Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеЕвропейската комисия не разглежда версията на журналиста Сиймор Хърш за участието на САЩ в експлозиите на Северен поток заради ''безупречната репутация на американската държава'' !
Хахаха, ебати наведените пудели .
Начело с чавдарчето фон Лайан
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПутин
Коментар
-
Яковенко показал тупость Путина на простом примере
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеВключи ли се и БЕЛОРУС , победата на РУСИЯ Е 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Тая хлебарка Полша ли се опитва да плаши???))
Ми да се пробва, поляците ще ги насметат барабар с руската паплач.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЛукашенко е готов да се бие на страната на Русия, но има условие
(https://bit.ly/3KcGG0k) "Готов съм да воювам с руснаците от територията на Беларус засега само в един случай: ако един-единствен Украински войн дойде оттам на територията на Беларус, за да убие моя народ. Ако те извършат агресия срещу Беларус, отговорът ще бъде най-суров. И войната ще има съвсем друг характер", каза мустакатата хлебарка
Между другото, наглият колхозник подчерта, че заплахите му засягат не само Украйна, но и други съседни държави))
Ми да се пробва, поляците ще ги насметат барабар с руската паплач.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Братята като са от там, а Солун в момента не е в България, какво зависи от Путин.
И в Русия в момента пишете на БЪЛГАРСКА АЗБУКА, не на глаголица.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЛукашенко е готов да се бие на страната на Русия, но има условие
(https://bit.ly/3KcGG0k) "Готов съм да воювам с руснаците от територията на Беларус засега само в един случай: ако един-единствен Украински войн дойде оттам на територията на Беларус, за да убие моя народ. Ако те извършат агресия срещу Беларус, отговорът ще бъде най-суров. И войната ще има съвсем друг характер", каза мустакатата хлебарка
Между другото, наглият колхозник подчерта, че заплахите му засягат не само Украйна, но и други съседни държави
Лукашенко няма да действа като Президента Путин - леко и внимателно.
Ще има ''среща в брюксел''
Last edited by Rodnok; 16.02.2023, 12:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение.. какви 5 лева
- 1 like
Коментар
-
Лукашенко е готов да се бие на страната на Русия, но има условие
Между другото, наглият колхозник подчерта, че заплахите му засягат не само Украйна, но и други съседни държави
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар