IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Вече писахме за руските дегенерати, които показаха видео с убийството на Кацап от негов "колега", наричайки ги украинци

    Но там, както се оказа, е имало много по-интересно. От една по-пълна версия на историята се оказа, че пропагандистите не просто са решили да излъчат видеото от украинския дрон. След речта на водещия те пуснаха в ефир някакъв дебилен експерт, който започна да говори за "животинската същност и фашистката идеология, която седи в подкорието им".

    После добави задължителния пасаж за наемниците, без който не може нито една уважаваща себе си руска пропагандна курва.

    "Е, тези наемници са подбрани за фронта. Най-вероятно това са някакви чужденци, подгонени хора, които са дошли от чужбина", казва брадатият кретен, без дори да подозира, че говори за руснаците и за сбирщината от Индия, Непал, Африка, централноазиатските републики и т.н., която са докарали в Украйна.

    https://t.me/uniannet/138508

    Коментар


    • Наша любимая рубрика "такого вы еще не видели"

      Руснявые оккупанты в своих попытках сберечь свои жалкие и никчемные жизни, идут во время атаки дрона на разные хитрости. Притворяются дохлыми, прячутся в норах, пытаются сбить дрон палками, саперками, камнями и прочим.

      Этот попытался сбить дрон собственной каской. Кстати у него получилось, красавчик. Но финал все равно предсказуем - он сдох.

      Мораль проста: кацап, хочешь жить - сиди и бухай со своей манькой в своей обрыганной избушке где-то за МКАДом. В Украине, на чужой земле тебя ждет только смерть.

      https://t.me/uniannet/138504

      Коментар


      • Според предоставената информация руските пропагандисти са започнали информационна операция "Мир", целяща да подкопае украинската формула на мира в информационното пространство на Запада, Глобалния юг и Украйна. Основните аспекти на тази операция включват:
        • 1. Разпространяване на фалшиви планове за мир с различни предложения и конспиративни теории за "тайни преговори".
        • 2. активно популяризиране на тази информационна програма не само в Русия, но и в информационните платформи на азиатските, близкоизточните и западните държави.
        • 3. Путин лично коментира "мирните инициативи на Руската федерация", което увеличава ефекта от тази кампания.
        • 4. Създаване на "бял шум" за част от обществото, готова да приеме мира на всяка цена.
        • 5. Опит за създаване на илюзията, че Украйна е тази, която не иска мир, докато Русия уж е готова за преговори.
        Андрий Коваленко, ръководител на Центъра за противодействие на дезинформацията, подчертава, че в действителност Русия не е готова за справедлив мир и продължава да изгражда военния си потенциал. Той отбелязва, че единственото реално доказателство за готовността на Русия за справедлив мир би било присъствието на нейни представители на втората среща на върха за мир.

        Тази информационна операция има за цел да замъгли украинската формула за мир и да създаде алтернативни разкази, които биха могли да отклонят вниманието на международната общност от официалната украинска инициатива за мирно разрешаване на конфликта.

        Цитати:
        [1] https://www.rbc.ua/ukr/news/formula-...668496634.html
        [2] https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A3...B8%D1%80%D0%B0
        [3] https://www.bbc.com/russian/articles/c14kz5j0152o
        [4] https://vostok-sos.org/formula-shtal...-dlya-ukralny/
        [5] https://www.obozrevatel.com/topic/fo...mira-ukrainyi/

        Коментар




        • СтратКом на ВСУ публикува карта на рекордните удари с голям обсег по военни обекти в Руската федерация през последните шест месеца

          "Десетки дълбочинни удари се нанасят системно в продължение на повече от половин година с използването на украинско оръжие. По този начин използването на оръжия западно производство няма да наруши никакви допълнителни въображаеми "червени линии"", подчерта StratCom.

          Коментар


          • Малко глупости казани от Путлер след срещата с Орбан :
            • "Чуваме за нежеланието да се решават проблемите по дипломатически път, докато спонсорите на Украйна продължават да използват Украйна и нейния народ като таран и жертва."
            • "Ако Украйна прекрати военното положение, ще трябва да проведе президентски избори."
            • "Не трябва да има прекратяване на огъня или пауза за превъоръжаване на Украйна. Русия подкрепя пълното и окончателно прекратяване на конфликта. Украйна не е готова да се откаже от воденето на война докрай."
            • "Украйна трябва напълно да изтегли войските си от 4 региона: Запорожка, Херсонска, Донецка и Луганска област. Има и други условия за мир, те са предмет на разглеждане в хода на евентуална съвместна работа".
            Очевидно е, че няма никакъв шанс за оздравяване на кремълския военно-престъпник.

            Коментар


            • "Най-неотложната задача на срещата на върха на НАТО ще бъде да подкрепим Украйна"

              Това обяви ръководителят на Алианса Йенс Столтенберг четири дни преди откриването на срещата на върха на НАТО.

              "Очаквам държавните и правителствените ръководители да договорят съществен пакет от мерки за Украйна. НАТО ще поеме координацията и предоставянето на по-голямата част от международната помощ за сигурност, като командването ще се ръководи от тризвезден генерал, а няколкостотин души ще работят в централата на НАТО в Германия и в логистичните центрове в източната част на Алианса", се казва в изявлението.

              Той също така отбеляза, че съюзниците ще поемат нови финансови ангажименти към Украйна.

              Генералният секретар очаква и увеличаване на пряката военна подкрепа, нови двустранни споразумения за сигурност и работа за задълбочаване на военната оперативна съвместимост.

              Срещата на върха, която съвпада със 75-годишнината на НАТО, ще се проведе от 9 до 11 юли във Вашингтон.

              Коментар


              • Три месеца и хиляди жертви бяха нужни на Русия, за да превземе един изолиран украински квартал - Forbes

                Завземането на малка част от Часов Яр струва на руснаците хиляди жертви. Според съобщенията руските военни са загубили 99 000 души от началото на кампанията, пише изданието.

                "Русия постигна известни успехи на терен, но дори и това й струваше огромна цена. След като пропиля толкова много животи за толкова малка печалба, Русия, пропусна последния си шанс да нанесе решителен удар на Украйна в тази война", цитира "Форбс" думите на Мик Райън, пенсиониран генерал от австралийската армия.

                "Руските сили напредват, като понасят огромни загуби на хора и техника, докато украинските сили дават много по-малко жертви. За всеки превзет град или дори квартал руснаците погребват десетки хиляди свои войници. Украинският гарнизон в Часови Яр не е спрял да се сражава. Говорителят на украинската армия Назар Волошин заяви, че гарнизонът се е оттеглил няколко квартала на запад, през Сиверския канал Донец-Донбас от север на юг, тъй като руските бомби и артилерия са разрушили всички сгради в района на канала", се казва в материала.

                Коментар


                • Орбана после визита к путину призвали покинуть пост главы Евросовета

                  "То, что Орбан постыдно злоупотребляет председательством в Совете ЕС и едет в Кремль без мандата, является скандалом. Он подрывает основные принципы внешней политики ЕС. Либо венгерское правительство уважает свою нынешнюю роль в ЕС, либо оно должно уйти с поста председателя", - сказал Майкл Рот, председатель комитета по иностранным делам Бундестага.

                  Коментар


                  • Военното летище в Приморско-Ахтарск е ударено от нощна атака

                    АСТРА съобщава, позовавайки се на свои източници, че регионът е бил атакуван от безпилотни самолети и поне 2 ракети. Освен летището е била ударена и електрическа подстанция, което е довело до прекъсване на електрозахранването на някои абонати.

                    В Приморско-Ахтарск е разположено съпътстващо летище в Краснодарския край, където е дислоциран 960-и гвардейски въздушно-щурмови полк на Руската федерация, който експлоатира щурмови самолети Су-25, Су-25УБ и Су-25СМ3.

                    Коментар


                    • pinoccio, те в Европа успяват защото са се съпротивлявали най много по 2 седмици. А в СССР изобщо не биха могли да влязат, ако не е имало толкова много будали да си мислят че им носят подаръци, като взели да ги бесят за всичко казва един партизанин от Белорус и се усетили, че нещо не е съвсем така. Важното е че са минали над 2 години само да се сетят че трябва да окажат съпротива.
                      Темата не е за Карлуково, там не ги искат и са ги изпратили в Европарламента.
                      Last edited by supertrader; 06.07.2024, 14:52.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Идентифициран е още един военнопрестъпник :


                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                          След години, като му дойде повиквателната, руските танкове ще са толкова напред технологически, че нищо чудно и асансьори да имат.
                          Те така са се смеели и на английските танкове от ПСВ. После германците превзеха цяла Европа с тия смешки през ВСВ. Нищо чудно и асансьорът да получи своето признание.

                          Коментар


                          • Струва ми се, че темата е главният вход на клиниката на "4-ти километър". Дементите вече са зад решетките и пускат през тях нескончаемите си пасквили като книжни лястовици. Възрастта не е порок, а свинщина.

                            Коментар



                            • След години, като му дойде повиквателната, руските танкове ще са толкова напред технологически, че нищо чудно и асансьори да имат.

                              Коментар


                              • fortiss., така се случва на практика и щом продължават да подържат идеята за война, да такава е очевидно целта. Констатирам, не съм измислил. ЕС така или иначе ще плати много, сега да платят 3 трилиона евро е по добър вариант отколкото да влачат ситуацията с години. Защото точно за пари става въпрос.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X