Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Не е, руския му е по-зле и от българския
Готина фотка се е получила днес
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Но руснаците ... моментално целия комплекс разбираше, че се връщат от екскурзия. Истинска напаст в библейския смисъл на думата. С това с голите гъзове в иначе мюсюлманска държава с военна диктатура и КПП-та на изхода на всеки град говори достатъчно.
Те просто наистина си мислят, че всичко им е позволено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Пак изписваш някакви глупотевини и идиотизми , и понеже си им сложил кавички трябва да ги приемаме като казано от някой по умен от теб .
Напротив - звучат си именно , като казано от теб .
Безсмислено
я кой стана Безсмислен
същия не знае какво е англосаксонско, както и робство, както и кога се слагат кавичкиLast edited by satz; 19.11.2022, 21:32.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Добре, че Путин и Шойгу са високи, русоляви и синеоки представители на русите, че инак аргумента ти щеше да увисне във въздуха като гащи на простир пред хрушчовка.
Българи - също познавам стотици . Един Кубрат Пулев ми е по скоро братовчед на Шойгу , например.
Велики са земите на България и Русия - кой ли не е минавал.
Но швед - мангуста , начело на Бритиш Емпайер.... хайде моляцта , Тъипих . Не пиши само като да има нещо написано
Коментар
-
Mateev, по клиповете ако съдя и руснаците се държат по същия начин, май само битките с артилерия когато не се виждат са сполучлива война. Не знам, обаче украинците много страдат и нищо не си заслужава да го преживеят..в същото време в Света стават маса простотии, както винаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbetter, мобилизираните са такива дето са пикали на криво, Запада им е симпатичен. Не знам уместно ли е да желаете смъртта им. Но щом ви удовлетворява.
Та по отношение на военопренниците украинските войници показват много по-високи морални устои от руския башибозук - не убиват пленниците, не ги изтезават, лекуват ги, хранят ги и дори ги пускат да си ходят в къщи при размяна на военопленници.Last edited by Mateev; 19.11.2022, 20:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Със сигурност доста по-добре от теб познавам историята на Русия и знам ,че големите катаклизми в Руската империя идват след военни поражения.Цар Александър Трети е казал, че Русия има само два съюзника-армията и флота. Ама тъкмо тия съюзници я предадоха.Наистина не е лъжа,че със силните държави се съобразяват всички. А руската армия стана за посмешище на цял свят.
Днес си дойдох от малка почивка на Червено море. Руснаците са във вихъра си - отново претенции да се говори само на руски навсякъде, отново фръцкания и театралничеше, отново пиянски побоища по аниматорските сцени, дрънкане на китара пред рецепция на хотел в 12 през нощта плюс събличане на гащи и показване на голи гъзове пред останалите курортисти, връщащи се от баровете в курорта.
Всичко това - в мюсюлманска държава с военна диктатура. Няма оправия с тях и навсякъде по света вече са вдигнали ръце - харчат много, пият много, искат много и ако не са лесните им парички, биха ги изритали да спят на улицата, както заслужават.
Лоботомия е доста слаб термин за психическото състояние на руснаците.
Пияни скандинавци и англичани съм виждал и на Златни пясъци, но руснаците са НАГЛИ. Това вече е страшното.
Last edited by Tepix; 19.11.2022, 20:50.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbetter, мобилизираните са такива дето са пикали на криво, Запада им е симпатичен. Не знам уместно ли е да желаете смъртта им. Но щом ви удовлетворява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Има излъчване на калдараш . Ако влезе в Столипиново - до понеделник са го оженили . Не е за изпускане .
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, мобилизираните са такива дето са пикали на криво, Запада им е симпатичен. Не знам уместно ли е да желаете смъртта им. Но щом ви удовлетворява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНали знаеш лафа от казармата, когато отиваш на пост. Според устава първо се провикваш "Стой, кой идва?" и ако не отговори, чак тогава стреляш. Сред воиниците обаче се говореше, че ако искаш да останеш жив, първо се стреля, а после се пита. Кой ще разбере какво се е случило, ако го уцелиш и убиеш?
Та и сега - нека да ти дойде през нощта крадец в къщата, пък ти първо го питай какво прави в нея? Бас ловя, че първо ще го гръмнеш, а след това ще му сложиш в ръцете черен воден пистолет и ще се оправдаеш пред съдията "в тъмното не видях, че пистолета е воден".
Коментар
Коментар