Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеИзвинявайте, че не ми се чете назад темата, но във връзка с имената искам да напиша нещо и дано не се повтаря. След 500 години под турско робство и в неговия край българските имена се запазват, което по пътя на логиката би продължило и до настоящия момент. Но пък не са така нещата по време на Възродителния процес, проведен от комунистите под давлението на СССР.
А относно второто освобождение, да такова е, освободили са хората от всяка движима и недвижима собственост. А някои и от правото им на живот. Изроди!
- 1 like
Коментар
-
Извинявайте, че не ми се чете назад темата, но във връзка с имената искам да напиша нещо и дано не се повтаря. След 500 години под турско робство и в неговия край българските имена се запазват, което по пътя на логиката би продължило и до настоящия момент. Но пък не са така нещата по време на Възродителния процес, проведен от комунистите под давлението на СССР.
А относно второто освобождение, да такова е, освободили са хората от всяка движима и недвижима собственост. А някои и от правото им на живот. Изроди!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Специално за теб ще напиша нещо вярно тогава когато ти ми предадеш нещо/ток например/ на отрицателна цена
нямам очаквания да си общуваме персонално - гнуслив съм
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
За лекуване на тежка неграмотност, моля покажете решенията на ООН по отношение на Косово.Сигурен съм ще се Опулите, защото си вкарахте автогол.
подсказка - колко години какъв протекторат беше Косово?
пп
Ще доживеем ли да напишете нещо вярно което знаете?
Пробвайте със "Земята се върти!" макар да знаем,че ще се оплетете като ви питаме за доказателстватаLast edited by v_tin; 18.11.2022, 16:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеmirodes, без рускотурската война нямаше да се случи разпада на Османската империя. Тя има своите покровители обаче и руския цар плаща висока цена за това, което си позволява да направи. Това е истината, другото да знаете са лъжи. Отслабването на Османската империя и разпада и не устройва всички онези, които пишат писма два пъти - да се хване Левски и да се убие. А какво се случва с Левски е дълбоко пазена тайна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Косово???отделено с решение на техния общински съвет. Не знам колко човека са били, но да кажем 100- ако искаш и 200. Докато тук си има референдум. Предполагам че няма нужда да ти обяснявам за правото на самоопределение или самоопределение може да има само по отношение на задника ти
подсказка - колко години какъв протекторат беше Косово?
пп
Ще доживеем ли да напишете нещо вярно което знаете?
Пробвайте със "Земята се върти!" макар да знаем,че ще се оплетете като ви питаме за доказателствата
- 4 Харесвания
Коментар
-
mirodes, без рускотурската война нямаше да се случи разпада на Османската империя. Тя има своите покровители обаче и руския цар плаща висока цена за това, което си позволява да направи. Това е истината, другото да знаете са лъжи. Отслабването на Османската империя и разпада и не устройва всички онези, които пишат писма два пъти - да се хване Левски и да се убие. А какво се случва с Левски е дълбоко пазена тайна.
Коментар
-
Аз не казвам как са се казвали тогава, а как са щело да се казват сега. Нали си учил по история че бг граничи със себе си- например рода на жена ми е от беломорска тракия, но според бабата са дошли турците и са им казали в рамките на 1 час да се махат. Всеки взема каквото може и тръгва. Прадядото - всъщност пра-пра-пра се връща в селото. Повече никой не го вижда
В момента много хора ходят до одрин на пазар- аз съм ходил до истанбул на екскурзия- как пък не видях нито един турчин да се казва левски или христо или сава- само меймед, али, гюнайдън
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре. Сега, да гласува още една, че е намерил газ, нефт, торове, пшеница, все такива дреболии.
Да не би да намекваш, че ако един терорист има газ и нефт, му е позволено да изтребва невинни хора, жени и деца?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар