IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid

    Подлогите не разбирате свободата, наистина. Нормално е, така сте устроени
    Не, не сме устроени така, искаме да имаме избор, а в бъдещето, което промотираш не съществува подобен вариант!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

      Пропуснали сте на прочетете, даже в Яндекс го има индексирано

      "27 апреля «Газпром» прекратил поставлять газ в Польшу и Болгарию, потому что те отказались оплачивать топливо в рублях. Такое требование было введено с 1 апреля: компании из недружественных стран должны открыть специальные счета в Газпромбанке и переводить туда оплату газа в валюте контракта. Затем банк конвертирует ее в рубли и переведет «Газпрому»."
      Staz, само ще те помоля пак да прочетеш това което сам цитираш.....
      ПП - ползвай някой онлайн преводач за термина "валюте контракта".

      Коментар


      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        Tepix, каква е гарнцията че Путин няма да реши да си подаде оставката и там ще имат съвсем други хора, които ще водят някаква политика, която може да не е въобще на доминация на някого.Те виждат че орташката им кобила със САЩ толкова е изпосталяла, че всеки момент ще се спомине. Няма и гаранция че тези хора ще са видими, техните имена ще са публично известни, това нещо започва да се случва между другото. Ще кажеш какво ще стане с демокрацията, как ще бъдат избирани..ами временно демокрация няма да има, Украйна е добър пример за това.
        Напротив, изведнъж може да се окаже, че съществува много по-демократични модели на света от тоталната американска хегемония. По-демократични и по-справедливи, на преговори и договори, които се зачитат, а не на директиви на един център под заплаха от шамари.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

          Не знам защо смяташ, че края на западната доминация означава пълна смяна на модела и свят, в който Москва и Йоханесбург ще определят световната геополитика?

          На всички ни е ясно, че с досегашния свят е свършено, но това не означава 180 градуса промяна.
          Така е. Ала и не е необходимо, чак на 180° да се завие. Достао е, да започнат да е зачитат нуждите и потребностите на повече от една държава, както беше досега. Дори и на останалите си "партньори" от Запада интересите не зачитат от САЩ. Дори са англичаните извозват, и то СИСТЕМНО при това. АКО светът не бе така грозно и издълбоко подчинен, цяла Западна Европа, на много пъти, би трябвало да са им се опре на американците, и да заяви "- Съюзът си е съюз но, и ние имаме Интереси в него, не може само да ни газите, у дома си, НИЕ определяме правилата." Направиха ли го? Не. Е, ТОВА тотално господство, трябва да приключи. Прекалено несправедливо е подобно световно устройство


          Коментар


          • Россия покупает оружие у Северной Кореи

            Россия закупает «миллионы артиллерийских снарядов и ракет» у КНДР, следует из доклада американской разведки

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

              Не знам защо смяташ, че края на западната доминация означава пълна смяна на модела и свят, в който Москва и Йоханесбург ще определят световната геополитика?

              На всички ни е ясно, че с досегашния свят е свършено, но това не означава 180 градуса промяна.
              И аз не мога да разбера "пирамида" как ги решава и вижда тези мечти и илюзии на руската пропаганда?

              Коментар


              • Tepix, каква е гарнцията че Путин няма да реши да си подаде оставката и там ще имат съвсем други хора, които ще водят някаква политика, която може да не е въобще на доминация на някого.Те виждат че орташката им кобила със САЩ толкова е изпосталяла, че всеки момент ще се спомине. Няма и гаранция че тези хора ще са видими, техните имена ще са публично известни, това нещо започва да се случва между другото. Ще кажеш какво ще стане с демокрацията, как ще бъдат избирани..ами временно демокрация няма да има, Украйна е добър пример за това.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Франция, веднъж вече, Е излизала от военните структури на НАТО и нищо лошо не и се е случило. На Гърция, както Е вътре в НАТО, и завладяха северен Кипър, а сега, Ердоъ, заплашва да "направи, какво то трябва" (аз го чета, като да завладее и други територии, разбира се, със сила) и НАТО тъпо мълчи. И наблюдавам още твърде много промити мозъци от другата страна...нещо да им е по-добре? Да пътуват, право да им оставили, нямат газ и петрол на предишните цени, обаче... ЦЕЛИЯТ политически модел, Берти, който щатъ опитват да наложат на света, е конфликтен и налага и залага на силова доминация на Запада. Няма да продължи вечно, светът повече не може да търпи, всеки път, Ед и и същи да го правата на луд, да го грабят, да му източват ресурсите по един или друг, несправедлив начин. Играта свършва, време е да го осъзнаете. Поражението, е факт, светът се трансформира и няма да е повече същият.
                  Не знам защо смяташ, че края на западната доминация означава пълна смяна на модела и свят, в който Москва и Йоханесбург ще определят световната геополитика?

                  На всички ни е ясно, че с досегашния свят е свършено, но това не означава 180 градуса промяна.

                  Коментар


                  • Щетите от удара по западните икономики, са за трилиони, като руснаците, открито, още никого не са ударили военно там. Само икономически мерки, предизвикани от неадекватното западняшко поведение, международно айкидо от висша класа.


                    Иначе, мисля, може да се затвори темата, войната вече Е факт.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bertram

                      и като излязат от НАТО какво?
                      ще станат част от руский мир , където някой феодал (олигарх) ще изпива кръвта на цял регион, а който надигне глас ще изчезва в наказателна колония, но ще има газ.... еб'м ти руския мир и руската газ мерси

                      а комплексирани скотове с промити мозъци от хибридните руски проксита е имало и ще има - този форум е най-яркото доказателство за това.
                      Франция, веднъж вече, Е излизала от военните структури на НАТО и нищо лошо не и се е случило. На Гърция, както Е вътре в НАТО, и завладяха северен Кипър, а сега, Ердоган, заплашва да "направи, какво то трябва" (аз го чета, като да завладее и други територии, разбира се, със сила) и НАТО тъпо мълчи. И наблюдавам още твърде много промити мозъци от другата страна...нещо да им е по-добре? Да пътуват, право да им оставили, нямат газ и петрол на предишните цени, обаче... ЦЕЛИЯТ политически модел, Берти, който щатите опитват да наложат на света, е конфликтен и налага и залага на силова доминация на Запада. Няма да продължи вечно това. Ето, светът повече не може да ги търпи, всеки път, Едни и същи да го правят на луд, да го грабят, да му източват ресурсите по един или друг, несправедлив начин. Играта свършва, време е да го осъзнаете. Поражението, е факт, светът се трансформира и няма да е повече същият.
                      Last edited by Pyramid; 06.09.2022, 13:40.

                      Коментар


                      • За разлика от Русия, във Франция и Чехия няма проблем лудите да протестират ... независимо дали са комунисти, крайнодесни, ЛГТБДИплюс или за правата на веганите.

                        Е, протест "Искаме заплатите, качеството и продължителността на живота на французите" в Москва не е възможен.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

                          Добри колажи за веселба и радост на умствено позабавени. Реалноста обаче е друга и е коренно различна от веселата песничка в стил Лаурел и Харди .

                          В Германия спряха осетлението на исторически знакови обекти и Бундестага .
                          https://twitter.com/i/status/1566033069102039041

                          В Неапол гражданско неподчинение и масово публично горене на сметки за ток .
                          https://twitter.com/i/status/1565678451914326020

                          А ето и Чехия - Прага . 100 000 на протест срещу ЕС , политиката на правителството и скъпия газ .

                          https://twitter.com/sahouraxo/status...24590891515905

                          https://twitter.com/i/status/1566154061623312385


                          Ей , здраво ще им бръкне Владимир Владимирович на европейските пудели . Дотук, тази година Четирима си заминаха . До март , сигурно ще се сменят всички по върховете на ЕС . Със руснаци , най вероятно .
                          Хайде, продължавай с колажчетата, карикатурките и новините за яловата атака срещу Херсон .


                          Хората в цяла Европа започват да се съпротивляват на прокси войната на НАТО. „Да излезем от НАТО! - крещят десетки хиляди французи по улиците на Париж вчера.

                          https://twitter.com/i/status/1566467537235329024

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

                            ОтворИ си тема "Искрено и лично", в която да обсъждаш участниците и техните качества

                            Добре е тук да пишеш по съществото на доводите си - ЗА и ПРОТИВ, за да не ни губиш времето и разводняваш темата.

                            Трейдърче, ти ли си, ве? Не те познах ... Ти винаги си прав!
                            "Качества". Трейдърко не е "обсъждал твоите качества".

                            Коментар


                            • Бай Дън казва, че Русия НЕ трябва да бъде определяна като държава, която подкрепя тероризма. Ха сега, де! Действащ американски президент ли е, или лукова глава?

                              Сега Зеленият ще скочи на Байдън. ..

                              Да видим каква ще е позицията на Лиз от Острова, че и на нея й се "пече яйце на д-то"...
                              https://fakti.bg/world/710597-baidan...shta-terorizma

                              Коментар


                              • Дракона стисна здраво мечето, май.

                                https://www.segabg.com/hot/category-...lara-na-rusiya

                                Коментар

                                Working...
                                X