IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

    Кой е следващия- Шойгу?
    Путлер трябва да е следващия -пу........

    Коментар


    • Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Кой е следващия- Шойгу?

      Коментар


      • https://www.actualno.com/europe/vech...s_1809582.html

        Коментар


        • Точно сините каски да хванат в обръч тази територията и ВСУ и Руската армия да я напуснат за дълго време и да не си помислят да се връщат.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            План Маршал на каква територия и за какво време е дал резултати?
            Тези със 100 годишния асвалт, не ми изглеждат както бенифициенти по никакъв план. На тях от Украйна нищо няма да им бъде дадено или позволено да направят, от Русия могат да очакват точно същото. Виж ако става въпрос за план тези в Киев нещо да получат още, това може да стане но да не хранят надежди държава с търговски дефицит да им напълни кесийките с доларчета.

            Коментар




            • Котлите в ада напоследък се пълнят бързо (https://bit.ly/3Dg3QiK):
              през последните 24 часа там са поставени още 650 рашисти

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                ..

                Заради действията на Русия САЩ ще засилят инициативите си за реформиране на Съвета за сигурност на ООН. Става дума за промяна на правилата за вето: постоянните членове вече ще трябва да ги обясняват пред Общото събрание.
                ...
                Да им отнемат правото на вето и да вкарват сините каски по руско-украинската граница, и за два месеца ще приключи войната.

                новинки:
                тоя флаг пада в гърба на Изюм...

                Коментар


                • Руската федерация, като постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, е нанесла удар по самата същност на устава на организацията.

                  САЩ подкрепят реформирането на Съвета за сигурност на ООН, по-специално по отношение на използването на правото на вето от неговите членове.

                  Русия наруши националния суверенитет и териториалната цялост, наруши правата на човека и започна открита война, вместо да преговаря за мир

                  Заради действията на Русия САЩ ще засилят инициативите си за реформиране на Съвета за сигурност на ООН. Става дума за промяна на правилата за вето: постоянните членове вече ще трябва да ги обясняват пред Общото събрание.

                  "Съветът за сигурност трябва също така да отразява по-добре световната действителност и да отчита географското представителство. Не трябва да поддържаме остаряло статукво. Вместо това трябва да бъдем гъвкави и да правим компромиси в името на отчетността", каза Томас-Грийнфийлд.

                  Тя съобщи и за предстоящите консултации с участието на президента на САЩ Джо Байдън и държавния секретар Антъни Блинкен "по критични въпроси за реформирането на Съвета за сигурност и други органи на ООН".

                  Мисия на ООН "в близките дни" ще посети окупираната Оленовка, където на 29 юли при взрив рашистите убиха 53 украински военнопленници.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                    .. За цяла Украйна забравете че е възможно краткосрочно да се се финансира възтановяване, това ще отнеме поне 30 години...
                    План Маршал на каква територия и за какво време е дал резултати?

                    Коментар


                    • Много яко клипче, страхотен асвалт от времето на революцията, трябва да се разкрие формулата му, как се прави асвалт който ще изкара сто години.

                      Коментар


                      • Тези територи, двете области между Украна и Русия е най добре да се оформят като самостоятелна държава и то за дълго време. Русия иска буфер между себе и Украйна, тя не иска да граничи с Украйна. Държавите са като хората, и при тях просто има случаи в които не искаш някой да ти е съсед, случило се е вече да сте си причинили зло и това не може да се промени. Първо обидата, Русия е давала много на Украйна последните 30 години и получава за това омраза към руснаците, едно е да са ти давали газ за 110 долара за 1000 кубични метра и друго да си го плащал по 350 евро или по 430 както България по някое време, имали са конкурентно предимство с тези енергоносители които са получавали. В Украйна по селата в къщите има прекарано газоснабдяване, в Русия която е падарявала - няма. Та толкова за отношенията между тях, и като се каже сега че москалите са тъпи, разбирай че наистина са защото са правили такива подаръци нали. Та това е отношението, което не може да се премахне.
                        Втория момент е че тези области ката бяха под контрола на ВСУ преди настъплението са били ограбвани пред погледа на защитниците от мародери, магазините са обрани за да не попаднат в ръцете на другата страна дни преди да се появи руската армия. Това го казват хората които живеят там и няма начин да не е вярно. Защо трябва ВСУ да се връща при тези хора ? Украйна да се връща там. Те нямат нужда от такава държава, да са в нейния състав.
                        Руската армия също няма работа там, най добре да се изтегли доброволно с мир и там хората да си организират държава на която Европа да помогне. За цяла Украйна забравете че е възможно краткосрочно да се се финансира възтановяване, това ще отнеме поне 30 години Украйна да се промени, ако изобщо стане. Но за тези области би могло в рамките на 10 години да се направи много. Те ще изпреварят като развитие и стандарт и Украйна и Русия, това може и е добре да стане.
                        Всичко друго е плод на мисли на хора с лоши намерения и цел да не се намери добро и трайно решение.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                          +400 км2 / ден
                          Мдам, излезе прогноза за Купянск, че е с голям шанс да бъде върнат в следващите 2-3 денонощия

                          а путлерастите да гледат как се посрещат освободители



                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                            https://www.youtube.com/watch?v=FLR_oKTqVWA


                            Изключително интересно.
                            Тези неща са забранени, има договорености за тяхната забрана, но винаги когато се е чуло че се правят е истина за съжаление. В Ирак също имаше хим. оръжие, това е сигурно и няма нужда от доказателства, защото висички имат. Смятайте какви държави има по Света и бъдете сигурни че те разполагат с такива оръжия, биологични и химически и колко откровенно добронамерени са към други които са обявили за свои врагове, които непременно трябва да унищожат. Има и малоумници, които смятат че са най напреднали и владеят ситуацията и разработават, разработват всякакви простотии.
                            Откровенно нарушават договореностите и то големите държави, да се доставя оръжие там където се лее кръв във въоръжен конфликт води до повече жертви само.Правят ли го, правят го.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                              Аз за малко от русофилите имам лошо мнение ... всъщност само за един с четирибуквен никнейм, който нещо много се беше израдвал на убити деца в жилищни блокове. Повечето тук сте по-скоро недоволни от Запада, отколкото примряли за живота в Перм и Самара.

                              Обаче само си виж коментара - "Абе не отричам, че нямат среден и малък бизнес, имат проблем с алкохолизъм и СПИН, изостанаха в технологиите, олигарсите държат всичко, "произвеждат" само добив и Китай им диша във врата, ама иначе ...".

                              Ами, пирамиде, то не остана за "иначе" ...

                              Да беше Русия в положение да е алтернатива на Запада ... то тя има повече минуси, отколкото може да си позволи един обръщач на световни редове ))

                              В тая връзка Китай може да е заплаха за западната хегемония, но първо трябва да реши какво ще прави 200-те си милиона работещи бедни, какво става с имотния й пазар, САЩ враг ли са или основен клиент и редно ли е да се прави локдаун с дронове.
                              Ще ме заплюеш веднага но да, продължава да е алтернатива. С нещо изостават, с друго - изпреварват, олигарсите се доближиха до Кремъл, и яко се замислиха, що им е да си изнасят парите (като навън, рязко им посягат), а минуси в една обстановка, ето, обръщат се на плюсове в друга, пък и времената се менят. Отделно че, у тях останаха повече територии за фактически растеж, поради по-малката интензивност на почти всичко, докато Западът се свива. Пък и Китай, не го плачи за 200-та милиона бедни работещи. Именно там, последните години, ИЗВАДИХА ОТ БЕДНОСТ 400 милиона, дока ти и именно на Запад, средната класа се свива. Отделно, дето да хулим китайците, че правели локдауни в тези техни мегаполиси...Само си представи неколцина безсимптомно, някъде в градската им гъчканица.
                              Last edited by Pyramid; 09.09.2022, 08:34.

                              Коментар


                              • https://www.youtube.com/watch?v=FLR_oKTqVWA


                                Изключително интересно.

                                Коментар

                                Working...
                                X