Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Старшинка-ти не лъжеш умишлено. Просто си много глупав. Така че няма как да ти вярвам при положение, че си нямаш елементарно понятие от темите, по които пишеш.
Коментар
-
sosi, ти също си руснак, българите по тези земи сме дошли от там, те са българи. Един руснак по това как изглежда, ако каже че е българин няма ли да повярваш ? Или украинец. Трагедия. Ние сме близки с тях и по далечни с англоезичните народи, макар и с тях да не сме толкова далечни защото сме от една раса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Хa ха ха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеКочината съкращава още от март производството си на нефт с още 500,000 барела дневно. Скоро ще произвежда само за собствени нужди.
https://oilprice.com/Latest-Energy-N...roduction.html
Всеки ден за кочината излизат икономически новини, които галят ушите ми, а онова "санкциите не работят" отива в забрава.Last edited by Pyramid; 10.02.2023, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Много си умен.
А сега, щом така си тръгнал, задай си въпроса, на мен ли да вярваш - имайки предвид, че съм русофил - или на... фактите?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Аха , майка му рускинята това ли е имала предвидОт любимото и ''сосать'' - соси . Как не се досетих сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По делото има присъди вече.Аз на разследващите и съдиите ли да вярвам или на руската пропаганда?
А сега, щом така си тръгнал, задай си въпроса, на мен ли да вярваш - имайки предвид, че съм русофил - или на... фактите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не "Зози", ами "сосИ". Сещаш се, от какво идва.От любимото и ''сосать'' - соси . Как не се досетих сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Всеки у нас, чиято майка е рускиня, трябва да лази в краката на българите, включително и ти. Р.
Ти - най вече
Коментар
-
Кочината съкращава още от март производството си на нефт с още 500,000 барела дневно. Скоро ще произвежда само за собствени нужди.
https://oilprice.com/Latest-Energy-N...roduction.html
Всеки ден за кочината излизат икономически новини, които галят ушите ми, а онова "санкциите не работят" отива в забрава.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Рускиня е твоята майка , я гледай как звучно те е кръстила на руски - белоруски - ЗОЗИ
За баща ти не съм сигурен , но клоня към - турчин . Как иначе да си обясним отричането ти на турското робство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеРусия се готви да сложи край на този конфликт . Подготовка за пролетта на 2023
Всичко това дечица го пробива дори RPG 3
Бяхте пускали мноооого страшни филмчета с мнооооого православни Ахмак силовци(сига шъ видити вий). Какво стана със Славянск?
и защо ги няма тия герои? Нещо на тор се вижда че се превърнали...
Хахаха танкове без активна броня, могат да впечатляват единствено малограмотни шматароци
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар