IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Старшинка, специално за теб ...
    Ауч!

    Няма нищо, Беларус, Сирия, Кимленд и Еритрея са още там!

    Коментар


    • Старшинка, специално за теб ...
      Ислямска република Иран няма да признае референдумите, проведени от Кремъл на окупираните от Русия територии на Украйна. Това стана ясно от изявление на говорителя на Иранското външно министерство Нас
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
        Pyramid, с десет пъти по малко население нищо не можеш да направиш, когато пред теб стои някой 10 пъти по голям от теб като размери. Паравиш това което Путин е направил, нямаш избор.
        ей луд
        путя РАЗКОСТВА расия ве....
        ....
        кажи какво лечение са ти дали

        Коментар


        • GiRo, а за какво му е на китай пък сащ ? Прогнозата че ще се стопят два пъти е за нероден Петко, китайките ще родят по 5 деца при команда, защото те там си ги броят за машини за раждане.

          Коментар


          • Xman1, спасява ги това че ВСУ са като шпиц команда, и те са 30 хиляди боеца с които не могат да покрият населените места да се паднат по 10 човека на село, и командата обикаля с голяма скорост и бързи машини, освобождава и си тръгва защото не могат да ръсят хора по пътя ще се стопят като численост. Русия била мобилизирала 200 хиляди човека сега, да се обзаложим че са 20 само и предполагам са се насмукали защото жените им са загубили контрол в момента нас тях. Естествено могат да обуят и облекат това едно голямо село хора, но те са по джапанки защото са загряли от водката която са погълнали.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              Добре де, няма да споря. Това е само едно предвиждане но, така аз виждам нещата.
              Старшинка, само да споделя, че прогнозата за населението на Китай във времевия диапазон, който си дал, разбирай 2100 е да се стопи наполовина или около 750 милиона. В същото време само населението на САЩ ще е около 450 милиона, без съюзниците. Та за какво им е Русия с население тогава около 125 милиона, не е ясно. И аз няма да споря.
              Не е препоръка за каквото и да било.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Няма по-големи смешници от ватенките. Стоят си маскава, подписват някакви хартийки, радват се, прегръщат се и викат ура и си мислят, че са направили нещо. Аве петолъчки, то ако ставаше така с подписване на някакви хартийки, ние щяхме да сме на 5 морета бря.

                Е то точно това показа колко са зле нещата... и слепите видяха, че нещо не е наред горе в Москва. Подписват се някакви документи ръкопляска се.... а на фронта войниците нямат аптечки и трябва сами да си ги купуват...
                В Лиман от 2 седмици се молят за подкрепление.... няма подкрепление... то падането на Лиман дори не беше изненада. В Руския телеграм буквално се молеха на който е близък до ръководството да им изпратят помощ.... от ръководството... мълчание, дори не ги констатират. Ясно местните генерали се правят на заспали... но тия отгоре и те ли "спинкат" и това ли беше "тайна стратегия"... да ги оставят там да гинат.

                Путин я загуби вече тази война... да се прибират и да сключват мир. Това го казвам съвсем обективно... тия 300 хиляди насилствено мобилизирани Руснаци, няма да закрепят положението, ситуацията е неспасяема.

                Руската войска буквално е изоставена в Украйна "сама да се оправя".... на никой в ръководството на Русия не му пука за тях.

                Коментар


                • Pyramid, с десет пъти по малко население нищо не можеш да направиш, когато пред теб стои някой 10 пъти по голям от теб като размери. Паравиш това което Путин е направил, нямаш избор.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                    Глупости. Китай страда от тежки демографски проблеми заради политиката на едно дете.Която вече е прекратена,но раждаемостта не се вдига.Което означава, че в бъдеще ще има все по-малко работници и икономически ръст.Освен това БВП на Китай е изкуствено раздут чрез строеж на много жилища, които стоят празни.Даже има цели градове призраци.
                    Така че Китай никога няма да е водеща сила в светав.Освен това китайците не стават и за войници така че и военно няма как да се наложат.
                    Добре де, няма да споря. Това е само едно предвиждане но, така аз виждам нещата.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Тук, се налага да се разграничат от теб: Не Западът със своите технологии и инвестиции са направили така, че Русия да изостава от Китай. РУСИЯ САМА - ПО-СКОРО, НЕЙНАТА ОЛИГАРХИЧНО-КОМПРАДОРСКА ВЪРХУШКА - ДОВЕДЕ СЕБЕ СИ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ. Сега, на Путин и онези след него, ще им белеят косите от това и ще трябва да вземат извънредни мерки но, нито Ное ще сме живи дотогава, нито някой ще им легне просто така и, ако Китай не се издъни нейде, ще се наложи до около 50-80години, стратегически съюзи между щатите и Русия, ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ И ЕДНИТЕ, И ДРУГИТЕ.

                      Ще успеят ли, не знам. Излиза извън отпуснатото ми време.
                      Глупости. Китай страда от тежки демографски проблеми заради политиката на едно дете.Която вече е прекратена,но раждаемостта не се вдига.Което означава, че в бъдеще ще има все по-малко работници и икономически ръст.Освен това БВП на Китай е изкуствено раздут чрез строеж на много жилища, които стоят празни.Даже има цели градове призраци.
                      Така че Китай никога няма да е водеща сила в светав.Освен това китайците не стават и за войници така че и военно няма как да се наложат.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение

                        Направено е вече, сега остава европейската част - москва и санкт петербург да станат китайски, в смисъл Китай ще казват кой да управлява и след години ще бъдат допуснати и китайци във власта и може би на върха. Запада в момента улеснява и ускорява това нещо, американците имат някои технологии касаещи сигурността, но примерно след 2 - 3 години китайците ще имат неща които ги изпреварват. Също никой не знае какво имат те като въоръжение, например дали имат най новия самолетен двигател, който в Русия имат в изпитателен вариант, дали китайците нямат технологията му и да могат да го произвеждат масово ? Защото четох че те се карат, има търкания и Китай настоява Русия да му предоставя тези технологии...подарък разбира се. Запада чрез инвестициите си в Китай успяха да направят това нещо, Русия която е с 10 пъти по малко население да е много по слаба от Китай. Естественно когато Китай придобие този капацитет да го наречем, ако САЩ не се оттеглят като усетят че са изпреварени е много вероятен военен конфликт, гарантиран е. Упрекват Путин че се ориентирал към Китай ! Само че е имало среща на която са му казали какво да прави и са му показали че са само 10 пъти по големи от него, естественно той е казал че е голям приятел на китайския народ, много харесва комунизма и властта в Москва вече не бие от време на време техните комунисти и не ги разформирова, напротив дори са и много близки.
                        Тук, се налага да се разгранича от теб: Не Западът със своите технологии и инвестиции са направили така, че Русия да изостава от Китай. РУСИЯ САМА - ПО-СКОРО, НЕЙНАТА ОЛИГАРХИЧНО-КОМПРАДОРСКА ВЪРХУШКА - ДОВЕДЕ СЕБЕ СИ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ. Сега, на Путин и онези след него, ще им белеят косите от това и ще трябва да вземат извънредни мерки но, нито Ное ще сме живи дотогава, нито някой ще им легне просто така и, ако Китай не се издъни нейде, ще се наложи до около 50-80години, стратегически съюзи между щатите и Русия, ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ И ЕДНИТЕ, И ДРУГИТЕ.

                        Ще успеят ли, не знам. Излиза извън отпуснатото ми време. Към момента, обаче, руско-китайското партньорство, е наложително. И за двете страни.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          Каква зима - 5000 кв.км. украйнците ще ги превземат за по-малко от 10 дена. Виждаш, че хилядарката вече я прилапаха.
                          Ок. Вземат ги и си ги намазват на филия, нали. МНО'О СИ ПРАФ.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

                            Ако си му чел писанията за тръбички, електрички и т.н., ще ти е ясно всичко за преценките на старшинката!
                            Ами нещата са изпитани бе, готин. Работят.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

                              Стига драска глупости. Ако имаш поне грам реална преценка за ситуацията ще замълчиш.
                              Да бе, да. Ей сега.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                                https://mobile.frognews.bg/article/254683/

                                Интересна прогноза на Ричард Ран.
                                Направено е вече, сега остава европейската част - москва и санкт петербург да станат китайски, в смисъл Китай ще казват кой да управлява и след години ще бъдат допуснати и китайци във власта и може би на върха. Запада в момента улеснява и ускорява това нещо, американците имат някои технологии касаещи сигурността, но примерно след 2 - 3 години китайците ще имат неща които ги изпреварват. Също никой не знае какво имат те като въоръжение, например дали имат най новия самолетен двигател, който в Русия имат в изпитателен вариант, дали китайците нямат технологията му и да могат да го произвеждат масово ? Защото четох че те се карат, има търкания и Китай настоява Русия да му предоставя тези технологии...подарък разбира се. Запада чрез инвестициите си в Китай успяха да направят това нещо, Русия която е с 10 пъти по малко население да е много по слаба от Китай. Естественно когато Китай придобие този капацитет да го наречем, ако САЩ не се оттеглят като усетят че са изпреварени е много вероятен военен конфликт, гарантиран е. Упрекват Путин че се ориентирал към Китай ! Само че е имало среща на която са му казали какво да прави и са му показали че са само 10 пъти по големи от него, естественно той е казал че е голям приятел на китайския народ, много харесва комунизма и властта в Москва вече не бие от време на време техните комунисти и не ги разформирова, напротив дори са и много близки.

                                Коментар

                                Working...
                                X