Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеЗеметресението е от ГК - главния конструктор, той ги праща тези работи. Затова по кротко. И тази война трябва да се спре.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Аз се засрамих още като го написах .
Но при габровския шмекер , няма такова чувство . Той още чака всички без маски и ваксини да измрем , яко да измрем
Коментар
-
Россиямирчо , не е проблема в президента Путин , а в ''ума'' ти , който не може да ''побира '' . За нормално побиращите хора , действията на президента Путин са безгрешни от февруари 2022
- 3 Харесвания
Коментар
-
Россиямирчо , не е проблема в президента Путин , а в ''ума'' ти , който не може да ''побира '' . За нормално побиращите хора , действията на президента Путин са безгрешни от февруари 2022
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа орки2 - не ми пука за тях - не са ме освобождавали, не са в ЕС, не са в НАТО и не им дължа нищо - бизнес ес южуъл. Всъщност България не дължи нищо на никого - нито на ЕС, нито на орки1, нито на Турция, нито на Гърция, нито на никого. Дължи само на народа си, а народът ѝ ясно казва, че не иска намеса във войната, както и не одобрява действията на Путлер. Неутралитет и толкова. Пък ако има възможност за бизнес - на драго сърце.
Last edited by sosi; 06.02.2023, 21:04.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ти писа за първото земетресение, но на обяд е имало второ, още по-силно. Точно то е срутило повечето сгради и за жертвите вече се говори с хиляди.
Как мислиш дали жертвите от второто са повече от жертвите на първото. И как мислиш дали някой ще може да ги различи, ако в това въобще има смисъл.
А да и не съм коментирал второто щот си имам и други занимания освен писането на коментраи у форумо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така е - но кръвожадния Путин има наглостта да предлага на Турция хуманитарна помощ. Ума ми не го побира как може да е толкова нагъл. По-нагъл дори и от онзи от ГО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНамесването и на Путин, и на ХААРП при такова бедствие е изключително неуместно. Засрамете се.
Уви, за земетресенията не е виновна нито Русия, нито ПетДжи и Ковид-гълъбите
Но при габровския шмекер , няма такова чувство . Той още чака всички без маски и ваксини да измрем , яко да измрем
Коментар
-
Tepix, само за Путин е абсолютно сигурно че не е замесен, за гълъбите не е сигурно. Но при всички положения някой, нещо е замесено. Аз мисля че е заради нулирането на дълговете. Иначе има съоръжение, което може да пропука магнитното поле на Земята, факт е че намериха пари и го построиха и дори четох че са си признали че се е случило веднъж да пропукат магнитното поле на планетата, но нямало нищо страшно. ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНамесването и на Путин, и на ХААРП при такова бедствие е изключително неуместно. Засрамете се.
Уви, за земетресенията не е виновна нито Русия, нито ПетДжи и Ковид-гълъбите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
Аз първи писах още в 7:30 и посочих, че там има и ядрена централа. За нея обаче също се мълчи, щот първо е руска и второ не е помръднала от труса. Ако беше пострадала щеше да е топ новина посилата на първото посочено обтоятелство.
- 1 like
Коментар
Коментар