IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

    Може ли да конкретизираш "пуч срещу него"? Според теб/ него пуч ли е това ако украинци навлизат все повече в техните земи /визирам петте окупирани територии/? Тогава би ли използвал ядрено оръжие и какво би последвало от НАТО в този случай?
    Путин е подписал указ за прекратяване контранастъплението на украинската армия

    Коментар



    • Русия иска да изтощи Украйна икономически, като я принуди да изхранва стотици хиляди пленени блядове

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
        пуч ли е това ако украинци навлизат все повече в техните земи /визирам петте окупирани територии/? Тогава би ли използвал ядрено оръжие и какво би последвало от НАТО в този случай?
        Я, пресно активирана мурзилка ни плаши с атом Препълни ми се игнор листа вече.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          За нуждите на руснаците, изпращани в Сирия, са използвани по-новите бронежилетки 6Б43, но от тях има само за най-елитните подразделения на въздушно-десантните войски и спецназа. Руснаците си ги рекламират като едни от най-добрите в света, но нямат възможност да си ги произведат, тъй като и за тях са използвани вносни суровини

          Не разбирам за какво е тая обсесия с жилетките. Защитават ли от Хаймарс? Срещу топлите дрехи нямам възражения, нека се чувстват комфортно докато украинците ги порят

          Коментар


          • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
            Путин няма да пусне атомна бомба, може да се случи само по време на пуч срещу него.
            Може ли да конкретизираш "пуч срещу него"? Според теб/ него пуч ли е това ако украинци навлизат все повече в техните земи /визирам петте окупирани територии/? Тогава би ли използвал ядрено оръжие и какво би последвало от НАТО в този случай?

            Коментар


            • А и Украйна има възможност да получи пари наистина които са много сериозни, но не и чрез препарации или от Запада които ще се окажат заем. Там за 30 години има наляти много пари и то от лошия Путин май и от Русия, просто трябва да привлекат тези пари обратно в Орадена..те са някъде където украинци се подписват като техни собственици. Това с безплатния газ, с банки които дават пари неясно за какво да се използват и на някой който не ги е внесъл в тях може да си го мисли човек само с приятели евреи, които са безумно богати и винаги са зад гърба му..но не могат да се случат и за Украйна точно, защото имат кредитна история и са получавали доверие на кредит и преди.
              Last edited by super99; 07.10.2022, 01:42.

              Коментар


              • Олексей е същия оригиналник харизматичен, Мъск само дето бил богат..само дето той е направил много неща които други не са успяли, а Арестович за сега е в една Окрадена страна за която не се вижда нещо да е направил освен че я вкараха и във война при положение че един единствен човек с малко повече умения да изгради доверие в събеседника би могъл да върне тези територии да се водят пак украински дори, но Олексей това нещо не го може и Зе не става за тази работа.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                  Pyramid, четете коментари под пропагандните видеа и канали, понякога с две думи някой вземе че напише какво се случва с народа там и войската. Русия ще загуби тези територии и нищо няма да си добави, единственно тези които по скоро е било сами са се вдигнали преди може да спечели, но и тях едва ли. Чел съм да пишат - ние и с Русия не искаме. Един руснак го питаха защо не са отишли в Русия, да избягат..той отговаря че са ходили и първо квартирата му е била на цената на половината му къща в Украйна за месец и после почнал работа и там му викали - украинеца. Те просто са си местно смесено население, Русия и Украйна искат да ги разделят на украинци и руснаци включително и териториално. Точно им се съпротивляват яко. ВСУ може да отцепи територия, но на нея мира е трудна работа. Арестович сега се присмива на Мъск дето туитнал това за референдум за независимост, било защото Мъск бил богат и не ги разбирал тези неща.
                  Ние трябва да лъжем, да лъжем, да лъжем и отново да лъжем, защото, ако не лъжем, ВСИЧКО ще се срине.
                  А. Арестович.

                  Коментар


                  • Путин няма да пусне атомна бомба, може да се случи само по време на пуч срещу него. Сред командирите има хора, които ги сърби пръста и точно Путин ги спира. Той явно е много търпелив и може би добър като човек, както един западняк който лично го познава казва. Преди на Немцов да му се случи нещото, неговата майка го предупреждава и смисъла на това предупреждение е бил че Немцов се държи прекалено вулгарно, има едно интервю в което той се присмива на всички в Кремъл. То е нещо в стила на - отишли едни военни на учение, и на разузнавачите поръчали да проучат какви са хората в близкото село, в смисъл какво могат да очакват от тях. Отишли те при кмета и му дали един лист със списъка на хората в малкото село, имало графи срещу имената - пияница, женкар, крадец и измамник. Кмета на всички сложил плюсове, притежавали тези качества. Разузнавачите се шашнали и му направили още една графа в която да напише, кой какъв му се пада и какви връзки има с тези хора той, той почнал да пише - племенник, братвчед...всичките са му роднини. Та Немцов при политическата кариера която има зад гърба си, за тези за които говори сред тях се пръкнал като политик там и им реди плюсове, плюсове човека и нямало демокрация при Путин. Май при него има, но при някой който е неизвестен едва ли ще е същото.

                    Коментар


                    • За мен единственият важен въпрос е кога Путин ще пусне атомна бомба! Явно първата ще бъде "тактическа" с малък обсег.

                      Коментар


                      • Pyramid, четете коментари под пропагандните видеа и канали, понякога с две думи някой вземе че напише какво се случва с народа там и войската. Русия ще загуби тези територии и нищо няма да си добави, единственно тези които по скоро е било сами са се вдигнали преди може да спечели, но и тях едва ли. Чел съм да пишат - ние и с Русия не искаме. Един руснак го питаха защо не са отишли в Русия, да избягат..той отговаря че са ходили и първо квартирата му е била на цената на половината му къща в Украйна за месец и после почнал работа и там му викали - украинеца. Те просто са си местно смесено население, Русия и Украйна искат да ги разделят на украинци и руснаци включително и териториално. Точно им се съпротивляват яко. ВСУ може да отцепи територия, но на нея мира е трудна работа. Арестович сега се присмива на Мъск дето туитнал това за референдум за независимост, било защото Мъск бил богат и не ги разбирал тези неща.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                          Ако е да се покаже че заместването на вноса е невъзможно, да така е ако искаш да имаш най доброто. Сега като се проточи престоя в териториите ВСУ ще почнат да понасят големи материални загуби и те, защото ще трябва да предоставят материалната си част на местни нощни военни структури и това нещо няма да има край. Тя Русия ке загуби и ще си махне войниците от там, но и с елитните украински войски ще стане същото като с руснаците. Има много повече съвсем живи руски войници отколкото се водят убити или в плен, но са станали цивилни които се лутат там а из други държави преминали също. В Киев колко ли има ?
                          Пак приказки на килограм. "Най-доброто", във всеки един случай, е СПЕЦИФИЧНО. И никой не е абониран. И кой бил щял да загуби, и да загуби какво, е въпрос отделен, когато Войната е ОСНОВНО за преразпределяне на света. Така или иначе, Русия си добави територии, а ресурсите на Украйна, ще се сринат отведнъж, когато Западът се раздроби. Процесът вече започна, индустриалният капитал в Щатите, с устата на Мъск, вече им отправи поредното послание, а демократите, я спечелят следващите президентски избори, я-не.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            Суровини имат. СПОКО. Бутват, тук-там, някой процес и - ето, докарват си и технологии. Изобщо, санкциите, оказват стимулиращо въздействие на собствените им R&D (НИОКР) институти и компании. Така става: Гръмва гръм, и мужикът се прекръства. Друг въпрос, що се мотаят, кога не са на зор.
                            Що се мотаят ли? Защото всички с акъл избягаха или се готвят да избягат от кочинката.
                            Не е препоръка за каквото и да било.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                              М-да, така е, санкциите не работят ...

                              За нуждите на руснаците, изпращани в Сирия, са използвани по-новите бронежилетки 6Б43, но от тях има само за най-елитните подразделения на въздушно-десантните войски и спецназа. Руснаците си ги рекламират като едни от най-добрите в света, но нямат възможност да си ги произведат, тъй като и за тях са използвани вносни суровини.
                              Ако е да се покаже че заместването на вноса е невъзможно, да така е ако искаш да имаш най доброто. Сега като се проточи престоя в териториите ВСУ ще почнат да понасят големи материални загуби и те, защото ще трябва да предоставят материалната си част на местни нощни военни структури и това нещо няма да има край. Тя Русия ке загуби и ще си махне войниците от там, но и с елитните украински войски ще стане същото като с руснаците. Има много повече съвсем живи руски войници отколкото се водят убити или в плен, но са станали цивилни които се лутат там а из други държави преминали също. В Киев колко ли има ?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                                ford_perfekt, не точно на експреса, но по принцип така ги правят. Частите в тези неща които са за цивилна употреба си приличат с части които трябват, естественно като нямаш хората които ги правят ги поръчваш в южна корея. Да софтуера само му даваш разни коефициенти по които да пресмята, тях ги имаш или от минал опит или ги вадиш с много елементарни 3д напечатани модели също става. като казвам изтребител като Ф16, въобще нямам предвид същия. Можеш и от американците да купиш неща за него, може да смениш твои за техни, едва ли ще откажат, но като си им на най ниското стъпало те пращат да събереш милиарди от населението ти от джоба и после ти казват - няма да ги получиш защото ти нямаме доверие, няма да кажат сега производствената ни програма се обърка. Руснаците да им откраднат технологията е просто невероятно и то по този начин, като ги дадат на нас. Това въобще не е лесно и възможно, все едно да влезе крадец в къщата ти и да ти вземе водното легло, но ти никога да не си имал такова. Най много да видят някаква част или суровини в нея, които някой е купил от Русия, може и високотехнологичен кристал да е. Та ако се напънеш да правиш нещо вероятността да си наистина в НАТО се увеличава, иначе си като украинец с Хъмви. Преди малко гледах някакъв клип, може и да е фотомонтаж, но дават Хъмвита ударени. Толкова за храбрите украинци и руснаци, аз хората не мразя, мразя държавите им на какво приличат и как се пласират. Руснаците имат Путин, но една птичка пролет не прави, колкото Зеленски ще направи Украйна държава, защото тя и държава не е пък територия има. Парадокси.
                                Има, има - колко да "има", като не е регистрирана в регистрите на ООН, според Бан Ки Мун.

                                Иначе, "за частите от експреса", ако само знаеш, колко още, какви и при какви технологични параметри, обработки минават - свят да ти се завие. Пак ти казвам, предупреждавай, като ще се майтапиш така, че вече падам от стола трети път за тази вечер.
                                Last edited by Pyramid; 06.10.2022, 23:40.

                                Коментар

                                Working...
                                X