Първоначално изпратено от Rodnok
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-сравнението ти е нелепо.Вагнер е един от символите на нацизма. И точно в Русия да именуваш частна армия"Вагнер"или си нацист или идиот.А Пригожин със сигурност не е идиот.
...къде да се сетиш да провериш, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
"Нацист", означава "нацист", а не "германски фашист". Всякаква народност може да роди нацисти и фашисти. Член на NSDAP, е бил и Фриц Хабер, например, ивСС са служили евреи...
Виж, да понасят нацизма, и то за кратко, са могли само няколко нации, завладени със сила (и пари): Немци, австрийци и украинци. Та, лъжеш, Импотецие.
Както винаги, лъжеш. И за ман разправяше всякакви. Знаем се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Хм, на втората снимка трябваше да е нацист, а той се оказа евреин Една свястна опорка не можахте да измислите.
Виж, да понасят нацизма, и то за кратко, са могли само няколко нации, завладени със сила (и пари): Немци, австрийци и украинци. Та, лъжеш, Импотецие.
Както винаги, лъжеш. И за ман разправяше всякакви. Знаем се.
Коментар
-
Вагнер, без значение на кого е любим, е велик композитор и кръщаването на едно или друго нещо на него, едва ли, има задължително връзка с нацизма. Имам един приятел, латинос, от Никарагуа. Казва се Игор. Питах го, дали баща му нещо не е комунист, а той ми каза "-Не, музикант е. Нямаме комунисти в рода си. Ама татко много харесва музиката на Игор Стравински". И ТОВА, ми го казва 80-те, в СССР, когато да са комунисти, за тези хора, беше чест. (Т.е., нямаше какво да крие човекът.) Та, дотук с твоите "теории". Празни, плоски и безсмислени внушения, на объркано момче.
Пораствай. По-бърже. Излагаш се
- 3 Харесвания
Коментар
-
Виждал съм го естествено на снимки в Интернет.С татуировките на СС.Освен това Вагнер е любимият композитор на Хитлер. И това руснаците много добре го знаят. За да кръсти някой частна армия "Вагнер "в Русия значи е убеден нацист.
Между другото знак"Z"е имала една от дивизиите на СС.Интересно съвпадение,че и руснаците в Украйна носят същия знак като есесовците.Много станаха съвпаденията.
А"Вагнер"са частна армия на Путин ,която се спонсорира от руската държава.
Пораствай. По-бърже. Излагаш се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеНе е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Явно, не схващаш затова, няма да те открехвам...освен съвсем мъничко:
1.Наистина, политиката е мръсна работа. В момента, по-изцапан за пред щатите, е Ердоган.
2.Да, изцапан е но,
2.а)си върти алъшвериша. Пшеница, едно-друго, туризъм...
2.б)така или иначе, вкарва повече пари И ДЕЙСТВИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ в турски ръце,
2.в) предстоят му избори, а е зависим от Путин
2.г) оттегли се от Сирия и нещо и там се разбраха, а Бай Алцхаймер, изгуби влияние
2.д) Отвори се резервен път за износа на руски суровини за Европа (вече естествено, като "турски")
3.Прочее, за един загинал руски пилот, загинаха близо 20 турски войници, по "неясни причини". Ама минаха 7 години, не ми се търсят рапортите по ТВ.
4.Путин пък, е наясно, че дори и да бяха убили Ердоган (а опитът за преврат, беше близо година, СЛЕД случая със самолета!) нямаше да могат да върнат руския майор (правилно ли разсъждавам?)
4.а) да, ама Турция спря Швеция и Финландия към НАТО, оставяйки им лице за пред света, а на Русия - канал за нормална комуникация със щатите...
Та, ако има от кого да се учиш на дълбок прочит на нещата и многоходови комбинации, изчислени в няколко стратегически стъпки и години напред, трябва да чукаш на вратите на Кремъл. Дреболии някакви
- 3 Харесвания
Коментар
-
Започна наддаване коя страна ще прати повече танкове Леопард в Украйна.
Първоначалните 20-30 бройки вече нарастнаха на 120-130 и бройката им продължава да нараства. Накратко:
Германия - 14
Полша - 14
Нидерландия - 18
Португалия - 4
Испания - 53
Швеция - ?
Норвегия - 8
Финландия - ?
---------------------------------
Общо - 111 + ? + ?
Хайде им е честито на насраните от страх пияни орки ...
Last edited by Mateev; 26.01.2023, 22:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Какво са правили тия жени и деца на фронтовата линия между сепаратисти и редовна украинска армия? Кой ги даде курбан? Защо сградите в ДНР и ЛНР отвъд фронтовата линия не са в състоянието, в което са на линията? Вярно ли е, че в профсъюзния дом в Одеса е имало организирана руска провокация, с което се обяснява липсата на проблеми и преди, и след нея?
Въпроси, въпроси, въпроси, а отговорите - при биолабораториите, нацистите, лиманския котел, херсонските клещи и канадските генерали в Азовстал - няма ги. Просто ги няма.
Коментар
-
Е аз знам-ще си затраят. Както си затраяха,когато Турция свали руският самолет над Сирия.
1.Наистина, политиката е мръсна работа. В момента, по-изцапан за пред щатите, е Ердоган.
2.Да, изцапан е но,
2.а)си върти алъшвериша. Пшеница, едно-друго, туризъм...
2.б)така или иначе, вкарва повече пари И ДЕЙСТВИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ в турски ръце,
2.в) предстоят му избори, а е зависим от Путин
2.г) оттегли се от Сирия и нещо и там се разбраха, а Бай Алцхаймер, изгуби влияние
2.д) Отвори се резервен път за износа на руски суровини за Европа (вече естествено, като "турски")
3.Прочее, за един загинал руски пилот, загинаха близо 20 турски войници, по "неясни причини". Ама минаха 7 години, не ми се търсят рапортите по ТВ.
4.Путин пък, е наясно, че дори и да бяха убили Ердоган (а опитът за преврат, беше близо година, СЛЕД случая със самолета!) нямаше да могат да върнат руския майор (правилно ли разсъждавам?)
4.а) да, ама Турция спря Швеция и Финландия към НАТО, оставяйки им лице за пред света, а на Русия - канал за нормална комуникация със щатите...
Та, ако има от кого да се учиш на дълбок прочит на нещата и многоходови комбинации, изчислени в няколко стратегически стъпки и години напред, трябва да чукаш на вратите на Кремъл. Дреболии някакви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Модератора изтри незнайно защо отговора ми , но бях ти показал как са осакатявали и избивали уж ''православните'' укрофашисти , други православни деца и жени в Донбас .
На това нормалните хора му казваме геноцид .
А и не ми реви за западните бандеровци - те са католици .
Въпроси, въпроси, въпроси, а отговорите - при биолабораториите, нацистите, лиманския котел, херсонските клещи и канадските генерали в Азовстал - няма ги. Просто ги няма.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Мисля че само това че си виждал голото тяло на Уткин е вярно . Но дали не са ти се привидяли татуси - не знам . А и Вагнер са наемници , частна фирма - могат да си правят каквото поискат . Не са Държавата
Другото , с което отричаш ГЕНОЦИДА в Донбас и Луганск от укрофашистите на Десен Сектор и Азов , със разрешение на властите - го оставям на специализирани и оторизирани лица от медицината .
Но в живота всеки получава заслуженото . Повечето от убииците са под земята , малкото останали ще видят разпада на Укробандерия и ще бъдат съдени .
Между другото знак"Z"е имала една от дивизиите на СС.Интересно съвпадение,че и руснаците в Украйна носят същия знак като есесовците.Много станаха съвпаденията.
А"Вагнер"са частна армия на Путин ,която се спонсорира от руската държава.Last edited by Vergil1975; 26.01.2023, 22:00.
- 5 Харесвания
Коментар
-
За 2021г има общо 8 цивилни жертви в Донбас-7 в Донецк и един в Луганск.Които са станали жертва на артилерийски обстрел и със сигурност не са избити нарочно.
А тия приказки за фашисти ги кажи на Дмитрий Уткин,един от лидерите на "Вагнер ",който има татуировки на СС по тялото .
Другото , с което отричаш ГЕНОЦИДА в Донбас и Луганск от укрофашистите на Десен Сектор и Азов , със разрешение на властите - го оставям на специализирани и оторизирани лица от медицината .
Но в живота всеки получава заслуженото . Повечето от убииците са под земята , малкото останали ще видят разпада на Укробандерия и ще бъдат съдени .Last edited by Rodnok; 26.01.2023, 21:53.
Коментар
-
Модератора изтри незнайно защо отговора ми , но бях ти показал как са осакатявали и избивали уж ''православните'' укрофашисти , други православни деца и жени в Донбас .
На това нормалните хора му казваме геноцид .
А и не ми реви за западните бандеровци - те са католици .
А тия приказки за фашисти ги кажи на Дмитрий Уткин,един от лидерите на "Вагнер ",който има татуировки на СС по тялото .
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар