IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не може да им се отрече, дали са ти шанс.
    Какъв шанс?Ако не се справяш ти образуват дисциплинарно производство и си аут.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Викаш 20 години ме търпяха и чак на 20-а година се сетиха да ми намират цака.
      И щяха да ме уволнят дисциплинарно ако бяха верни глупостите ти.
      Не може да им се отрече, дали са ти шанс.

Коментар

Аха. А аз казвам, намерили са ти цаката.
        Викаш 20 години ме търпяха и чак на 20-а година се сетиха да ми намират цака.
        И щяха да ме уволнят дисциплинарно ако бяха верни глупостите ти.
        А аз нарочно изчаках да направя точно 20 години и се махнах.
        Last edited by mirodes; 14.03.2025, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Имах предвид Сибир, за да върви повествованието.
          Е тъй де.

Коментар

Грешка. Навални умря от белодробна емболия. От нея много сигурно се умира. И се случва на всички. А Вергилчо наш е кух, та дрънка.
            Имах предвид Сибир, за да върви повествованието.

Коментар

Ами ФСБ не ги обвинява в тероризъм,а твърди, че става въпрос за учение.
              Абе ти май все не разбираш, какво ти казват.
              Пояснявам: Истинските къртици са именно там, дето НЕ ГО очаква всеки глупав екс - "следовател".
              Last edited by Pyramid; 14.03.2025, 16:18.

Коментар

Казах ти-като си отворен хващаме бас по 50 бона за основанието ми за прекратяване на договора ми.И ако е по взаимно съгласие ми даваш ти парите,ако съм уволнен дисциплинарно аз ти ги давам.
                Аха. А аз казвам, намерили са ти цаката.

Коментар

Аха. И те ще идат са декларират преди това:
                  Ами ФСБ не ги обвинява в тероризъм,а твърди, че става въпрос за учение.

Коментар

Колко са общоизвестни тези факти и кой в Русия знае за тях? И ако ФСБ твърди нещо, кой е този в Русия, който го оспорва? Ей го къде е Сибир. Навални умря от студ заради едно филмче, а ти говориш за общоизвестни факти.
                    Грешка. Навални умря от белодробна емболия. От нея много сигурно се умира. И се случва на всички. А Вергилчо наш е кух, та дрънка.

Коментар

Нарочно му мълчат близо 2 седмици на глупостите. Бях му дал почивка, не исках да се гавря непрекъснато. Ама Гламавото си е Гламаво и ето, и родните служби не са го изтърпели...
                      Казах ти-като си отворен хващаме бас по 50 бона за основанието ми за прекратяване на договора ми.И ако е по взаимно съгласие ми даваш ти парите,ако съм уволнен дисциплинарно аз ти ги давам.

Коментар

Това са общоизвестни факти и НИКОЙ в Русия не ги отрича. Единственото, което е,че от ФСБ твърдят,че ставало въпрос за учение.
                        Колко са общоизвестни тези факти и кой в Русия знае за тях? И ако ФСБ твърди нещо, кой е този в Русия, който го оспорва? Ей го къде е Сибир. Навални умря от студ заради едно филмче, а ти говориш за общоизвестни факти.

Коментар

Ами,щото никога няма да ги защитят от ръководството на службата ако са терористи.
                          Аха. И те ще идат са декларират преди това:
                          Шефе, ние сме териристи.

Коментар

А, бе, как си представяш, че през главата на ФСБ полицията ще разследва каквото и да било? Това са вертикални силови структури и са като матрьошки, а ти ги представяш като разносвачи на вестници, които с викове обявяват главната новина в тях.
                            Нарочно му мълчах близо 2 седмици на глупостите. Бях му дал почивка, не исках да се гавря непрекъснато. Ама Гламавото си е Гламаво и ето, и родните служби не са го изтърпели...

Коментар

А ти защо мислиш че, не е възможно агенти на службите да са истински терористи? Не само хипотетично?
                              Ами,щото никога няма да ги защитят от ръководството на службата ако са терористи.

Коментар

А, бе, как си представяш, че през главата на ФСБ полицията ще разследва каквото и да било? Това са вертикални силови структури и са като матрьошки, а ти ги представяш като разносвачи на вестници, които с викове обявяват главната новина в тях.
                                Това са общоизвестни факти и НИКОЙ в Русия не ги отрича. Единственото, което е,че от ФСБ твърдят,че ставало въпрос за учение.Те не отричат,че чували са сложени в блок от техни агенти.Но твърдят,че в чувалите имало захар и било учение.
                                Напиши в Гугъл "Разянска захар"и виж какво излиза.
                                Last edited by mirodes; 14.03.2025, 16:11.

Коментар

Working...
                                X