Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Викаш 20 години ме търпяха и чак на 20-а година се сетиха да ми намират цака.
И щяха да ме уволнят дисциплинарно ако бяха верни глупостите ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. А аз казвам, намерили са ти цаката.
И щяха да ме уволнят дисциплинарно ако бяха верни глупостите ти.
А аз нарочно изчаках да направя точно 20 години и се махнах.Last edited by mirodes; 14.03.2025, 16:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Имах предвид Сибир, за да върви повествованието.
Коментар
-
Грешка. Навални умря от белодробна емболия. От нея много сигурно се умира. И се случва на всички. А Вергилчо наш е кух, та дрънка.
Коментар
-
Ами ФСБ не ги обвинява в тероризъм,а твърди, че става въпрос за учение.
Пояснявам: Истинските къртици са именно там, дето НЕ ГО очаква всеки глупав екс - "следовател".
Last edited by Pyramid; 14.03.2025, 16:18.
Коментар
-
Казах ти-като си отворен хващаме бас по 50 бона за основанието ми за прекратяване на договора ми.И ако е по взаимно съгласие ми даваш ти парите,ако съм уволнен дисциплинарно аз ти ги давам.
Коментар
-
Аха. И те ще идат са декларират преди това:
Коментар
-
Колко са общоизвестни тези факти и кой в Русия знае за тях? И ако ФСБ твърди нещо, кой е този в Русия, който го оспорва? Ей го къде е Сибир. Навални умря от студ заради едно филмче, а ти говориш за общоизвестни факти.
Коментар
-
Нарочно му мълчат близо 2 седмици на глупостите. Бях му дал почивка, не исках да се гавря непрекъснато. Ама Гламавото си е Гламаво и ето, и родните служби не са го изтърпели...
Коментар
-
Това са общоизвестни факти и НИКОЙ в Русия не ги отрича. Единственото, което е,че от ФСБ твърдят,че ставало въпрос за учение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАми,щото никога няма да ги защитят от ръководството на службата ако са терористи.
Шефе, ние сме териристи.
Коментар
-
А, бе, как си представяш, че през главата на ФСБ полицията ще разследва каквото и да било? Това са вертикални силови структури и са като матрьошки, а ти ги представяш като разносвачи на вестници, които с викове обявяват главната новина в тях.
Коментар
-
А ти защо мислиш че, не е възможно агенти на службите да са истински терористи? Не само хипотетично?
Коментар
-
А, бе, как си представяш, че през главата на ФСБ полицията ще разследва каквото и да било? Това са вертикални силови структури и са като матрьошки, а ти ги представяш като разносвачи на вестници, които с викове обявяват главната новина в тях.
Напиши в Гугъл "Разянска захар"и виж какво излиза.Last edited by mirodes; 14.03.2025, 16:11.
Коментар
Коментар