Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Що се отнася до това че Израел е технологичен лидер и ще усъвършенстват купула с някакви, незнам си кви си технологии, ми да ви кажа на тоя свят освен технологии има и закони на физиката и те обикновено доминират над, технологичните фантасмагории. За пример виж Пайк какво съм написал за свободно падащата бомба. Ака че нито Израел нито САЩ нито Русия, ще изградят някога непробиваем купол. Проблема на Израел не е в това че купула е пробит, а че продаваха илюзията за непробиваемият. Сигурен съм, че има израелци които биха останали и пот пробит купол, сигурен съм че има израелци които и без купол, биха живяли тм, но също така съм сигурен че тия дето даде вързали на мита за не по робиваемия купол, сега са много гневни и дълбоко преосмислят решението си. Също така евреи по света, които са планирали да се шмугнат под купула, ще помислят още веднъж. И най-вече всички вкупом ще си зададат въпроса, за парите които са ин взели през данаците зада се направи това оказало се доста безполезно творение.
Коментар