IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    нещо май евреите са пострадали и сега се оплакват по широкия свят

БАрби, а бе боян чуков разправя че имало 2300 хохълавъв франция и вие сте ги обучавали на военно дело. Имайки предвид втората световна война и последните схватки с някакви партизани по чехли, май няма да ги научите на нещо добро. Може да ги специализирате на френска либоффф

аа те френската я занаят
    сега минават обучение от мароканците по една друга любов
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      нещо май евреите са пострадали и сега се оплакват по широкия свят
      Вчера нападнали войски на държави които не са по джапанки и с ръждясали калашници, пускали някакви отровни газове четох.
      D.Y.F-091066

Коментар

• v_tin, съмнявам се да са руснаците, пак другите украинци са го направили. Не знам защото си мислиш така за тях, те 90% са изрядно мислещи хора. Крадците им са много малко, дали имат и 1 %. В Киев - искаме войната да не спре, за да ни дават пари и да имаме заплати !
        D.Y.F-091066

Коментар

• нещо май евреите са пострадали и сега се оплакват по широкия свят

БАрби, а бе боян чуков разправя че имало 2300 хохълавъв франция и вие сте ги обучавали на военно дело. Имайки предвид втората световна война и последните схватки с някакви партизани по чехли, май няма да ги научите на нещо добро. Може да ги специализирате на френска либоффф
          Last edited by v_tin; 14.10.2024, 14:33.

Коментар

• Руснаците направили малък рейд в хохландия и хванали няколко десетки човечета/ доколкото хохъла може да се нарече човек/ Включително поне 15 човека оператори на дронове, на тези дронове с които барби толкова се гордее. Щели да ги водят да се къпят, на снимките са по долни гащи

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Хахаха-викаш Русия е за спазването на международно признатите граници.А тогава защо нападна Грузия и Украйна-нали уж да защитава малцинствата в Грузия и Украйна.А пък за арменското малцинство в Нагорни Карабах не им пука.
              Истината е,че ги е страх да се занимава с Азербайджан, щото зад гърба им е Турция.
              точно така е, и за палестинците и за ливанците също не им пука, както не им пука и за ред индиан

Коментар

• Не заставайте на страната на войната, в един момент няма да е възможно да се спре, става като превозно средство без спирачки което някой е ускорил много и се движи с максималната си скорост. Всички ще загубят, ще се върнат назад във времето.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Из медиите започна да се говори, че има голяма вероятност севернокорейски войници да отидат на фронта и да се бият на страната на Путин.
                  Написах всичко това за да осъзнаете, че шанса севернокорейски войски да се бият на украинския фронт клони към 0 (нула), но ако все пак се случи, гответе се за Трета Световна Война.
                  Ако тряснат дома на хумора и сатирата в габрово с ядрена бомба колкото тази в хирошима , радиацията ще стигне ли до теб, до твоята къща

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Точно- Русия е с мислене на ниво средновековие- възползваме се от слабостта на съседа за да го завладеем или поне част от територията му, а който от съседите ни е силен не го закачаме. Обаче в 21 век нещата не работят така- вече силния е не този с многото територия, а този с многото пари и развита икономика. А няма как да станеш силна икономика когато през 10 години нападаш съседите си и не можеш да предложиш стабилност и предвидимост та някой да си вложи парите при теб
                    И всякога,когато им се опълчат и се насират.От Афганистан избягаха с подвити опашки,в Чечня дадоха властта на един от чеченските кланове, които се биха срещу Русия в Първата чеченска война и Кадиров управлява Чечня без никакъв контрол, а същевременно получава най-много средства от бюджета.В Украйна дават жертви и им унищожават техника почти на нивото на ВСВ.
                    Само в очите на копейките Русия е велика военна сила.

Коментар

• ‼️[B][I][B]

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        [B][URL="http://investor.bg/forumusers/index/12827/"] не съм безработен, имам много работа.../B]
                        Внимавай да не получиш бърнаут, с това денонощно тролене, все пак си на 80+ години

Коментар

• barbaron, не съм безработен, имам много работа, ела да работиш с мен и ще се чустваш и по добре и по спокоен. В хубава страна, с добър народ.
                          Виж аз не искам нищо твое, което си е твое е твое ЗАВИНАГИ според моите разбирания. На мен чуждо не ми трябва. Знам какво се случва и не от вчера.
                          Прибирайте се в къщи за да сте добре, губите си живота, а времето е ораничено за един биологичен живот. Все едно имаш една дигитална машина, компютър - ламя на енергия която много пресмята. Имаш и друга машина при която процесите са аналогови, тя не пресмята а веднага намира решението, при нея срещу всяка една задача има готово решение на база минало познание. Нашето съзнание работи по втория начин, той е ефективен.
                          Last edited by supertrader; 14.10.2024, 14:01.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Хахаха-викаш Русия е за спазването на международно признатите граници.А тогава защо нападна Грузия и Украйна-нали уж да защитава малцинствата в Грузия и Украйна.А пък за арменското малцинство в Нагорни Карабах не им пука.
                            Истината е,че ги е страх да се занимава с Азербайджан, щото зад гърба им е Турция.
                            Точно- Русия е с мислене на ниво средновековие- възползваме се от слабостта на съседа за да го завладеем или поне част от територията му, а който от съседите ни е силен не го закачаме. Обаче в 21 век нещата не работят така- вече силния е не този с многото територия, а този с многото пари и развита икономика. А няма как да станеш силна икономика когато през 10 години нападаш съседите си и не можеш да предложиш стабилност и предвидимост та някой да си вложи парите при теб

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Защо руснаците се върнаха, ти ако си мислиш че около теб всичко там е чисто и всички ти мислят доброто просто си зле информират и си в неведение. Най добре е в къщи, по чужди къщи всичко е възможно. Прибраха си се 90% от руснаците, сега някои се подвизават като се представят като украинци, но и това ще се оправи. Франция не е твоята РОДИНА и никога няма да бъде, има доста французи които мислят правилно като мен, повече са от тези които те мислят за преродил се французин, много повече.
                              Сега си безработен, ела да поработиш във Франция
                              За такива като теб има вакантни места, за събиране на боклука

Коментар

• Американски Шедьовър
                                Ето защо 0,01 долар >
                                1 рубла

https://t.me/uniannet/147938
                                Last edited by barbaron; 14.10.2024, 13:53.

Коментар

Working...
                                X