И защо Виница в Румъния? За останалото няма спор . Като е добре да се помисли и за Киев .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Putin fan to call someone looser is a joke by yourself
След като сте русофоби и англофили , вземете го научете този английски , бе ! Толкова ли не ви дават поощрения за ''западен език ''
Loser , моето момче , се пише с едно ''О'' .
Айде, това ще ти е келепира от мене
Помни от кой си научил ''английския''
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Но пък някои хора са били секретари на класа и гордо са рецетирали пред цялото училище до портрета на Георги Димитров на школския празник.
Връх, от който после живота им е само надолу.
Това е човек, застинал в 1987 - млад, енергичен, евентуално гушкащ някоя млада пионерка на бригадирския огън. Човек, за който правото на свободно пътуване, конкуренция в бизнеса, правото на обличане или слушане на музика според вкуса е капиталистически разврат.
И все пак ... "вие сте неудачници, защото никога не сте били бригадири" отива в златния фонд на форума.
Велико, силно, мощно, истинско!
Хем ми е мъчно за този соц Ал Бънди, хем си представям как си хвърля фаса където намери, щото "айде демократите да чистят".
Но , нормално е . Още Алеко беше казал - разни хора /разни идеали .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
За първи път да се почувствам горд житейски неудачник за това, че не съм станал бригадир
Типично, това ли е успеха в живота за вас товарищите?
Ох, не мога. Смея се на глас
Връх, от който после живота им е само надолу.
Това е човек, застинал в 1987 - млад, енергичен, евентуално гушкащ някоя млада пионерка на бригадирския огън. Човек, за който правото на свободно пътуване, конкуренция в бизнеса, правото на обличане или слушане на музика според вкуса е капиталистически разврат.
И все пак ... "вие сте неудачници, защото никога не сте били бригадири" отива в златния фонд на форума.
Велико, силно, мощно, истинско!
Хем ми е мъчно за този соц Ал Бънди, хем си представям как си хвърля фаса където намери, щото "айде демократите да чистят".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Всички тези , са житейски неудачници , прехвърящи вечните си неуспехи на РУСИЯ . Кой не го направили бригадир , кой не го приели в унивеситет , кой го тормозили в казармата ... Чиста проба сирупуч
Има и още едно течение - това са безгръбначните - Ал Йо , Плевнята , Пасито , Генов , Любчо къртицата, Елена клептоманката , онази дебелата - на барбарончето любимката и още 20-30 плазмодия .
Но мисля че нашите са от I вариант
Коментар
-
За първи път да се почувствам горд житейски неудачник за това, че не съм станал бригадир
Ох, не мога. Смея се на гласD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Добре , теб лично те е съкрушило това , че не си станала бригадирка !?
Така , по добре ли е , ще извиняваш
И аз се смея , ама на два гласа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеРуски кораби са заснети да минават близо до "Северен поток" преди експлозиите
Слочаеност?
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/14261879D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тоалетната хартия рубла ще стане резервна валута точно НИКОГА.
Няма как микроскопична икономика да издава такава.
Няма и кой да прави сериозна търговия с нещо едно неконвертируемо ,едно обезценяващо се с 60% за няколко месеца.
2. "Микроскопичната икономика", се опъна здраво на "колективния Запад" и, до момента, показва много по-висока устойчивост и мобилност. Неприятно е, дърпат я назад но, удЪржа...за разлика от много западни, уж по-мощни. Завиден оптимист си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеВсички тези , са житейски неудачници , прехвърящи вечните си неуспехи на РУСИЯ . Кой не го направили бригадир ...
Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Руски кораби са заснети да минават близо до "Северен поток" преди експлозиите
Катер на датската брегова охрана е направил 112 снимки на руски корабИ, плаващи близо до газопроводите "Северен поток", четири дни преди експлозиите по тръбопроводите
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/14261879Last edited by petrg5s; 18.04.2023, 21:11.
- 4 Харесвания
Коментар
-
... че блокираното Родшмръче се върна под нов ник ...
... нов ник, но същия титан на мисълта ...
Както казва един мастит пчелар : ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар