IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
    Ей оттук ще дойде страшното !

Мхм ...

Eднa oт нaй-гoлeмитe бaнĸи в OAE - Еmіrаtеѕ NВD - зaпoчнa дa блoĸиpa инвecтициoннитe cмeтĸи нa pycнaци, cтaнa яcнo в ĸpaя нa минaлaтa ceдмицa, пишe Fоrbеѕ.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Не се бие чак толкова Русия, макар че украинците са руснаци. Бият се предимно украинци срещу украинци, а те са добри войници и Запада е доставял и най последната си генерация оръжия да се изпробват там. Сега гледах клипове в които се хвалят с Брадли на което е монтиран 50 киловата лазер, казват бие до 12 мили в атмосферата, но явно има проблем с позиционирането и резолюцията му, защото дроновете си летяха и ракетите също, очевидно не може да ги сваля много ефективно, но мощност има. Такъв лазер извън атмосферата би бил доста по далекобоен стига да може да се фокусира. Това означава само че още не са се сетили как да си спретнат една война в космоса, която ще струва много пари и народите трябва да я платят. Да им се чудиш на акъла при положение, че имат нещо с което 100% много по успешно може да се подържа мир.
      D.Y.F-091066

Коментар

Е, с кого се бие могъщата РУСИЯ ? Май е срещу оръжието на цяла Европа и САЩ .
        ХАХАХААХ , целия Запад го държат във въздуха със шамари , някакви пияни орки и чмобики
        Не искам да ти прекършвам фантазиите, но пияните орки се бият с по-малко от 1% от оръжието на Запада и то без ВВС-то. Резултатът - 200 000 мъртви мужици, Т-62 на фронта и опашки за електронни повестки. Понимаешь товарищ
        Last edited by GiRo; 19.04.2023, 00:07.

Коментар

• За Украйна ще дойде краят, и тоталния крах , ако доставките на оръжия бъдат спрени, заяви германският министър на отбраната Борис Писториус. И това ще стане буквално на следващия ден, добави той.

Е, с кого се бие могъщата РУСИЯ ? Май е срещу оръжието на цяла Европа и САЩ .
          ХАХАХААХ , целия Запад го държат във въздуха със шамари , някакви пияни орки и чмобики хахахаххахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Бай Митьо, мъчите се да ни проповядвате западна пропаганда и евро-?ейски "ценности", а дори не сте си направили труда английския да научите, както правилно ви направи забележка Сибирския Бръснар.

Само ставате за смя
            х така.
            Не волнуйся Frosty, мы выучили и английский и русский на хорошем уровне

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Ребята, те ви патриоти, руски патриоти ...

"Онова, с което най-много ме удивяват Алексей Навални, Иля Яшин, Андрей Пивоваров, Владимир Кара-Мурза, е, че ние, които се намираме на сигурно място, се страхуваме само докато гледаме какво се случва. А те не се страхуват", написа писателят Борис Акунин в "Телеграм" и сподели писмо на Владимир Кара-Мурза, който вчера бе осъден на 25 години затвор за държавна измяна. Така московският съд квалифицира политическите му позиции и изказвания.
              Ще се повторя , ако не си прочел правилно по надолу. Винаги чети бавно и докрай
              НИКОГА НЕ СЕ МЕСИ В РАЗПРА МЕЖДУ РУСНАЦИ !!!!
              Рискуваш да останеш неразбран и от двете страни. В последствие , поемеш ДВА негатива
              Хайде , и ти научи нещо от мен . Ама цяла вечер няма да е - учи , е...

Коментар

• Ребята, те ви патриоти, руски патриоти ...

"Онова, с което най-много ме удивяват Алексей Навални, Иля Яшин, Андрей Пивоваров, Владимир Кара-Мурза, е, че ние, които се намираме на сигурно място, се страхуваме само докато гледаме какво се случва. А те не се страхуват", написа писателят Борис Акунин в "Телеграм" и сподели писмо на Владимир Кара-Мурза, който вчера бе осъден на 25 години затвор за държавна измяна. Така московският съд квалифицира политическите му позиции и изказвания.
                "Онова, с което най-много ме удивяват Алексей Навални, Иля Яшин, Андрей Пивоваров, Владимир Кара-Мурза, е, че ние, които се намираме на сигурно място, се страхуваме само докато гледаме какво се случва. А те не се страхуват", написа писателят Борис Акунин в "Телеграм" и сподели писмо на Владимир Кара-Мурза, който вчера бе осъден на 25 години затвор за държавна измяна. Така московският съд квалифицира политическите му позиции и изказвания.  ВЛАДИМИР КАРА-МУРЗА: В един от любимите ми новогодишни филми - "За какво още говорят мъжете" - има сцена, в която героят попада на собственото си погребение, крие се под масата и слуша прочувствени речи за себе си. Последните дни - след искането на прокурора, а сега и след присъдата на Московския градски съд - се чувствам като героя от филма. Чета писмата ви с толкова топли, задушевни,

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

То това е трика - че чамадана и после - където аз преценя. Навсякъде ще се оправя криво-ляво - имам образование, имам занаят, езици знам, вече и опит понатрупах двуцифрен. Може и някъде в БРИКС да се пусна, ама където можеш да излезеш посред бял ден без да те оберат, което стеснява опциите

Но ей такива като твоя милост - вие виреете само в определени държави, и то при определен техен строй. Замирише ли на конкуренция и истинско бачкане без привилегии от партийната книжка, и направо се пропивате от мъка. А тъжното е, че май и искащите нов световен ред също бая бачкат и не търпят номерата на старата номенклатура. Да не се окаже, че при злата демокрация сте си живели по-спокойно ...
                  Всичко това - ти го казваш. Дали е вярно е под въпрос . Всеизвестно е че бг русофобите са посредствени хора , гледащи келепир и изгода.
                  За езиците видяхме ваш представител , какъв е Lo(O)ser . Вероятно си същия , но си по гален и лъган от мама и тати - партийни секретари .
                  Не се сърди - знаем ви всички

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                    Ребята, електронните повестки вече се раздават
                    Що така? Пушечното месо да не е на привършване
                    Спокойно, теб не те застрашават. За там, се иска поне минимална кадърност. Ще живееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

I am using my phone keyboard, so it's not a big deal to make such a minor mistake. Don't you think so? Oh, i forgot, Putin fans don't have this ability
                      А , оправдаваш се защо не си научил английския правилно ??? На никой не му е зор - плЕщи си го как си знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Putin fan to call someone looser is a joke by yourself
                        Бай Митьо, мъчите се да ни проповядвате западна пропаганда и евро-?ейски "ценности", а дори не сте си направили труда английския да научите, както правилно ви направи забележка Сибирския Бръснар.

Само ставате за смя
                        х така.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Тоя пък не може да разпознае описанието на социализма. Когато шофьори на таксита, келнери, животновъди и шапкари получаваха в пъти повече от лекари, инженери и програмисти и вторите не можеха да избягат на запад защото на границата ги стреляха. Сега на тия със сърп и чук в главите това им се привижда като някакъв "нов ред". Тоя ред сме го виждали. Сложил си за аватар Путин с очила като шофьор на такси и ни залива с някакъв тъп работнически русофилски хумор, мечти и прогнози.
                          Тоя пък, прозрачен си ! За секунди става ясно , че си от първия тип - искал да стане бригадир , ефрейтор или поне ''уше'' на ДС .
                          Но , вашите до тогава не са ти обяснили , че и метач да си - се искат качества . А теб са те преценили всички и навсякъде за '' лошо соси '' и пляскайки те през пръстите , си формирал злоба и омраза към най - невинния - РУСИЯ !!
                          Знам ги такива като теб , поне 2-3 ма

ПП А, не бе - ще си сложа като теб , чужд фашистки флаг. Остава да лепнеш и ''жо суи шарли ебдо'' и хептен те виждам през балкона , след 4-5 години
                          Last edited by Сибирския Бръснар; 18.04.2023, 22:29.

Коментар

Ти си пък най благата ракия
                            След като сте русофоби и англофили , вземете го научете този английски , бе ! Толкова ли не ви дават поощрения за ''западен език ''
                            Loser , моето момче , се пише с едно ''О'' .
                            Айде, това ще ти е келепира от мене
                            Помни от кой си научил ''английския''
                            I am using my phone keyboard, so it's not a big deal to make such a minor mistake. Don't you think so? Oh, i forgot, Putin fans don't have this ability

Коментар

O, при многократно показаната ''бедна фантазия'' , надали може да си представиш нещо , освен чамадан-вокзал - Брюксел , а и многократно си заявявал родоотстъпническите си бъдещи действия , ако ''стане напечено '' .
                              Но , нормално е . Още Алеко беше казал - разни хора /разни идеали .
                              То това е трика - че чамадана и после - където аз преценя. Навсякъде ще се оправя криво-ляво - имам образование, имам занаят, езици знам, вече и опит понатрупах двуцифрен. Може и някъде в БРИКС да се пусна, ама където можеш да излезеш посред бял ден без да те оберат, което стеснява опциите

Но ей такива като твоя милост - вие виреете само в определени държави, и то при определен техен строй. Замирише ли на конкуренция и истинско бачкане без привилегии от партийната книжка, и направо се пропивате от мъка. А тъжното е, че май и искащите нов световен ред също бая бачкат и не търпят номерата на старата номенклатура. Да не се окаже, че при злата демокрация сте си живели по-спокойно ...

Коментар

Хм, такива глупости , освен в твоя пост , не съм чел досега във форума . Може и да съм пропуснал - дай линк към този шедьовър на идиотизма .
                                Но ако не дадеш , какво ли остава да си мислим . Кой ли е Автора му Мммм?
                                Тоя пък не може да разпознае описанието на социализма. Когато шофьори на таксита, келнери, животновъди и шапкари получаваха в пъти повече от лекари, инженери и програмисти и вторите не можеха да избягат на запад защото на границата ги стреляха. Сега на тия със сърп и чук в главите това им се привижда като някакъв "нов ред". Тоя ред сме го виждали. Сложил си за аватар Путин с очила като шофьор на такси и ни залива с някакъв тъп работнически русофилски хумор, мечти и прогнози.

Коментар

Working...
                                X