IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	FwATkbTWYAAmVFQ.jpg
Views:	1
Size:	16.8 КБ
ID:	4063217

Още от руский мир
    май скоро само нашите ватенки ще държат за джуджака

Коментар

• Шведската певица Лорийн стана победител в конкурса за песен на Евровизия. На второ място - Финландия,
      Украйна зае 6-то място.

За първите две , това е наградата , че правителствата им се съгласиха да влязат в НАТО . След наградата, следват задълженията и негативите .
      Украина ще стане първа на евровизия , когато влезе в нато - демек на кукуво лято .

Коментар

• Робърт Кенеди младши: Това, което ни казват за Украйна, е лъжа

Политикът Кенеди нарече Украйна пешка в прокси война между Русия и Съединените щати

Украйна се превърна в пионка в прокси война между Русия и Съединените щати, каза племенникът на Джон Ф. Кенеди, адвокатът и политик Робърт Кенеди младши, пред Fox News. Твърденията на Вашингтон, че Киев е способен да победи, не отговарят на истината.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Fv_wsW4XsAALl2K.jpg
Size:	61.2 КБ
ID:	4063211

А какъв руский мир беше навремето

Last edited by Yori; 14.05.2023, 09:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Не знам дали е този, [ATTACH=CONFIG]n4063204[/ATTACH]
            но винаги уважавам разпространяващите факти/истини
            (или сменилите си мнението мислещи хора)
            Брех , да му се не види .. Радостта и трепета който те изпълва от смъртта на човешки същества , даже в Неделя не ти дава да поспиш поне до 8 :00 .
            Адреналинка си ти ..

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Тези "независими източници" не са нищо повече от плод на болното ти русоробско съзнание.
              Те не съществуват в реалността.
              Не знам на кой му е болно и съзнание и душа . Това да не е детска площадка за игра бе петрогъсчо ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                Цанов е направил антируско или по-точно антиПутинско видео. Още не съм си пил кафето, а се разсъних.
                Пак нищо не си разбрал !!! Цанов страна не взима !!! В клипа си разсъждава и съпоставя . Но соросоидите могат да видят че и дори Байдънист е станал

СЛАВА НА РУСИЯ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                  Цанов е направил антируско или по-точно антиПутинско видео. Още не съм си пил кафето, а се разсъних.
                  Не знам дали е този,
                  Click image for larger version

Name:	canov.jpg
Size:	39.6 КБ
ID:	4063204

но винаги уважавам разпространяващите факти/истини
                  (или сменилите си мнението мислещи хора)
                  Last edited by satz; 14.05.2023, 09:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Благодарение на войната в Украйна разбрах кои хора, които съм ги считал за приятели, всъщност са долнопробни отрепки. Не ми отговаряй, защото те включвам в Ignore List.
                    Познавате ли се лично със SKP? Питам само с цел да си изясня дали е бот. (винаги съм с едно наум за хакнат акаунт)

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                      Независимите източници твърдят, че е най-голямото укропитешко гробище
                      Тези "независими източници" не са нищо повече от плод на болното ти русоробско съзнание.
                      Те не съществуват в реалността.
                      Last edited by petrg5s; 14.05.2023, 08:56.

Коментар

• Цанов е направил антируско или по-точно антиПутинско видео. Още не съм си пил кафето, а се разсъних.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Ама сега Башибозук ли воюва срещу Украйна?След като не ползвате "1 милион редовна армия"
                          ?
                          Вероятно има предвид, че тази "1 милион редовна армия" не влиза в боя, защото целта и е да пази вожда от народната любов. Представи си, че тази армия я пратят на фронта, като нищо ще се обърне и ще тръгне към Кремъл. От това най-много го е страх Вова.

Коментар

• Разбрахте ли, че рапона Радев е в ЮАР да продава боеприпаси и оръжие на руснаците?
                            Нямам нищо против търговията с оръжие и нека продаваме на всеки, който си плати, но тук възниква един много неудобен въпрос. Ние ще засипем Россията с боеприпаси, то е ясно, и ще е паралелно докато изнасяме за Украйна, но за да се направят тези боеприпаси трябват суровини, а тези суровини трябва да се купят, а парите за покупката ще дойдат от бюджета. И така гълъбчето със зелени чорапи и неговото рапонче изсмукват държавния бюджет, правят планини от боеприпаси, които заминават за ЮАР, а оттам за Русия, и се получават безумни печалби, а от тия печалби народа вижда дедовия.
                            И ето как в бюджета се образува една голяма дупка, но в личните бюджети на рапона и гълъбчето всичко е нагоре.
                            Last edited by Kris_; 14.05.2023, 03:15.

Коментар

• Mateev, капан е ще ги пуснат малко да съберат кураж и да се концентрират и ще им дадат светкавична битка така че да тръгнат от фронтовата линия към Киев.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• 13 Май: УКРАИНЦИТЕ СМАЗВАТ РУСКИТЕ ФЛАНГОВЕ | Анализ на войната в Украйна

Клип на български език какво се е случило днес около Бахмут. Накратко - настъплението на ВСУ продължава. Завоювани са още територии. Руснаците бягат презглава. Който е недоразбрал и се опитва да се съпротивлява, за нула време го правят на #200.

Коментар

Working...
                                X