Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е кой да е виновен?Кой нареди в театъра да пуснат газ и така да загинат стотици невинни руснаци?Кой нареди безумната атака в Беслан?
На тоя педераст изобщо не му пука за живота на руснаците ,даже и на децата.
...ама празна тиква не разбира. Дай му на келеша да глаголи.
Коментар
-
Информирам се и от РУСКИ ,и от рускоезични източници.
Колкото до имперската политика-няма по-вредна за Русия от нея.Защото заради тая политика избират Путин, който се е обградил с корумпирани хора,а обикновените руснаци страдат.
А Русия не само не изправи рамене, но е и в калта.И продължава да дълбае в тая кал.
Коментар
-
Информирам се и от РУСКИ ,и от рускоезични източници.
Колкото до имперската политика-няма по-вредна за Русия от нея.Защото заради тая политика избират Путин, който се е обградил с корумпирани хора,а обикновените руснаци страдат.
А Русия не само не изправи рамене, но е и в калта.И продължава да дълбае в тая кал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Все Путин. За всичко Путин виновен. И за това, и за онова, и за онуй там третото,. Изобщо, хайли лайкли.
На тоя педераст изобщо не му пука за живота на руснаците ,даже и на децата.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе Русия където и с когото и да воюва СЪЗДАВА държави - сега създаде донецка и луганска република. ака ДАВА СВОБОДА на угнетените народи, както даде СВОБОДА И НА БЪЛГАРИЯ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеmirodes, кой ти говори за разпад, Швеция не може да се сравнява с Украйна. Ще видите как Украйна ще изнудва покровителите си. Арестович си подаде отставката защото си позволи да каже истината и му се нахвърлили. Да не се скриеш като почнат да си показват рогата и после да има - ама то..тогава беше друго.
- 1 like
Коментар
-
mirodes, кой ти говори за разпад, Швеция не може да се сравнява с Украйна. Ще видите как Украйна ще изнудва покровителите си. Арестович си подаде отставката защото си позволи да каже истината и му се нахвърлили. Да не се скриеш като почнат да си показват рогата и после да има - ама то..тогава беше друго.
Коментар
-
Ами може да поставям под съмнение всичко казано от теб, без това да ме прави "русороб". Не помня споменавах ли но, през 1989-та, на всесъюзна (тогава) олимпиада по руски за чужденци в Москва, взех седмо място и в руските градове и села, никак не ме отличаваха от своите (е, минаха 33 години но, някак още се разбираме с тях) съответно, аз правя разлика между "руски" и "рускоезични", ако ти лично, не правиш. Та, внимавам в нюансите и също съм наясно че, имперската политика, им е от полза, докато (пак тя), дразни западните паразити, свикнали да цоцат безплатно, докато пл.ят по страната - техен гостоприемник. Време беше Русия са изправи рамене и тя го стори. Който не е съгласен, моля да гласува.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вече е руски. То, това, те може и да не го харесват но, срещу фактите, може само да зеят. Имаше РЕФЕРЕНДУМ. 97:3% "ЗА". Каквото нямаше за Косово, ако помниш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха
абе тез граници що нищо не значеха за сатаНАТО в Югославия?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Втората чеченска война започва след взривяване на жилищни блокове в Русия ,в които загиват стотици хора. Обвинено е ръководството на Ичкерия и Путин заповядва на войските да нахлуят в Чечня. Само дето в град Рязан местните полицаи хващат двама агенти на ФСБ да слагат взрив в блок.А председателят на Думата Селезньов съобщава за взрив в един малък град няколко дни преди взрива.
Литвиненко написа книга по тези случаи, м която доказа,че ФСБ са взривили блоковете и Путин го уби с полоний.
- 1 like
Коментар
-
Ама верно си много зле. Аз НЕ СЪМ русофоб,а съм противник на руската имперска политика, олигарсите, начина на управление на Русия. Владея руски на много добро ниво и се ориентирам за ситуацията в Русия и войната в Украйна основно от руски източници. Естествено не от кремълската пропаганда.
Но тъй като си промит мозък няма как да го осъзнаеш това.
Last edited by Pyramid; 20.01.2023, 19:15.
- 1 like
Коментар
-
Я пак? Виж т.нар.първа и втора чеченски войни а също, как приключват и с какви договорени резултати, как и кой възроди Грозни и все в тоя дух.
Литвиненко написа книга по тези случаи, м която доказа,че ФСБ са взривили блоковете и Путин го уби с полоний.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Я пак? Виж т.нар.първа и втора чеченски войни а също, как приключват и с какви договорени резултати, как и кой възроди Грозни и все в тоя дух.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар