IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

    А бе те и докато не бяха изхвърлени, пак не чувахме да пускат химна им. Защо ли? Въпрос за тройка за ватенките.

    Та войната просто им идва дюшеш на руснаците за самочувствието им на спортния терен.
    Ами тогава да отречем и принципа на кубертен или да изхвърлим по твоята логика 99% от държавите защото и техните химни не се чуват. Въобще май интерфейса е повреден ,а ?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Можеш ли да посочиш кога сащ или англия или франция или турция или израе; са били изхвърлени от спортни събития заради войните които са водили- до момента няма такива неща. Да обвиняваш спортиста за покитиката е нонсенс- дори и да изразява някакви пристрастия, неговата работа не е свързана с тях- отива бяга и се прибира, толкова. Ако кажеш че бяга по руски или по френски - е тогава е друг въпрос
      А бе те и докато не бяха изхвърлени, пак не чувахме да пускат химна им. Защо ли? Въпрос за тройка за ватенките.

      Та войната просто им идва дюшеш на руснаците за самочувствието им на спортния терен.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        Gerasim_Burgaski, тези неща за 45-те години ги получаваме от украинците, те влизат в България и между тях не е имало и 1000 човека руснаци. Сега ти казваш че са ни донесли лошотия и зло..
        Москва започна нова кампания за насърчаване на руснаците да се записват във въоръжените сили и да се бият в Украйна, въпреки че Кремъл отрече да има нужда от повече новобранци. В опит да привлекат повече доброволци на фронта, руските пропагандни видеоклипове, публикувани в социалните мрежи през последните няколко дни, се опитват да привлекат руските мъже с фалшиви разкази за патриотизъм, морал и възходяща социална мобилност. Един от видеоклиповете, публикуван на 14-ти декември, показва млад мъж, който избира да се бие, вместо да купонясва с приятелите си мъже, а след това изненадва всички, като си купува кола с парите, които е спечелил от битка по военен договор, съобщава CNN.

        В друго видео, публикувано ден по-късно, бившата приятелка на войник е впечатлена от смелостта му и го моли да се събере отново с нея. Мъж на средна възраст пък напуска работата във фабриката, която не му плаща достатъчно, за да подпише военен договор и да отиде на фронта. Друг от видеоклиповете показва група от 30-годишни, заможни руснаци, които товарят кола, докато възрастни жени ги питат къде отиват. Един от мъжете отговаря: „В Грузия. Завинаги". Рускините се възмущават, че мъжете бягат, докато младите момчета им помагали.

        Много от видеоклиповете представят войната като бягство за мъжете от мрачната ежедневна реалност на пиене на водка, бедност и безпомощност. Междувременно продължават да се появяват съобщения и оплаквания за недостиг на провизии и оборудване в руската армия. По време на среща с майките на мобилизираните през ноември руският президент Владимир Путин каза, че е по-добре да загинеш, биейки се за родината, отколкото да се напиеш до смърт с водка. В края на септември Путин обяви „частична“ военна мобилизация, при която бяха извикани повече от 300 000 души в цяла Русия, тъй като войната в Украйна не постигна напредък. Точният брой на убитите и ранените руски войници в битките в Украйна не е оповестен. Същевременно хиляди мъже са избягали от Русия, за да "финтират" наборната служба, а страховете от втора мобилизация през 2023 г. нарастват.

        Коментар


        • Gerasim_Burgaski, тези неща за 45-те години ги получаваме от украинците, те влизат в България и между тях не е имало и 1000 човека руснаци. Сега ти казваш че са ни донесли лошотия и зло..

          Коментар


          • Никоя държава не се издържа от данъци, освен ако не е загубила своя суверинитет. Няма проблем с издръжката на държавите и бюджетните им разходи, те просто ще си емитират парите които им трябват..централната банка ще ги печата. Просто варианта да се издържат с постъпления от данъци се е изчерпал, а и нали ще дойдат тези инвестиции в размер на сто трилиона долара - евро, значи риск валутата ти да се обезцени няма защото в държавата постоянно ше идват долари и евро, които трябва да се сменят за твоите новонапечатани пари.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Невзоров : https://t.me/nevzorovtv/7335

              Забавно. "Гномката" и хленчеща за войната на Путин - Рудковска изпада в истерия по повод на това, че "руските фигуристи" са изхвърлени от всички световни първенства.
              Можеш ли да посочиш кога сащ или англия или франция или турция или израе; са били изхвърлени от спортни събития заради войните които са водили- до момента няма такива неща. Да обвиняваш спортиста за покитиката е нонсенс- дори и да изразява някакви пристрастия, неговата работа не е свързана с тях- отива бяга и се прибира, толкова. Ако кажеш че бяга по руски или по френски - е тогава е друг въпрос

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                45 години избиване на всичко грамотно, учено и културно не се наваксват лесно.
                Тези които вкараха Бг в 2 национални катастрофи - те ли са учените и грамотните. А за сегашната какво да кажем- ако някой отиде и думне сегашното народно събрание- всички българи ще са радостни, а по богатите ще дадат банкети

                Коментар


                • «ВСУшники убивают пленных, Украина — конченое государство»: откровения американского наёмника из ЧВК «Моцарт» (ВИДЕО)

                  28.12.2022 - 9:08

                  ВСУшники «убивают сдавшихся чуваков», творят «зверства»: шокирующие откровения полковника в отставке Эндрю Милберна из ЧВК «Моцарт».

                  Впрочем, шокировать они могут лишь тех, кто всё это время находился под воздействием западной пропаганды и слушал рассказы о «воинах света» из ВСУ и чудовищах-орках из Армии России.

                  В кругу своих Милберн заявил, что Украина — это «коррумпированное, конченое общество» (fucked up society), которым управляют «конченые люди».
                  «Украина — это абсолютно коррумпированное, конченое (fucked up) общество, я вообще не особый фанат Украины», — заявил он под бокал крепкого односолодового напитка.
                  «Украинцы нарушают Гаагскую конвенцию. Точного текста я, конечно, не помню, но они (украинцы, — прим. пер.) не должны снимать таких видео (с пленными, — прим. пер.) — они это объясняют тем, что якобы нужно привлекать внимание прессы, бла-бла-бла, но это нарушение, понимаете?
                  И они делают это всё время. Всё время. И снимают всё, что делают с пленными — это нарушает законы ведения военных действий. Убивать русских пленных — это…» — хорошо заметно, что Милберн выбирает выражения, понимая, что его снимают.
                  Его собеседник отмечает, что в прошлом, в Латинской Америке или других местах, если американские военные или сотрудники официально были изобличены в военных преступлениях, то с ними было все кончено. Что ж, это утверждение весьма спорное.

                  «Разумеется, здесь мы не станем поддерживать Украину», — говорит он.

                  «Да. Это зверства. Они не должны убивать парней, про которых все знают, что они сдались. А таких случаев полно. Одним словом, что я хочу сказать? Вокруг Украины всё не вертится. У меня нет на спине украинского флага, и я не говорю: „О Боже, украинцы такие чудесные, ах-ах!“. Нет. Я понимаю, что украинские власти конченые. И дело не в этом, а в миропорядке. Парни в 21 веке, такие как Путин, которые делают то, что хотят», — заключает он, собеседники поддакивают и соглашаются


                  Видеото е около 2,15 минути, сороспиите гьотверените да не го гледат

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    Западът, ако си намали данъците, ще си опразни бюджетите. Не са толкова прости нещата, както ни се ще. Същото е и с украинските победи. Уж ги има, а страната им,все повече, дълбае дъното.
                    ОООООООООООООООООООООООО
                    редниче ИМАш ТОК вече изключване на Русия от ООН-да бъде!

                    амин

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                      Gerasim_Burgaski, стига с тоя разпад, ще се разпаднеш. Просто такива са новините, Украйна си връща териториите които загуби слез 24 ти и дори си мисля че е време да се спрат вече. В Москва идват комунистите на власт, Единна Русия губи..да кажем така, там губят сините и идват червените. Има вариант управлението да има два полюса в бъдеще - син и червен и другия вариант е ако войната продължи ще минат само на червен, т.е. комунистическата партия на Русия ще вземе властта напълно. За да съм честен, ако комунистическата партия вземе властта там, ще имат много китайски инвестиции със сигурност, Русия и Китай ще се обединят в междудържавен съюз и то за дълго време напред. Ако Единна Русия не изчезне връзките на Русия с Европа ще се запазят, няма да се изолира от Европа. Избора е между тези двете възможности.
                      koчината +севрна Монголия+ ТРЯБВА и ЩЕ се разпадне mr.Volgin
                      неизбежно и задължително!
                      АМИН

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                        Руснаците губят Бахмут четох, че са разбити там и е въпрос на време да се изтеглят.
                        Тъй, тъй. Те откога и фалират, и се разпадат, уж било "неизбежно" и т.н.

                        Коментар


                        • Gerasim_Burgaski, стига с тоя разпад, ще се разпаднеш. Просто такива са новините, Украйна си връща териториите които загуби слез 24 ти и дори си мисля че е време да се спрат вече. В Москва идват комунистите на власт, Единна Русия губи..да кажем така, там губят сините и идват червените. Има вариант управлението да има два полюса в бъдеще - син и червен и другия вариант е ако войната продължи ще минат само на червен, т.е. комунистическата партия на Русия ще вземе властта напълно. За да съм честен, ако комунистическата партия вземе властта там, ще имат много китайски инвестиции със сигурност, Русия и Китай ще се обединят в междудържавен съюз и то за дълго време напред. Ако Единна Русия не изчезне връзките на Русия с Европа ще се запазят, няма да се изолира от Европа. Избора е между тези двете възможности.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                            А всичко е защото Китай има огромен търговски профицит, който се е напрупал и това са десетки трилиони долари..над 50 и евро..Той може да деварвира тези валути ако тръгне да ги харчи, няма какво да купи с тях. Тези пари в Китай са частни пари, те не са на китайската държава а на фирмите които произвеждат и изнасят стоки. Но Китай не иска да терминира финансовата система, той предпочита да работи а тези пари частните фирми в един момент ще инвестират в чужбина, вероятно в Русия на първа линия и после и в държави които изостанаха индустриално и икономически, фирмите им ще направят тези инвестиции. Няма нужда запада да се занимава с глупости. Естественната реакция на запада е да си намали дънъците за да тръгнат тези инвестиции.
                            Западът, ако си намали данъците, ще си опразни бюджетите. Не са толкова прости нещата, както ни се ще. Същото е и с украинските победи. Уж ги има, а страната им,все повече, дълбае дъното.
                            Last edited by Pyramid; 28.12.2022, 09:51.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              Руснаците губят Бахмут четох, че са разбити там и е въпрос на време да се изтеглят.
                              Албански реотан
                              кремълските загубиха ВСИЧКО.
                              РАЗПАДА Е НЕИЗБЕЖЕН
                              АМИН

                              Коментар


                              • Левски е убит със съдействието на граф Игнатиев,
                                почти 150 години по-късно, все още разтреперва руски тролове и държат да се отбелязва залавянето му.

                                ВЕЛИКАН !!!

                                Коментар

                                Working...
                                X