IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Украйна обяви готовност за преговори с Русия
    Click image for larger version

Name:	Fv7qc5EWcAY7GDQ.jpg
Views:	1
Size:	65.1 КБ
ID:	4062682

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Такъв въпрос може да зададе само човек, който се е окопал дълбоко в някакъв бункер и няма достъп до интернет. Или български русоробски лумпен.

Преди минути говорителят на Мин Оборони Игор Конашенков обяви изтегляне на силите на РФ от северното направление на Бахмут. Чувалът с вагнеровците ще се затвори до 48 часа.

Съответно вече се върти запис на най-новата изява на Пригожин. Оптимистично за свободния свят записче.
      Не ни занимавай с глупости , бе мАемун - би казал великия Иван Славков . Аз ще добавя - никога не гледай пешката , следи играта комплексно Но пък откъде шахматни познаня в съществото от аватара

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Украйна обяви готовност за преговори с Русия
        За сведение на токущо събудилите се, тая готовност е обявена давним давном.Започва с условието - рашистите вън от Украйна
        и ПОСЛЕ следват преговорите

Коментар

• Украйна обяви готовност за преговори с Русия

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Човек който твърди,че може да хакне биткойн и още 20 подобни глупости,не мисля,че може да говори за когнитивни способности !
            Осъзнаваш ли този факт ? Осъзнаваш ли ,че си болен,но не го знаеш ?
            Не съм казвал такова нещо, защото както казах изопачаваш и преекспонираш примерите, които дадох без дори да разбираш в детайли технически как се случва, а ти точно не си никакъв критерий да дава мнение и квалификации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
              Не е като да нямаме вече опит, затова говоря от опит. Теми да искаш, в които със страници ти липсват основни когнитивни способности бол.
              Не знам колко потребителя вече са нясно с този факт, но съм сигурен са доста.
              Човек който твърди,че може да хакне биткойн и още 20 подобни глупости,не мисля,че може да говори за когнитивни способности !
              Осъзнаваш ли този факт ? Осъзнаваш ли ,че си болен,но не го разбираш?

Коментар

Не,тук бъркаш.Ако видя реални факти и доказателства, подплатени с логични аргументи,ще повярвам на всичко.

Но проблема е ,че ти не предоставяш такива.Какво е писано в някъв сайт или какво бил казал г-н Х в ютуб,не е доказателство !
                Не е като да нямаме вече опит, затова говоря от опит. Теми да искаш, в които със страници ти липсват основни когнитивни способности бол.
                Не знам колко потребителя вече са нясно с този факт, но съм сигурен са доста.

Коментар

Няма никакво значение какви аргументи ще ти покаже човек, стига да са различни
                  Не,тук бъркаш.Ако видя реални факти и доказателства, подплатени с логични аргументи,ще повярвам на всичко.

Но проблема е ,че ти не предоставяш такива.Какво е писано в някъв сайт или какво бил казал г-н Х в ютуб,не е доказателство !

Коментар

Твърдиш някви пълни глупости на търкалета и като ти искаме конкретика, почваш да се сърдиш като малко дете и в защитна реакция да обиждаш,с подсъзнателна цел,лошия батко да се махне

Все пак ти твърдиш,че може да хакнеш биткойн.Нормално е човек да те гледа с по-различно око
                    Е, за ей т'ва става въпрос. Веднага се обръща на ad hominem.
                    Няма никакво значение какви аргументи ще ти покаже човек, стига да са различни, когнитивно ти не ги разпознаваш, защото така си решил.
                    Все тоя Биткойн ме питаш, а темата е друга. И пак се изопачават думите ми, а ти си много велик, но да каквото съм казал е така, защото го има като вероятна уязвимост, а ти си никой да се произнесе технически. Това, че нищо не се е случило досега … Ама какво да ти се обяснява, темата е за друго.
                    И пак не си разбрал, понеже не можеш да комуникираш нормално. Няма сърдения. Сърденията са за малките деца, но маките деца обичат и да се заяждат на "глупак", точно както пораснали такива с инфантилно мислене като теб. Там като с на Матейкото деленето на лагерчета.
                    Защо трябва да си губя времето да си чупя пръстите по клавиатурата за теб? Сиктир!
                    Ако случайно срещнеш дедушката Иван, нашия двоен освободител, това ще стане най-вероятно в местната кръчма, която често посещаваш да мъдриш политиката, то непременно му предай два шамара от мен. Ама да не забравиш!
                    Last edited by Kris_; 12.05.2023, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      GiRo, добре е ВСУ да не се вържат и да не влязат в капана, това е постановка.
                      Като клещите в Изюм предполагам
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Kris_, те са софт. ботове. Не се учудвай въобще.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Синичкото расте

Click image for larger version

Name:	brastvu4tun4u.jpg
Views:	1
Size:	84.5 КБ
ID:	4062643

Ще му трябва бръснар и гримьор

Коментар

Никаква конкретика няма да давам на теб точно да си хабя времето..... повтаряш папагалски заучени фразички.
                            Твърдиш някви пълни глупости на търкалета и като ти искаме конкретика, почваш да се сърдиш като малко дете и в защитна реакция да обиждаш,с подсъзнателна цел,лошия батко да се махне

Все пак ти твърдиш,че може да хакнеш биткойн.Нормално е човек да те гледа с по-различно око

Коментар

Кой го е наел ? Наблегни на конкретиката.
                              Никаква конкретика няма да давам на теб точно да си хабя времето. Казвал съм вече, че темата политика е най-безсмислената.
                              Нищо не зависи от нас, но много хора като теб се държат все едно са в политиката и се мъчат да вкарат в правата вяра всички други в темата в какво се вживяват, а ти точно даже да не ти харесва нещо, стига да е друго освен нещо свързано с Русия или България, ще си мълчиш и само ми повтаряш папагалски заучени фразички.
                              Last edited by Kris_; 12.05.2023, 18:22.

Коментар

• GiRo, добре е ВСУ да не се вържат и да не влязат в капана, това е постановка. Единственното благоприятно развитие в момента са преговорите, Украйна може да се откаже от НАТО, то така или иначе и помага повече от на всеки друг, за тях е интересно да влязат в ЕС но трябва да си оправят държавата, да се освободят от корупцията, да си върнат хората и да си оправят живота. Това нещо обаче може да стане само с любезното съдействие на Русия. Дори най добрия вариант е Украйна да влезе в ЕС и да повлече с един крак и Русия към него. Нека да са си добре с Китай и азиатците, но да гледат към Европа и към най близките си - бившите соц държави, защото така сме наникъде, но те и руснаците не са за някъде така.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X