IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

То не става само с територия и ресурси, трябва и акъл.

В тая връзка днес Доналд Тръмп каза, че Путин е умен мъж, но е допуснал колосалната грешка, а са говорили преди по темата за Украйна. Мислел е Вова, че Зеленски е Краси Радков, а САЩ и ЕС - фалирали и загниващи.
    ​​​​​​Вова, Вова, като власите накрая на Дунава направи..
    Имат и територия и ресурси а и ...акъл . Само тия без акъл , с погрешното мислене , мислят че РУСНАЦИТЕ нямат акъл

А власи в момента са колективния запад и вадене от Дунава няма . Хахахахахахаха
    За векове напред .

Слава на РУСИЯ !!! Слава на Путин !!!
    Last edited by Сибирския Бръснар; 12.05.2023, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

В тая връзка днес Доналд Тръмп каза, че Путин е умен мъж, но е допуснал колосалната грешка, а са говорили преди по темата за Украйна. Мислел е Вова, че Зеленски е Краси Радков, а САЩ и ЕС - фалирали и загниващи.
      Айдеее и Тръмпарата заби нож(ненож) в/под гърба на путкин.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        С памперсите

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Скоро ще трябва да ти търсим и поста за тия четири области. Една от които включваше и Херсон до есента.
          Успех !!

Но да МИ търсите ВИЕ на МЕН , можете само едно нещо . Ако го напиша , няма да просъществува поста , но сещате СЕ - нали ??
          А освен него можете да потърсите и това :

СЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!

Коментар

• С памперсите

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              Za вас неразбираеми
              обърнете внимание на лайковете (не е вид лайка)
              Отново пост ни в клин ни в ръкав . Неадекватно , от немай къде , нещо да се начука на клавиатурата . И за какви лайкове ми бръщолевиш ?
              Не съм на олимпиада нито на кръжок на сорос . Можеш да се лайкаш (не е лайка) със всичките си соросоидни профили и акаунти

Разрешавам !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Намери ми пост с такова мое твърдение ... За да ме цитираш и да ми въпросничиш ..
                А по принцип не е невъзможно , дори ме подсещаш че е абсолютно възможно , областите да станат повече .
                Скоро ще трябва да ти търсим и поста за тия четири области. Една от които включваше и Херсон до есента.

Коментар

Все някакви неадекватни репостове и обяснения , без смисъл и неразбираеми . Научили ли кога се употребява '' който '' , ''когото '' и ''където '' ?
                  Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя

В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!

Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''

пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пъти
                  Не са съгласни руснаците Украйна да се раздроби и подели, искат я цялата както си му е реда. Те ще бъдат в ядрото на РФ, не знам защо се опъват и си мислят че Запада може да им предложи нещо. Например автомобилостроене няма да имат, автомобилите се купуват от страните от ядрото на ЕС, случая с Дачия е просто уникален, смееха им се и мислеха че няма да се продава, а сега Франция е залята с Дачии, това карал народа. Та все си мисля какво ще получат тези украинци като влязат в ЕС ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

.. и неразбираеми ...l:
                    Za вас неразбираеми
                    обърнете внимание на лайковете (не е вид лайка)

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Като клещите в Изюм предполагам
                      Не знам за клещи и чували, но имат нови оръжия които искат да изпробват. Те искат да обърнат войската на фронтовата линия срещу тези зад нея. Разчитат на това че НАТО със старите си боклуци ще изглежда като лош избор и народа ще мине на страната на силните.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Херсон нали щеше да е завинаги руски, кво стана?
                        Намери ми пост с такова мое твърдение ... За да ме цитираш и да ми въпросничиш ..
                        А по принцип не е невъзможно , дори ме подсещаш че е абсолютно възможно , областите да станат повече .
                        Last edited by RUBLA; 12.05.2023, 20:05. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Все някакви неадекватни репостове и обяснения , без смисъл и неразбираеми . Научили ли кога се употребява '' който '' , ''когото '' и ''където '' ?
                          Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя

В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!

Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''

Херсон нали щеше да е завинаги руски, кво стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Нещо направете там обяснете, че вашите умници са объркали посоката Одеса е баш наобратно
                            и украинците всерьез еще и ничего не начинали
                            [ATTACH=CONFIG]n4062692[/ATTACH]

Коментар

• Коментар

Наж' кога ??

И Крим и 4те области а и Одеска ще останат завинаги РУСКИ !!!
                                ...
                                Нещо направете там обяснете, че вашите умници са объркали посоката Одеса е баш наобратно
                                и украинците всерьез еще и ничего не начинали
                                Click image for larger version

Name:	hohohotapvatin.jpg
Views:	1
Size:	18.9 КБ
ID:	4062692

Коментар

Working...
                                X