Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Отнесе го. И колко десетилетия още ще го носи!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Путин не признава украинците като народ, но приема африканци за посредници за уреждане вътрешните междуособици в Русия. Това е толкова унизително за Русия , че не може да бъде повече. Путин подлага Русия на безпрецедентни в нейната история унижения.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Става въпрос за ЕС, в Русия демографската ситуация няма нищо общо с тази на западноевропейците.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИзперкал направо, Украйна е съвсем близо до гражданска война. Украйна го отнесе и още го отнася.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Става въпрос за ЕС, в Русия демографската ситуация няма нищо общо с тази на западноевропейците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Зависи. Има народи, в които има пословици, превеждани като "Всеки сам кове щастието си" и "Ако искаш градина като на съседа - хвани се да поливаш".
У нас има "Учи, сине, да не работиш", "Роди ме, мамо, с късмет - па ме хвърли на смет" и "Нема да им работя за 2000 лв.".
Коментар
-
Раша има нужда от работници - специалисти и вишисти. От Африка ще си ги набави. Трепери евроикономико!D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Пожалевам на Украйна да отнесе и смаже с много шайкачо-съвеzкия комуне zбюрман като съвеzска комуне орка oкупатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТи виж поляците срещу какъв Закон на ЕС съюз се надигат. Не че ЕС не ни е дал нищо, но тези в Брюксел са съвсем откачили, то не бяха криви краставици и глупости, сега 23 000 евро на емигрант от Африка който си отказал да приемеш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Рамзан Кадиров :
,,Много моля политиците в някои страни в света да не се опитват да превърнат някои страни във втората Украйна . Украинците така започнаха .. Първо изгориха руски знамена , после разрушиха руски паметници , а след това и започнаха да горят живи хора и да правят всякакви зверства срещу руснаци и други народи в Украйна .
Зверствата им бяха ужасяващи и като започнем от хора разпнати на кръст като Исус Христос и изгорени живи от украински неонацисти и стигнем до там жени , деца , баби събличани голи и вързани по дървета , които бяха бити с дървени и метални тръби само защото не са украинци и не искащи да са такива . Земята на украинците в Украйна е колкото малкият ми пръст , всичко друго е на Русия , това са историческите територии на Русия и Русия си защитава страната и народа.
Русия им даде дом къде да живеят , а те започнаха да убиват тези на които дължат покривите над главите си и хляба . Едни политици в някои държави се опитват да предизвикат война и Русия да атакува държава членка на НАТО , за да бъде нападната Русия и разкъсана на парчета , което е невъзможно . Още ли вярвате на лъжите американски , че Русия няма силата да победи НАТО ?
Русия има такива оръжии , с които може да унищожи всяка държава в света , стига да иска и ако Русия не напада страна членка на алианса е не защото се страхува от Америка , а защото в тези държави има хора обичащи Русия и това ги спасява .
Русия е първа военна сила в света и няма държава в света, която може да я победи ."
Ти за Русия ли говориш?
Щото и пропагандистите по руската телевизия вече започнаха да си признават осирането, само ти си останал да браниш егото на Путин,
Я виж видеото, да ти се отворят очите, ама то и да се отворят какво ще видиш, като г..,т на Путин е пред теб за готов облизване.
https://www.youtube.com/watch?v=eQf5l8CfXLk
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добре де, ама аз съм тук, нали? Каква Русия, какви 5 лева?Водиш ми прокурор, закопчаваш ме, щото не съм бил "правилен", и тука всички те признават. Ти мен закопчей, че Русия да се затресе от страх. Става ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Шегуваш се пак "комунизъм". Нещата са "надпартийни": Всякакви обвиняват всички други освен себе си и се надяват на индулгенция за свои бъдещи (без) действия. Мързел и амбиции е имало много преди Маркс и, за жалост, ще продължи да има и много след нас. Уви.
Все известно е , че ватниците не спазватЕ никакви договори.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin, за Гърция не си прав, те си бяха направили понци схема за бондове и си напечатаха с нея пари, правитеството им под масата дава на банки книги на които пише 100пари за само 50 пари и това нещо се оказа че са някакви си 300 милиарда за Гърция която е държава с една шепа хора. ЕЦБ се опъна защото това е измама, но накрая им купиха бондовете и платиха сметката. Те нямаше нужда гърците да скачат както казваш, но те така просто превантивно за всеки случай да покажат че могат да напуснат ЕС и да тръгне да се разпада, а онези в Брюксел най много ги е страх да не се разпадне ЕС, защо заплатите им са много големи и ще трябва да си търсят работа за такива големи заплати, а работа за такива заплати просто няма никъде. Та просто платиха бондовете на Гърция и я накараха да продаде националната си гордост на Китай, Пантеона а Китай за да не кажат че е лош го купи, щеше да е инвестициия която да избиват от билетчета. Украйна се осуква за пари защото няма, направиха я помийна яма и пари пак няма, а гърците само с един финасов финт си оправиха положението.
По-скоро ще се чуди как да се добере до уютната, светла килия в Хага.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар