IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изненадващо честен доклад на „Ройтерс“ за медиите,предизвика потрес и скандали в атлантическите среди и оставката на нобелист за мир!

Според доклада на Института „Ройтерс“,българските казионни медии нямат с какво да се гордеят – доверието към новините им е паднало под 30%.

Годишният доклад на Института „Ройтерс“ за изследване на журналистиката (RISJ), част от Оксфордския университет, предизвика „късането на ризи“ сред атлантическите среди, както и оставката от консултативния му съвет на Мария Реса, нобелов лауреат за мир. Едно от основанията за оставката на Мария Реса е, че в доклада основаното от нея издание Rappler (цитирано и сред мотивите за присъждането на Нобеловата награда), е посочено като ползващо се с най-ниско доверие.

Голяма драма.Значи ненапразно имам „особено мнение“ за нобеловите медалисти за мир! Ето,само някои от последните нобелисти: Михаил Горбачов,Шимон Перес,Джими Картър,Ал Гор,Барак Обама,Европейски съюз,Дмитрий Муратов,„Мемориал“-Русия,Център за граждански свободи-Украйна.

Докладът на Института „Ройтерс“ описва цялостна картина за състоянието на медиите в 46 държави (България също е включена) и степента на популярността им сред читатели, зрители и слушатели.

Графиката на Digital News Report 2023 показва, че поне от 2018 г. онлайн източниците и социалните мрежи, са водещи източници за новините в България,което грантовиците на известните НПО-та, не могат да преглътнат.

Reuters Digital News Report прави общ преглед на потреблението на дигитални новини въз основа на проучване на YouGov сред над 90 хиляди потребители на онлайн новини в 46 страни. Над половината от тях са в Европа, като в най-новото му издание са обхванати държави в глобалния юг с общо повече от 2 млрд. души население като Индия, Индонезия, Нигерия и Бразилия.

В частта на доклада за медиите в България пише, че „ЕС стана все по-враждебен към Русия и гласовит в подкрепата си за Украйна“,и че „Повечето медии заеха до голяма степен проевропейски и прозападни позиции през последната година“.

Не знам от какво недоволстват.Това е самата истина за доверието в атлантическите официози у нас.

Има и статистически данни,които показват колко проруски настроени са българите, (което естествено е стряскащо за атлантиците),и че „Икономическият растеж до голяма степен се дължи на масивните продажби на оръжия за Украйна.

България,(в червеното кръгче),не може да се похвали с особено високо доверие на гражданите към новините на казионните медии като цяло,(данните са на „Репортери без граници). Графиката е от доклада на „Ройтерс“, в който се казва, че по този показател страната ни е 41-ва от 46 включени проучването държави.

Йордан Халачев

Коментар

• Един максималист спря тока.Иначе тази война стана като за хубавата Елена, колкото да има война.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
        Какво толкова, превзели пет хати в Пятихатки, понеже американците им казаха: Или да настъпват или да капитулират вече: https://zp-news.ru/society/2023/06/18/152135.html
        Абе разправям аз, че войната се води за и до сготвянето на ЕС в собствен сос но, хората все неразбрали. Пък то - на повърхността.

Коментар

• Като видиш 200 танка ще е свършило, разбирате ли че с 500 танка армия е за веселата болница. Това е срещу Русия, страна с население колкото САЩ, ако махнеш неадекватната му част която става само да ползва и хвърля предмети за битова употреба.Съжалявам но някакви се преселват там само за да събират предметите които горди американци са изхвърлили в кофите за боклук. После се снимат в интернет с тях защо ги поправили, а тя поправката имало едно копче на което пише on/off но гордия американец не го цъкнал защото човека не може да чете и пише. В Русия такива орки няма въобще.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

И тези ти думи как кореспондират с досегашните ти тези, обяснение за битката на Русия с Новия световен ред и защита на руските и китайските локдауни и експерименталки? Нали Русия беше бастиона на свободата и справедливостта? Какво се промени за тия седмици, та сега обръщаш палачинката?
            Русия, НАИСТИНА СЕ БИЕ С И ЗА (т.е., в редиците на) Новия световен ред. Щатите и Г7, това е СТАРИЯТ. Информация на ушо: Локдауни, имаше и в ЕС, и по други места. И "експерименталки". И загинаха хора. Мои колеги - също. Двама.
            Last edited by Pyramid; 19.06.2023, 16:12.

Коментар

• Какво толкова, превзели пет хати в Пятихатки, понеже американците им казаха: Или да настъпват или да капитулират вече: https://zp-news.ru/society/2023/06/18/152135.html
              Last edited by Кисимов; 19.06.2023, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Като видиш 200+ танка в едно направление, ще разбереш, че е почнало.
                Та изчакай малко, па тогава брой пилците.
                200<<2000

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                  Освобождението на Пятихатки е потвърдено на 100% с клипове.
                  https://www.dialog.ua/war/275824_1687158065
                  Може бе. А, междувременно, при превземането и, пак смляха маса укропитек. Т.е.? Ами ресурсът на Украйна се изчерпва с изпреварващи темпове и после - голям праз, още 50 години, няма възстановяване. Все неразбрал.

Коментар

Ти как точно си убеден в невинността на Ритър?
                    И не е ли адски удобно, ако си гнусен педофил, да започнеш и "антисистемна" дейност, та да се изкараш нарочен и набеден мъченик за правдини?

Само преди два часа Иван Гешев цитира Левски.
                    В София няма мръсен скапан наркодилър без патриотичен татус на гърба/бедрото.
                    На Похода на семейството в събота на първия ред е бил сина на шефа на Артекс.

Моля те, имаш достатъчно мозък в главата по мои наблюдения, недей да оневиняваш всеки, който ти каже "ъъъъ Сорос е гадняр и Българи юнаци!!!", докато минава през съдържанието на Наказателния кодекс като през комикс.
                    ​​​​
                    А ти как си убеден във вината на Ритър ? ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ какво се случва с Джулиан Асанж в последните вече две десетилетия ! Абсолютно беззаконие в "демократичния запад" !
                    Примерче от вчера - https://www.zerohedge.com/political/...n-arrested-him

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

не ти се получава иронията - дреме ми мене и за орки 1 и за орки 2 - тяхна си работа, да се оправят, въобще не ми пука. Нито на едните, нито на другите им пука за мен, що на мен да ми пука за тях? Щото се биели за мен, понеже иначе орки 1 правили директен десант в Бургаския залив ли? Наистина не разбирам от какъв зор се силим да помагаме на Украйна, а отсвирваме Судан, примерно? Или там не умират хора? А Сирия - колко пъти Турция влиза със "специална военна операция" там, че даже и коридор от 100 км ли беше си направи на тяхна територия - това с какво се различава от дивотиите на орки 1? Ма не, ние сме жу су и орки 2 и твай.

Дайте ми едно смислено обяснение защо да подкрепям толкова неистово орки 2, а да си затварям очите за Судан, Афганистан, Сирия и т.н., та дори и Косово, за което пък грам не ми пука и ега изхвърлят всичкото србе от там
                      По всичко личи, че украинците са превзели населеното място Пятихатки. Руските "военкори" вече признават това (въпреки че тяхното МО не го признава), но като извинение пишат, че след отстъплението руската артилерия е започнала масирано обстрелване на населеното място с цел да поразят заелите го украински бойци. Някои (като
                      военнопрестъпника Гиркин) твърдят, че Пятихатки няма особено стратегическо или оперативно значение, докато други посочват, че така се отваря възможност за офанзива срещу Василевка, в посока Мелитопол:

https://t.me/grey_zone/19201
                      https://t.me/multi_XAM/241
                      https://t.me/strelkovii/5531

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Бааа, барбито май за БХ, пардон господин Борисов е писал. А, прощавай, той вече е евродемократ - чистичък и изпраничък, щ
                        ото е снас, дето сме на власт и за орки 2 ще налива оръжие в тоз час. Вае виктис е казал древният хринкьор - що си мислите, че орки 1 не го знаят и няма да реагират с всичко, което имат, ако някога изобщо се стигне до момента с виктис-а?

Апропо, преди се смеехте, че орки 1 били напреднали с 2 км в Бахмут, сега превземането (пардон освобождаването) на 2 села се счита за някакъв ултра уау успех. Разберете го, че Украйна няма дори и минимален шанс за успех в тази война - нито човешки, нито ресурсен. И докато ресурсите могат донякъде да се компенсират (скоро и бай Ганьо ще реве, че "неговите" кинти от ЕС отиват в прогнилата и корумпирана кочина на североизток), то човешките няма как да се компенсират. А за ядреното оръжие дори няма да отваряме реч....

А ако се абстрахираме от пристрастията си, то при орки 1 измират някакви чеченци, ингушети, сибирски племена и затворници, докато при орки 2 май е малко по-различна картинката, или греша? А ревът им за пари през 2 минути е направо отвратителен!

Финално - почна ли реконтрадезинфо офанзивата на дефанзивата, или чакаме още нещо? Обърках се вече
                        Като видиш 200+ танка в едно направление, ще разбереш, че е почнало.
                        Та изчакай малко, па тогава брой пилците.

Коментар

Ти как точно си убеден в невинността на Ритър?
                          И не е ли адски удобно, ако си гнусен педофил, да започнеш и "антисистемна" дейност, та да се изкараш нарочен и набеден мъченик за правдини?

Моля те, имаш достатъчно мозък в главата по мои наблюдения, недей да оневиняваш всеки, който ти каже "ъъъъ Сорос е гадняр и Българи юнаци!!!", докато минава през съдържанието на Наказателния кодекс като през комикс.
                          ​​​​
                          На подчертаното: МЕН ЛИЧНО, преди 14 години, жената на мой приятел, ме обвини за същото. Щото се зарадвах, че дъщеря им я видях жива и здрава, че два месеца преди това, беше пред премахване на бъбрек. Аз съм се зарадвал на малката (тогава, беше на 18+), че тя е здрава, и не съм обърнал особено внимание на майка и. С моя човек, не си говорихме 10 години заради тази скумрия. Иначе, като ме види, че пътувам в автобуса, който тя чака на спирката, го "пропуска", нали. А аз да се примирявам с тъпотиите и. ЕЙ ЗАТОВА се въздържам да соча с пръст "педофила Ритър". САМ БЯХ В ПОДОБНА ПОЗИЦИЯ. РАЗБРА ЛИ?
                          И също лично мен, онзи ...Матеев как не ме нарече? Щото го поканих да участва в печеливш проект. Е? Щом някой от нас двамата с него, се разхожда из НК "като през комикс", дай сега и аз да взема за чиста монета някаква присъда някъде? Ами преди време, на живо, гледахме по ТВ как пред ООН, тъмнокож държавен секретар на САЩ, клатеше "епруветка с антракс", на база което клатене, разсипаха Ирак. Загинаха милион души. И след време, преди да пукне, се "извини". Ами то и на Ритър след 30 години може да му се извинят. "Ами стана грешка." А дотогава, и ние повтаряме, че бил "престъпник", щото заемал несистемна позиция? Не знам, цялата работа ми е грозна. А на теб?
                          Last edited by Pyramid; 19.06.2023, 15:59.

Коментар

Споко, Грую, Русия със сигурност ще превземе първо Европа, после - целия свят. Какъв шанс имат САЩ, ЕС, Турция, Канада, Япония, Австралия, Нова Зеландия и Израел срещу Русия, КНДР, Мали, Никарагуа, Иран и Буркина Фасо?
                            Аз съм лесен (при това много - учудващо, личните ми превенции срещу Ковид локдауни и срещу руска окупация съвпадат като действия), мислете му вие.
                            не ти се получава иронията - дреме ми мене и за орки 1 и за орки 2 - тяхна си работа, да се оправят, въобще не ми пука. Нито на едните, нито на другите им пука за мен, що на мен да ми пука за тях? Щото се биели за мен, понеже иначе орки 1 правили директен десант в Бургаския залив ли? Наистина не разбирам от какъв зор се силим да помагаме на Украйна, а отсвирваме Судан, примерно? Или там не умират хора? А Сирия - колко пъти Турция влиза със "специална военна операция" там, че даже и коридор от 100 км ли беше си направи на тяхна територия - това с какво се различава от дивотиите на орки 1? Ма не, ние сме жу су и орки 2 и твай.

Дайте ми едно смислено обяснение защо да подкрепям толкова неистово орки 2, а да си затварям очите за Судан, Афганистан, Сирия и т.н., та дори и Косово, за което пък грам не ми пука и ега изхвърлят всичкото србе от там
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И тези ти думи как кореспондират с досегашните ти тези, обяснение за битката на Русия с Новия световен ред и защита на руските и китайските локдауни и експерименталки? Нали Русия беше бастиона на свободата и справедливостта? Какво се промени за тия седмици, та сега обръщаш палачинката?
                              Ето пак говориш празни приказки ! " тези за битката на Русия с Новия световен ред " - Никога не съм твърдял нещо подобно ! За вас умнокрасивите е видно,че ако човек не свири във вашия оркестър задължително е с Путин .
                              Last edited by neon7; 19.06.2023, 16:04.

Коментар

• Ти как точно си убеден в невинността на Ритър?

​​​​
                                Last edited by X_Y; 19.06.2023, 16:10.

Коментар

Working...
                                X