IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Това са украинчета, не виждаш ли тризъбеца на фанелките им, много си ориентиран.
    Това е снимка, инсценирана от пропагандната машина на Путин. Нацисти няма в Украйна, но ги има в изобилие в Русия. Самият им цар е нацист, както и цялата банда главорези около него.

    Коментар


    • Това са украинчета, не виждаш ли тризъбеца на фанелките им, много си ориентиран.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Това руснаци ли са? Ами че ние вече знаем, че са фашисти. Те така ги възпитават и им промиват мозъците още от малки. Ще минат няколко поколение, докато западния свят успее да цивилизова Русия и да изтрие от зомбираните им мозъци всяка една агресия, заложена дори и в гените им. Този нещастен народ вече 5-6 поколения е тероризиран от един или друг диктатор и няма как толкова лесно да го вкараме в правия път. Първо обаче трябва да се помете властта на Путин и на главорезите около него. След това ще има разпад на Русия, съдене на военопрестъпниците и плащане на репарации няколко поколения подред. И разбира се работа на психолози и психиатри с цел излекуване на психическите отклонения, набвани им в главата поколения наред..

        Коментар


        • Коментар


          • На Запад е същото като в Русия, няма разлика, пияници, наркомани, пропаднали хора много.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • https://www.youtube.com/watch?v=wrmy0avhCdg, виж другите какво казват.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Вооруженные россияне восстали против Путина, в бункере - истерика. Цимбалюк объяснил

                Коментар


                • Взрыв под Москвой / Ну и новости!

                  Коментар


                  • 3.03 Оперативная обстановка. Шоу в Брянской области.

                    Коментар


                    • Pacкoл poccии! Haчaлo бyнтoв в pф! мoль пopвaли кaк тpяпкy! Бyнкepнoмy нe дoжить к oceни..!

                      Коментар


                      • Свален Su34 .... 25км. зад фронта

                        что ли еще будет ой йой йой

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          А и войната умира, не само войниците. Едните са се притеснили че вече имат само повредена техника, другите мобилизират хора изключително насила..просто войната там бавно но безславно загива. Като отблъснат руснаците и суровините им тези в Германия се връщат на въглища и ще правят коли пак колкото Голф 1, това правеха и беше най масовата им кола преди да падне Берлинската стена.
                          superspamer, войната наистина е лошо нещо, особенно когато е империалистическа, като например тази в Украйна. Един побъркал се дадка-психопат я започна тази война, но сметките му излязоха криви. От Киев за 3 дена в момента сме на етап "загубихме половината завладени територии и треперим от страх и неведение кога ще започне контранастъплението на ВСУ". Пияните орки мрат на поразия и въобще руските жертви са 10 пъти по-много от тези на ВСУ. Към днешна дата има 150 000 убити, а убитите и ранените са общо 600 000. И това при положение, че Путин нападна Украйна с 200 000 човека и мобилизира още 300 000. Явно сметката не излиза, защото мобилизираните със скрита мобилизация са много повече. Пристигат на фронта облечени с каквото им падне и въоръжени с ръждясали калашниси или с манлихери. Танковете им са от втората световна война. Добре че имаше СССР да ги произведе, защото Путин нищо не е произвел. Само изразходва запасите, останали от едно време. Да, ама тези запаси вече се свършиха, и скоро пияните орки ще се бият с лопати, лъкове и стрели. Масово бягат от фронта и масово се предават на украинците с надеждата да останат живи в тази касапница, в която ВСУ ги обстрелва като зайци на пусия.

                          Коментар


                          • Навсякъде на Запад и в Русия е така, ти просто не си в час. Русия в момента е част от Запада.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Хората си казват продажбите някои честно, паднали са главоломно и никакви кочини ако се разпаднат техния бизнес няма да се подобри. На вторичния пазар колите стават все по стари, това означава че си карат старите коли и не купуват нови. Като заблуждаваш какво печелиш ?
                              superspamer, радвам се че започна да осъзнаваш колко е трагично положението в разпадащата се кочина Русия. Да, наистина продажбите на бизнеса са паднали драстично, супермаркетите са празни, а със смешните си заплати пияните орки не могат да си купуват водка, а какво остава за хляб или мезе. Руските коли таралясници (гробници) стават все по-стари и по-стари и буквално се разпадат по пътищата, които са осеяни с дупки, с диаметър 2 метра и дълбочина 1 метър. При това говорим само за междуградските пътища, защото други всъщност няма. Над 90% от пътната мрежа на Русия са кални неасвалтирани каруцарски пътища, втънали в кал до колене или ако калта изсъхне, стават коловози дълбоки по 1 метър. Нови коли хората не си купуват, защото просто никой не произвежда такива. Ама те и коне и каруци нямат. За тоалетни да не говорим - имат по една външна тоалетна на жилищен блок от 100 квартири, която тоалетна в общия случай е без покрив и с открадната врата. Нощем серат в квартирите си в една кофа и през деня я носят да я изхвърлят в реката, но повечето директно я изхвърлят през терасата. Околоблоковото пространство е една смърдяща кочина, защото и боклуците си изхвърлят през терасата. Битовата престъпност е придобила невиждани размери - това някой пияница да изнасили дъщеря ти е нещо нормално. Те и пияниците са много - въргалят се в калта по цели нощи и не могат да намерят къде живеят. Те и не търсят, защото нямат никакъв шанс. По-лесно им е да преспят в калта и да се молят някоя каруца да не ги стъпче.

                              Коментар


                              • А и войната умира, не само войниците. Едните са се притеснили че вече имат само повредена техника, другите мобилизират хора изключително насила..просто войната там бавно но безславно загива. Като отблъснат руснаците и суровините им тези в Германия се връщат на въглища и ще правят коли пак колкото Голф 1, това правеха и беше най масовата им кола преди да падне Берлинската стена.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X