IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кви са тея малоумщини напънете малко повече и малко останалите гънки.
    Тук става въпрос ,че единия е демократично избран,другия е диктатор от 30г на власт
    А че прадядото издава багажа е ясно
    Защото демократично избрани диктатори въобще няма ! Че и изкукали на всичко отгоре.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти мАни Ембъсито какво иска, ами не смеят да откажат. "Свободни" нашите, един през друг.

НИКОЙ НЕ ИСКА КОМУНИЗЪМ,ТИ НЕ ЗАГРЯВАШ ЛИ? ИЛИ САМО РУБЛИТЕ ТЕ ВЛЕКАТ КЪМ КРЪЧМАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Така, по точки:
        1. Украинци и руснаци са точно толкова различни, колкото и българи и севернофиромци, независимо дали това се харесва на някои, или не. Всички исторически и натропологични факти говорят в тази насока - дори "татарския" им елемент е сходен, щото нали Крим бил украински. Обори ме, ако можеш, много ще се радва

2. И това е основното - разбери (щото си млад и все още утопичен), че на никого не му пука за България по принцип. И това се видя и по време на протестите срещу БХ преди 3 години, и по време на натиска с ветото преди година, и преди 2 дни, когато нашият "партньор" Дойчландия ни го заби троен на тема севернофиромски "език". Така - къде видя разликата с изказването на Путлер, че "азбуката била дошла от македонска земя"?

3. Ние сме важни само и единствено заради производството и резервите от боеприпаси и техника. И аз нямам нищо против да продаваме, отбележи - да продаваме, но на пазарни цени (има огромно търсене, ерго цената следва да се вдига) и да не подаряваме, както искат умнокрасивите идиоти. Бизнес, точно както и те (западни, източни - все тая) гледат на нас

4. Мутрофанова я знаят всички, а колко знаеха Херо Мустафа? А предишния посланик на орките знаеш ли го? Щото аз мога да ти изброя поне 3 американски

5. Аз съм първият, който заяви, че 03.03 не следва да е националният празник на България - точно защото си знам историята. Ма тогава умнокрасивитетът дори не повдигаше темата. Сега я повдигат - ясно защо. За мен умнокрасивите и копейките са едни и същи идиоти - разликата е само в броя купени дипломи

6. И финално - освен история, има и география - ако Полша беше на мястото на Грузия, ми е много интересно като каква щеше да бъде.

П.С. Руската простотия с "робството" и техният сатрапски стил са също толкова лайняни колко джендър идеологията и възможността да те убият икономически на Запад, ако си извън мейнстрийма. Да, на запад са по-богати и до там - свободата е утопия....

П.П.С. А за "смелите защитници" - е, като те мобилизират насилствено, какво ти остава - или убиваш, или те убиват. Войната е много, ама много гадна работа
        И отново руZката армия победоносно се премества на нови стратегически задни позиции, а ВСУ панически бягат след нея...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Грую Груев, какво ще продаваш ? Те са частен бизнес на Бай Ганьо приватизатор. Ако той ги подари то ще е ако някой му ги плати. Щом Украйна няма да ги плати ! Кой ще ги плаща ? Държавата България ли ?

Кво стана със Киев за три дни?

Коментар

• https://twitter.com/salomonsen2/stat...931331/video/2

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              GiRo, като разпаднаха СССР в Украйна бяха със средна заплата заплата 500 долара, ние със 100...България беше много зле в хазната нямаше никакви пари, но получавахме доста газ по газопровода Дружба и бяха произвели за 1.7 милиарда долара азотни торове в Българските заводи. Това бяха парите във валута с които държавата можеше да обезпечи пенсиите и заплатите които дава без да напечата пари чиста хартия които да се обезценят на другия ден. Украинците си поискаха парите за газта, доларите а не някаква стока, сякаш по тръбата долари идваха насам. Правителството им отказа и убиха министърпредседателя на България. Луканов си мислеше че руснаците не биха му посегнали, но украинците които въобще не бяха в криза да са им фатални 1.7 милиарда долара не прощават като имат да вземат. Ако си мислите че са стока особенно тези които от край време управляват там ще се убодете жестоко. След разпада на СССР украинците бяха с най високия стандарт на живот от всички които се излюпиха, в Русия стандарта беше по памет два пъти по нисък.

Ватници от сега са Zле, а Октомври като се дойдат Ф-16-ките, просто не ги виждам. Очакваме тогава да е големият удар на ВСУ.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                Не знам на какво отгоре се заяждате с Лукашенко, бог да пази кралицата човече
                Кви са тея малоумщини напънете малко повече и малко останалите гънки.
                Тук става въпрос ,че единия е демократично избран,другия е диктатор от 30г на власт
                А че прадядото издава багажа е ясно

Коментар

• Грую Груев, какво ще продаваш ? Те са частен бизнес на Бай Ганьо приватизатор. Ако той ги подари то ще е ако някой му ги плати. Щом Украйна няма да ги плати ! Кой ще ги плаща ? Държавата България ли ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Прекрасно - за Косово какво ти е мнението? А за севернофиромския "език"? За ветото, дето теоите умнокрасиви човешки отпадъци вдигнаха? БХ вече господин Борисов ли е? И разни други такива неща - като сте рекли А, речете и Б, или не е политически коректно, а и ембъсито не дава да се коментират подобни теми, опорките са други
                    Ти мАни Ембъсито какво иска, ами не смеят да откажат. "Свободни" нашите, един през друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

"Неутралний" ми Груйче, като развалена грамофонна плоча си. Помагаме на украинците, защото орките редовно ни клатят държавата и ако спечелят в Украйна, ще я заклатят още по-здраво. Точка. Ти си свободен да помагаш на Судан и Афганистан, ако толкова си се загрижил за тях. Нашият приоритет е Украйна, която се намира в Европа. Гледаме си европейската градинка, а не африканската. Толкова ли е сложно за проумяване, не мога да разбера
                      Прекрасно - за Косово какво ти е мнението? А за севернофиромския "език"? За ветото, дето теоите умнокрасиви човешки отпадъци вдигнаха? БХ вече господин Борисов ли е? И разни други такива неща - като сте рекли А, речете и Б, или не е политически коректно, а и ембъсито не дава да се коментират подобни теми, опорките са други
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Да, буквално. Впуснах в детайли, а дилемата е баш тази.
                        Така, по точки:
                        1. Украинци и руснаци са точно толкова различни, колкото и българи и севернофиромци, независимо дали това се харесва на някои, или не. Всички исторически и натропологични факти говорят в тази насока - дори "татарския" им елемент е сходен, щото нали Крим бил украински. Обори ме, ако можеш, много ще се радва

2. И това е основното - разбери (щото си млад и все още утопичен), че на никого не му пука за България по принцип. И това се видя и по време на протестите срещу БХ преди 3 години, и по време на натиска с ветото преди година, и преди 2 дни, когато нашият "партньор" Дойчландия ни го заби троен на тема севернофиромски "език". Така - къде видя разликата с изказването на Путлер, че "азбуката била дошла от македонска земя"?

3. Ние сме важни само и единствено заради производството и резервите от боеприпаси и техника. И аз нямам нищо против да продаваме, отбележи - да продаваме, но на пазарни цени (има огромно търсене, ерго цената следва да се вдига) и да не подаряваме, както искат умнокрасивите идиоти. Бизнес, точно както и те (западни, източни - все тая) гледат на нас

4. Мутрофанова я знаят всички, а колко знаеха Херо Мустафа? А предишния посланик на орките знаеш ли го? Щото аз мога да ти изброя поне 3 американски

5. Аз съм първият, който заяви, че 03.03 не следва да е националният празник на България - точно защото си знам историята. Ма тогава умнокрасивитетът дори не повдигаше темата. Сега я повдигат - ясно защо. За мен умнокрасивите и копейките са едни и същи идиоти - разликата е само в броя купени дипломи

6. И финално - освен история, има и география - ако Полша беше на мястото на Грузия, ми е много интересно като каква щеше да бъде.

П.С. Руската простотия с "робството" и техният сатрапски стил са също толкова лайняни колко джендър идеологията и възможността да те убият икономически на Запад, ако си извън мейнстрийма. Да, на запад са по-богати и до там - свободата е утопия....

П.П.С. А за "смелите защитници" - е, като те мобилизират насилствено, какво ти остава - или убиваш, или те убиват. Войната е много, ама много гадна работа
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

рашистите са орки...

зловредни влияния ...

би било полезно РФ не само да загуби войната (, но и да се разпадне,

бих искал да нарека учител, който промива детски съзнания с руска пропаганда

Колкото по-малко Русия има енергия да ни трови ..

трябвало да ти е важна капитулацията на Путлер и продължаващата успешно демилитаризация на Русия...
                          публично подбуждане към насилие или омраза, насочено срещу група лица или член на такава група, определена по отношение на раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност;

Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Не знам на какво отгоре се заяждате с Лукашенко, бог да пази кралицата човече

Коментар

• Подготвя се решение на Министерския съвет за участие на България в инициативата на ЕС за осигуряване на 1 млн. боеприпаси и снаряди за Украйна, финансирана през Европейската инициатива за мир.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/voinata-v-ukrain...ukraina.573657

Биомасата загрявате ли

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

+1 и от мен разбира се. Не мисля обаче, че подкрепящите путинския режим в този форум а и изобщо в България имат бизнес или инвестиции на капиталовия пазар, така че ще предизвикаш само хейт сред тях.
                                Почвай да мислиш, белким измислиш.

Коментар

Working...
                                X