Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Само дето умряха 15 пилоти, ама няма проблем.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Е на това ще кажат, че е лъжа. Тоест или пригожин лъже, или че не е казвал такова нещо.
Коментар
-
Голяма и тежка мъка е на евроатлантиците и САЩ, че Бай ти Ганя не кълве на евроатлантческата въдица и опашатите лъжи, които му представят. Мъка ви казвам, мъка! В САЩ са особено огорчени от тая работа. Чак наляха пари в грантояди, да ни обучавали на "медийна грамотност". Тоест - като кажат, че Зеленски или Пригожин са в Кремъл и току-що арестуват Путин, да вЕрваме, а не да се подиграваме и да ги наритваме в социалните мрежи журналята и анаЛлизаторите. Представете си един Минджев от Миндя или Глисти от Варна колко са огорчени, че Бай Ганя не само, че не им вярва, ами пълни мрежата с разсъждения за разпада на психиатричната помощ у нас, предлага консервативни начини на лечение като поливане със студена вода и електрошок и т.н. Сами видяхте на видео Глисти в какъв нервен срив се намира съществото. Човешко ли е, питам? Трябва да бъдем по-добри и да се погрижим за депресираните и изтрещели евроатлалнтици. А не да се гаврим с тях, да си знаете!
Та да се върна на темата - медийното неразбиране на Бай Ганьо. Аз, като една Ганьовица, с гордост заявявам, че когато БТВ и НОВА кажат "Добър ден", винаги със съмнение проверявам дали е достоверен този факт. Естествено, когато изобщо си направя труда да ги отразя или ми попаднат в потока от новини. За по-сериозни въпроси от снасянето на кокошките и метеорологичната прогноза, изобщо не им се връзвам. За голяма евроатлантическа мъка, обикновено моите прогнози, а не техните, се оказват верни и правилни.
А сега "Отровено общество" ще ни ограмотява. Ай, сиктир, бе! Да си го кажа и по-възпитано и културно - благодарим, значи, за вниманието, ама си дръжте ограмотяването и стойте по-далеч от нас. Ние грантове не ядем и няма да ви вярваме. По-скоро вас ще изядем с парцалите, когато му дойде времето.
Българският народ има много кусури. Но има и черти, които ни помагат не само да оцелеем, но и да вземем правилните решения. И най-добрата черта е, че на всяка заповед казваме: "А, бе, ти ли шА ми кажеш кво да прая!".
Та, "Отровено общество" да се задави с грантовете, значи! Ако медиите продължават по същия начин, накрая дори рекламите никой няма да им гледа.
Елена Гунчева
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Баце, за разлика от вчерашния път до Москва, в Полша има действаща бойна авиация, както и артилерия. Колоната на музикантите ще има 30 минути живот на полска земя.о
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Само дето умряха 15 пилоти, ама няма проблем.А и 15 са нищо за замисления план
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеКиевският режим, който днес потвърди истинската си същност, твърдейки, че украйна има ползи в случай на пълноценна гражданска война в РУСИЯ сега изглежда много разочарован и обезсърчен. Русия отново доказа най-високата си гражданска зрялост и съзнание.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение„ЧВК Вагнер може да започне офанзива срещу Киев от Беларус.“ Вчера на 200 км от Москва, днес на 150 км от Киев.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Не мисля че съм длъжен да давам обяснение.Също така не мисля че трябва да пиша ежечастно и ежеминутно за да ме одобри някакъв
А бях на Р. Д. . Можеше ли , или трябваше да не ходя и да пиша тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ти стана много активен бре? Къде беше вчера до 21:45? Чакаше да видиш какво ще стане, а?.Също така не мисля че трябва да пиша ежечастно и ежеминутно за да ме одобри някакъв
А бях на Р. Д. . Можеше ли , или трябваше да не ходя и да пиша тукLast edited by X_Y; 25.06.2023, 18:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ти стана много активен бре? Къде беше вчера до 21:45? Чакаше да видиш какво ще стане, а?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Е на това някои червени тролчета ще кажат, че е лъжа. Тоест или пригожин лъже, или че не е казвал такова нещо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Пригожин каза цялата истина в Русия за войната в Украйна.
Част от изявлението:
"Украинската групировка атакуваше нашата армия, ние атакувахме тяхната. Нищо уникално не се случи преди 24 февруари 2022 г. Тази групировка не бомбардираше Донбас през тези 8 години, единствено разменяше обстрелвания с руската армия.
"От 2014 до 2022 г. Донбас бе плячкосван. Той бе плячкосван от различни хора, някои от президентската администрация, други от ФСБ, трети от олигарси като Курченко (Серхий Курченко - украински прокремълски бизнесмен, обявен за издирване от Украйна след март 2014.). Те ограбваха парите на хора от Донбас в непризнатите територии на ДНР и ЛНР. (...) Донбас бе идеалното място да се крадат пари - първо Сурков (Владислав Сурков - съветник на Путин от 2013 до 2020 г.), после Козак (Дмитрий Козак - зам.- шеф на кабинета на Путин). ФСБ също разполагаше с цяла йерархия от генерали".Last edited by X_Y; 25.06.2023, 18:07.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар