Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 7 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Неговият Телеграм.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Няма такава наглост, арогантност, безчовечие и гнусота!
И доза хохлита днес: Кулеба-ДаГоЕва призовава никой да не си играе с Русия и да не й дава играчките си, защото той - ДаГоЕва, нямало да си играе вече с приятели на Русия.
Извън майтапа, тези са се взели много насериозно. Без да осъзнават, че в момента, в който САЩ решат, че не им трябват или няма да спечелят войната срещу Русия, са ходещи трупове. Да призоваваш държави да игнорират Русия и то при положение, че това са държави, които ти издържат бедстващите с луксозни джипове и маникюри укрита из Европа, е наглост, непозната в историята. Украйна се изходи върху ценностите на човечеството, припозна фашиските символи и ценности и накрая иска ЕС и НАТО да я избършат. Че и ни се кара на всичкото отгоре.
Елена Гунчева
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеЛицето /или задните части по-скоро/ на евроатлантизма в България!
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това е малка капка в сравнение с ЕДИН МИЛИОН снаряда, които ще им се изсипят на главите през следващите месеци.
Пропуснах- май нашият милион ще се забави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Я, и Ники шопара, признал, че шпионира в полза на Кремъл, се е прибрал от некое РД.
Абе, да не сте били всички на един и същи празник?
Трябва да видя Боян Чуков как е, че при неговия случай махмурлуците може да са тежки.Last edited by X_Y; 25.06.2023, 19:21.
Коментар
-
"Професионална" работа ! Само са забравили ръчичката
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Няма такива карикатури като Денков-Габриел! Много са смешни.
Нашият Министерски съвет, назначен от онова Посолство, даде официално изявление след извънредно заседание с участие на шефовете на специалните служби. Службите, разбира се, нищо не казаха и си замълчаха разумно и делово, но сламения човек парашутиран за премиер Денков беше въодушевен от новината, че всеки момент Москва ще падне. Ей тъй, като на майтап! И защо да не падне, като в главата на този измислен човек Денкоолу и подобни има само интелeктуален паприкаш. А в очите им – зелени гущери.
Москва, обаче, не падна! И Министерският ни съвет остана с пръст в задника.
Николай Марков
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеСлушахте ли набедените експерти по сигурност на онова Посолство?
Пълзят като мравки по всички телевизии на Посолството, а анализите и заключенията които правят, много наподобяват звук от пърдяща възглавничка. Но това има и добра страна! Пърдящата армия на американската доктринална психопатия има и положителна за нас страна. Няма да им я кажем, за да продължат да бъдат наши войници без да го знаят.
Понякога ми е тъжно, но в повечето случаи се забавлявам искрено. И благодаря на Бог, че като даде пари на нечестивеца му взима акъла, за да мога да се посмея и аз в изпитанията на времето. Като гледам, няма поставен човек на ключов пост който да не е обект на национални подигравки и присмех, не защото е евроатлантик или друго, а защото е пълна карикатура. Американска. Кабаретни тартюфи от мизърито на янките.
Уважаемо Посолство! В Съединените щати минава всичко, но тук сте смешни.
Николай Марков
Абе, да не сте били всички на един и същи празник?
Трябва да видя Боян Чуков как е, че при неговия случай махмурлуците може да са тежки.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Слушахте ли набедените експерти по сигурност на онова Посолство?
Пълзят като мравки по всички телевизии на Посолството, а анализите и заключенията които правят, много наподобяват звук от пърдяща възглавничка. Но това има и добра страна! Пърдящата армия на американската доктринална психопатия има и положителна за нас страна. Няма да им я кажем, за да продължат да бъдат наши войници без да го знаят.
Понякога ми е тъжно, но в повечето случаи се забавлявам искрено. И благодаря на Бог, че като даде пари на нечестивеца му взима акъла, за да мога да се посмея и аз в изпитанията на времето. Като гледам, няма поставен човек на ключов пост който да не е обект на национални подигравки и присмех, не защото е евроатлантик или друго, а защото е пълна карикатура. Американска. Кабаретни тартюфи от мизърито на янките.
Уважаемо Посолство! В Съединените щати минава всичко, но тук сте смешни.
Николай Марков
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Не мисля че съм длъжен да давам обяснение.Също така не мисля че трябва да пиша ежечастно и ежеминутно за да ме одобри някакъв
А бях на Р. Д. . Можеше ли , или трябваше да не ходя и да пиша тук
Last edited by X_Y; 25.06.2023, 18:46.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
На времето имах колега украинец искаше да си купи фабрика за спагети и да се мести в беларус. Та този човек беше участвал в афганистанската война- имаше 3 дупки по тялото си. И той казваше- виждал ли си американски филм в който войниците като влязат в селото и избиват всички- е така бяхме и ние. Необходимо е време за да свикне човек с кръвта и с убийствата. Така че вагнеровци ще имат доста по дълъг живот от твоите 30 минути. Отделно че сега назначават кьораво и сакато в полската армия
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар