Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Учудвам се как така днес си били давали живота за независима България. На повечето от тях, дори не им се ходи на фронта. "Бент" били. ЖЕРТВЕНИ АГЪНЦА СА. Западът ги жертва, за да навреди на Русия...докато, сам застрелва себе си. А Путин никого не е заблуждавал. Даже ги предупреди,какво следва. НА НЯКОЛКО пъти.
Предупреждавал той... с чуждата пита че ще прави помен...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
И НАЙ ВЕЧЕ НА НЕЯ !!!!!!
( но не сме по темата )
- 1 like
Коментар
-
НАЗДРАВЕ ЗА ПРИГОЖИН !!! '' Оскар'' за най добра заблуждаваща роля !
бедни ми соросоиди
пп
Бърз съм тъпихчо , нямам равен в този форумLast edited by Сибирския Бръснар; 25.06.2023, 21:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Не ти разбирам щенията . Дори и да не бях ,какво си искал да ти напиша преди 21.45 . Ако е нещо много необходимо , кажи , ще го нащракам и сега
СЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!
Не бързай, когато можеш. Ако искаш изчакай правилните отговори и тогава ни ги драсниLast edited by X_Y; 25.06.2023, 20:14.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеСЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!
Къде е барби, вчера много се беше ентусиазирал че ще падне путин, чак сантиметрите на пътя до москва мереше, а днес го няма никакъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
СЛАВА НА ....... !!!! СЛАВА НА ....... !!!Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:13.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
При положение, че украинците дават живота си И за да я има независима България, мисля, че въпроса колко оръжие им продаваме и колко подаряваме е доста дребнав. Те в момента го играят Бента на Европа и го осъзнават много добре. По-скоро съм гневен на Запада - първо, защото позволи да бъде заблуден от Путин, второ, защото иска проточване на войната и обезкървяване на Русия. Това само й дава време да се окопава и да впряга каквото има като финанси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеЛицето /или задните части по-скоро/ на евроатлантизма в България!
Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:13.
- 1 like
Коментар
-
Ех, тия РД-та. Все съвпадат с вълнения в Русия и все сте абсолютно свободни, когато вече се дадат инструкции като какво точно да се представят вълненията.
СЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!
Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Пълни глупости ! Ти баш от сарказъм да не разбираш ... Гледай интервюто му в тубата. Освен това от каква позиция да е шпионин ? На коментатор може би .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Неговият Телеграм.
пп телеграма е на фенове има разликаLast edited by neon7; 25.06.2023, 19:51.
Коментар
-
https://twitter.com/wartranslated/st...vfG1XPuEy8wEbk
Жители на Ростов на Дон носят храна и вода на Вагнер - в часовете, в които Путин ги е обявил за предатели, в Москва се вдигат барикади, по руската телевизия се обявяват за единство зад Путин, а срещу Пригожин е образувано дело за държавна измяна.
Какво беше...86% одобрение! Другите 14% са били само в Ростов и Воронеж
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз не виждам проблем БЪЛГАРИЯ да ПРОДАВА оръжие на воюващи страни - ако може и на 2-те. Виждам проблем да ПОДАРЯВАМЕ, ака аз да плащам
- 7 Харесвания
Коментар
-
Неговият Телеграм.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар