IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Учудвам се как така днес си били давали живота за независима България. На повечето от тях, дори не им се ходи на фронта. "Бент" били. ЖЕРТВЕНИ АГЪНЦА СА. Западът ги жертва, за да навреди на Русия...докато, сам застрелва себе си. А Путин никого не е заблуждавал. Даже ги предупреди,какво следва. НА НЯКОЛКО пъти.
      "Ако не ми дадеш доброволно бижутата си, ще ти ги ограбя" не е предупреждение. Заплаха е. И е отежняващо вината обстоятелство по НК при последващо действително престъпление, защото доказва умисъл.

Предупреждавал той... с чуждата пита че ще прави помен...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
        И на БЪЛГАРИЯ СЛАВА !!!!
        И НАЙ ВЕЧЕ НА НЕЯ !!!!!!

( но не сме по темата )

Коментар

• НАЗДРАВЕ ЗА ПРИГОЖИН !!! '' Оскар'' за най добра заблуждаваща роля !

бедни ми соросоиди

пп
          Бърз съм тъпихчо , нямам равен в този форум
          Last edited by Сибирския Бръснар; 25.06.2023, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Не ти разбирам щенията . Дори и да не бях ,какво си искал да ти напиша преди 21.45 . Ако е нещо много необходимо , кажи , ще го нащракам и сега

СЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!

Например кажи Пригожин предател ли е или не, задето потвърди, че Русия е замислила войната в Донбас? Ако Путин е толкова обожаван, защото жителите на Ростов подкрепиха Вагнеровци, докато по телевизията ги бяха обявили за изменници? Защо им трябваше на Вагнер да обявяват метеж, за да отидат в Беларус (ако въобще друг освен Женята е в Беларус)? Живота на пилотите на 6-те свалени хеликоптера нищо ли не значи?

Не бързай, когато можеш. Ако искаш изчакай правилните отговори и тогава ни ги драсни
            Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:14.

Коментар

Новият поздрав е слава на украйна в състава на русия

Къде е барби, вчера много се беше ентусиазирал че ще падне путин, чак сантиметрите на пътя до москва мереше, а днес го няма никакъв

Коментар

СЛАВА НА ....... !!!! СЛАВА НА ....... !!!
                СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
                Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

При положение, че украинците дават живота си И за да я има независима България, мисля, че въпроса колко оръжие им продаваме и колко подаряваме е доста дребнав. Те в момента го играят Бента на Европа и го осъзнават много добре. По-скоро съм гневен на Запада - първо, защото позволи да бъде заблуден от Путин, второ, защото иска проточване на войната и обезкървяване на Русия. Това само й дава време да се окопава и да впряга каквото има като финанси.
                  Учудвам се как така днес си били давали живота за независима България. На повечето от тях, дори не им се ходи на фронта. "Бент" били. ЖЕРТВЕНИ АГЪНЦА СА. Западът ги жертва, за да навреди на Русия...докато, сам застрелва себе си. А Путин никого не е заблуждавал. Даже ги предупреди,какво следва. НА НЯКОЛКО пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                    Лицето /или задните части по-скоро/ на евроатлантизма в България!

Аууу , тоя генов просто да не ме среща . Плазмодии със ненормално голяма глава и дебилна фризура.
                    Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:13.

Коментар

Ех, тия РД-та. Все съвпадат с вълнения в Русия и все сте абсолютно свободни, когато вече се дадат инструкции като какво точно да се представят вълненията.
                      Не ти разбирам щенията . Дори и да не бях ,какво си искал да ти напиша преди 21.45 . Ако е нещо много необходимо , кажи , ще го нащракам и сега

Last edited by X_Y; 25.06.2023, 20:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Пълни глупости ! Ти баш от сарказъм да не разбираш ... Гледай интервюто му в тубата. Освен това от каква позиция да е шпионин ? На коментатор може би .
                        На бивш служител на НСО. Това не е продавач на домати на Кооперативния в Люлин.

​​​​​

Коментар

Неговият Телеграм.
                          Пълни глупости ! Ти баш от сарказъм да не разбираш ... Гледай интервюто му в тубата. Освен това от каква позиция да е шпионин ? На коментатор може би .

пп телеграма е на фенове има разлика
                          Last edited by neon7; 25.06.2023, 19:51.

Коментар

• https://twitter.com/wartranslated/st...vfG1XPuEy8wEbk

Жители на Ростов на Дон носят храна и вода на Вагнер - в часовете, в които Путин ги е обявил за предатели, в Москва се вдигат барикади, по руската телевизия се обявяват за единство зад Путин, а срещу Пригожин е образувано дело за държавна измяна.

Какво беше...86% одобрение! Другите 14% са били само в Ростов и Воронеж
                            ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз не виждам проблем БЪЛГАРИЯ да ПРОДАВА оръжие на воюващи страни - ако може и на 2-те. Виждам проблем да ПОДАРЯВАМЕ, ака аз да плащам
                              При положение, че украинците дават живота си И за да я има независима България, мисля, че въпроса колко оръжие им продаваме и колко подаряваме е доста дребнав. Те в момента го играят Бента на Европа и го осъзнават много добре. По-скоро съм гневен на Запада - първо, защото позволи да бъде заблуден от Путин, второ, защото иска проточване на войната и обезкървяване на Русия. Това само й дава време да се окопава и да впряга каквото има като финанси.

Коментар

Неговият Телеграм.
                                Аз не виждам проблем БЪЛГАРИЯ да ПРОДАВА оръжие на воюващи страни - ако може и на 2-те. Виждам проблем да ПОДАРЯВАМЕ, ака аз да плащам
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X