IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Сатирата осмива дадено събитие или епоха. И при комунизма национализма беше лошо нещо.Затова са и правили филми,които осмиват създаването на азбуката.
    Колкото до Илф и Петров-те имат сатира по отношение на живота в СССР. Но явно не си наясно, че между Сталин и комунистическата номенклатура е имало постоянна борба.Та подобни книги са му помагали в тая борба, за да държи под контрол номенклатурата.Изобщо не си наясно с процесите в СССР, нито пък сега в Русия.
    Малкия, когато аз съм им чел книгите в оригинал, ти и под масата прав не си ходил. Ще ти се да поучаваш но, нямаш нито капацитета, нито авторитета за това. Продължавай да говориш. Голям смях пада.

Коментар

Каквото и да правят в Русия това по никакъв начин няма да се отрази на финансите ми.Въпросът е,че в България много хора възхваляват държава, където не оценяват подобаващо това,което е направила България за тях.Мазохисти ли сте?Или изобщо не ви пука за България, а важна ви е Русия?
      О, ще се отрази. Бъди сигурен. Предупрвдих те, за да не кажеш, че не си бил предупреден.
      Пък ти не ми вярвай. Не си длъжен.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Имам много по добра представа от тебе

Но ти както не усещаш 100% за 10 години така няма да усетиш и 100% за 5 години

Нали знаеш за жабите като ги сварявт плавно даже и не разбират

Такива като тебе ще се усетят като стане 100% за 2 години
        Това са световни процеси. Какво се случва в любимата ви Русия-една рубла е под 2 стотинки, основната лихва 21 процента. И си тръгнал да плашиш със ситуацията в България.

Коментар

Каквото и да правят в Русия това по никакъв начин няма да се отрази на финансите ми.Въпросът е,че в България много хора възхваляват държава, където не оценяват подобаващо това,което е направила България за тях.Мазохисти ли сте?Или изобщо не ви пука за България, а важна ви е Русия?
          Ако не забелязваш ти и твойте другарчета непрекъснато говорите за Русия

Аз ти обърнах внимание на глупостите дето говориш за инфлацията в световен мащаб вие веднага почвате за Русия

Явно някаква дълбока травма ви е нанесла

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами НЕ Е "комунистическимпропаганден" филмът. Точно обратното е, САТИРА. Ама защо ти се обиждаш, остава загадка.
            Сатирата осмива дадено събитие или епоха. И при комунизма национализма беше лошо нещо.Затова са и правили филми,които осмиват създаването на азбуката.
            Колкото до Илф и Петров-те имат сатира по отношение на живота в СССР. Но явно не си наясно, че между Сталин и комунистическата номенклатура е имало постоянна борба.Та подобни книги са му помагали в тая борба, за да държи под контрол номенклатурата.Изобщо не си наясно с процесите в СССР, нито пък сега в Русия.

Коментар

Едва ли. Ще им обяснят, че всичко е наред, че средната заплата се била повишавала и - ХОП! - юнаците повярвали. Коя година поред го гледам Вергилча, профилът му е тотално безкритичен. Няма да разбере и при 100% за 2 години. Може би, ще усети нещо, ако минат 100% годишно, ама и това не е много сигурно.

Коментар

Ти имаш ли си понятие от висока инфлация?Колко си годишен,помниш ли 1996г?Иначе естествено всяка година има инфлация, но когато е ниска е даже полезно за икономиката.Дефлацията също е проблем.

Коментар

И ако не го отричат ти по богат ли ще станеш !?!!?

Ето тук половината агитка отричате че Русия ни била освободила от турско иго

Каквото почукало такова се обадило

По между другото точно снимката ти ме наведе на професията ти

Коментар

Ами виж и в тоя форум-има хора,които симпатизираме на ЕС и САЩ, но никой сляпо не ги вдига на пиедестал. Както правите русоробите по отношение на Русия.
                    Ще изкажа още едно твърдение: Това, че ти си мислиш, че някой "сляпо вдигал на пиедестал" Русия, си е твоя си заблуда. Имаш право, ползваш се, ама това не променя фактите.

Коментар

Каква е професията му, все пак? Е.е.проблем са се снима под ъгъл, ако самият сайт му върти някак снимката но, не виждам да се е сетил.

Коментар

Това, че ти не разбираш нещата, не означава, че те следват твоята логика. И тук тъй.
                        Ами виж и в тоя форум-има хора,които симпатизираме на ЕС и САЩ, но никой сляпо не ги вдига на пиедестал. Както правите русоробите по отношение на Русия.

Коментар

Значи щом в комунистическо пропаганден филм са представили нещо,няма начин да не е вярно. Аз като ви казвам,че сте промити мозъци се обиждате.
                          Ами НЕ Е "комунистическимпропаганден" филмът. Точно обратното е, САТИРА. Ама защо ти се обиждаш, остава загадка.

Коментар

Какъв съм бил какво значение има при положение, че съм тук в лично, не в професионално качество.Още повече съм си сложил снимка и съм си казал името,а ти си анонимен без снимка, та точно на такъв ли да давам отчет?
                            Руснаците ОТРИЧАТ,че пишат на българска азбука и че са получили от България свещеници и религиозните книги като Библията. Ако изобщо почитат някого това са византийците Кирил и Методи.
                            А в САЩ никой не отрича историята и как е възникнала държавата им.За разлика от Русия.

Коментар

Това няма значение. Важното е,че Русия изобщо не е толкова важна за България. Нито като пазар,нито като държава, където да работят българи,нито зависим военно от нея.Но има партия "Русофили"и поне още няколко русофилски партии.И нито една"Американофили""Германофили"и така нататък.
                              Това, че ти не разбираш нещата, не означава, че те следват твоята логика. И тук тъй.

Коментар

За жалост, ненуспях да видя първия половин час на някакъв български филм, от около 70-те÷80-тд години на 20-ти век, как са правили азбуката. Няколко калфи "ученици", чешеха ряпата на едни маси, и си губеха времето яката, докато "главните", се будалкаха и синдумаха, как били въртели номера на княза с неговите пари. Някаква тежка гавра с днешните "европроекти по ОПК". И ТОВА е заснето тогава. Нещо като присмеха над съветската цензура в книгата "Златният телец" на Илф и Петров, написана, издадена и продавана ПО СТАЛИНОВО ВРЕМЕ. Който е видял това на живо и е преживял в онова време, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ Е СКЕПТИЧЕН към приказките за "людоеда Сталин" и тогавашния тоталитаризъм. Смешни стават някои.
                                Значи щом в комунистическо пропаганден филм са представили нещо,няма начин да не е вярно. Аз като ви казвам,че сте промити мозъци се обиждате.

Коментар

Working...
                                X