Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Каквото и да правят в Русия това по никакъв начин няма да се отрази на финансите ми.Въпросът е,че в България много хора възхваляват държава, където не оценяват подобаващо това,което е направила България за тях.Мазохисти ли сте?Или изобщо не ви пука за България, а важна ви е Русия?
Пък ти не ми вярвай. Не си длъжен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Имам много по добра представа от тебе
Но ти както не усещаш 100% за 10 години така няма да усетиш и 100% за 5 години
Нали знаеш за жабите като ги сварявт плавно даже и не разбират
Такива като тебе ще се усетят като стане 100% за 2 години
- 3 Харесвания
Коментар
-
Каквото и да правят в Русия това по никакъв начин няма да се отрази на финансите ми.Въпросът е,че в България много хора възхваляват държава, където не оценяват подобаващо това,което е направила България за тях.Мазохисти ли сте?Или изобщо не ви пука за България, а важна ви е Русия?
Аз ти обърнах внимание на глупостите дето говориш за инфлацията в световен мащаб вие веднага почвате за Русия
Явно някаква дълбока травма ви е нанесла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами НЕ Е "комунистическимпропаганден" филмът. Точно обратното е, САТИРА. Ама защо ти се обиждаш, остава загадка.
Колкото до Илф и Петров-те имат сатира по отношение на живота в СССР. Но явно не си наясно, че между Сталин и комунистическата номенклатура е имало постоянна борба.Та подобни книги са му помагали в тая борба, за да държи под контрол номенклатурата.Изобщо не си наясно с процесите в СССР, нито пък сега в Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам много по добра представа от тебе
- 1 like
Коментар
-
Ти имаш ли си понятие от висока инфлация?Колко си годишен,помниш ли 1996г?Иначе естествено всяка година има инфлация, но когато е ниска е даже полезно за икономиката.Дефлацията също е проблем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И ако не го отричат ти по богат ли ще станеш !?!!?
Ето тук половината агитка отричате че Русия ни била освободила от турско иго
Каквото почукало такова се обадило
По между другото точно снимката ти ме наведе на професията ти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами виж и в тоя форум-има хора,които симпатизираме на ЕС и САЩ, но никой сляпо не ги вдига на пиедестал. Както правите русоробите по отношение на Русия.
Коментар
-
Коментар
-
Това, че ти не разбираш нещата, не означава, че те следват твоята логика. И тук тъй.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи щом в комунистическо пропаганден филм са представили нещо,няма начин да не е вярно. Аз като ви казвам,че сте промити мозъци се обиждате.
Коментар
-
Какъв съм бил какво значение има при положение, че съм тук в лично, не в професионално качество.Още повече съм си сложил снимка и съм си казал името,а ти си анонимен без снимка, та точно на такъв ли да давам отчет?
Руснаците ОТРИЧАТ,че пишат на българска азбука и че са получили от България свещеници и религиозните книги като Библията. Ако изобщо почитат някого това са византийците Кирил и Методи.
А в САЩ никой не отрича историята и как е възникнала държавата им.За разлика от Русия.
Коментар
-
Това няма значение. Важното е,че Русия изобщо не е толкова важна за България. Нито като пазар,нито като държава, където да работят българи,нито зависим военно от нея.Но има партия "Русофили"и поне още няколко русофилски партии.И нито една"Американофили""Германофили"и така нататък.
Коментар
-
За жалост, ненуспях да видя първия половин час на някакъв български филм, от около 70-те÷80-тд години на 20-ти век, как са правили азбуката. Няколко калфи "ученици", чешеха ряпата на едни маси, и си губеха времето яката, докато "главните", се будалкаха и синдумаха, как били въртели номера на княза с неговите пари. Някаква тежка гавра с днешните "европроекти по ОПК". И ТОВА е заснето тогава. Нещо като присмеха над съветската цензура в книгата "Златният телец" на Илф и Петров, написана, издадена и продавана ПО СТАЛИНОВО ВРЕМЕ. Който е видял това на живо и е преживял в онова време, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ Е СКЕПТИЧЕН към приказките за "людоеда Сталин" и тогавашния тоталитаризъм. Смешни стават някои.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар