IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хехе, всеки модел подлежи на подобрение и корекция. Някои социални модели повече от други. Затова биват избирани като по-оптимални.

Мадам, разчупете вашето мислене и излезте от кутията. Аз избирам и комбинирам в това ми е най-голямата сила. Истинските богатите хора сменят държави и модели като носни кърпи. Въпрос на мислене. Тук в този форум такъв човек беше Ив. Макс., но му писна. Преди него може да е имало и други. Говорят за един форекс мастър.

Отклоняваме се.

Мен не ме мислете . Като в новия най-после гледаем сериал.

Това едноканалното диктаторско мислене много щети е нанесло.

Ако говорим за просперитет на дадено общество, то просперират тези общества, в които има достатъчно гъвкави механизми да се извърши корекция. Принципно това са демокрациите. С всичките им кусури, там корекциите се извършат по-лесно, информацията тече по-лесно и пазарните механизми сработват по-бързо.
    Който има здрави основи, стъпили на природните, а не законите на днешния силен на деня, няма необходимост да сменя модели като носни кърпички.

п.п. пътувам много, но телевизия не гледам и сериалите ги наблюдавам в междучовешките отношения и сцени, разигравани на живо
    Last edited by съни(тя); 16.03.2022, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Заповед за пуск на стратегически ракети няма да бъде изпълнена, понеже тези, които я изпълнят, знаят, че това е и техния край.
      Знаеш ли изминалите години "елита" колко бункери си построи . И в САЩ, но и в Нова Зеландия и Австралия. Не бъди толкова сигурен .

Коментар

Заповед за пуск на стратегически ракети няма да бъде изпълнена, понеже тези, които я изпълнят, знаят, че това е и техния край.
        Глупости на търкалета и двете страни имат технологии да се справят с радиацията буквално за няколко дни... ще спечели който удари първи.. добитъка и в двата случая ще даде фира... но хора ще останат на планетата.. така, че златните 500 мил има шанс да се реализират.

Коментар

• И да има атака с балистични ракети американците ще ги свалят, така че спокойно могат да бъдат изстреляни. Това също се отчита и може да се изпробва, като са тръгнали да пробват. Значи ако президента вземе решение да се изтрелят, другите от които зависи едва ли ще сметнат за необходимо да се противопоставят.
          D.Y.F-091066

Коментар

Това е надеждата на всички

Коментар

• Заповед за пуск на стратегически ракети няма да бъде изпълнена, понеже тези, които я изпълнят, знаят, че това е и техния край.

Коментар

Най-накрая се сетих. Кибернетика. брей това човешката памет е голяма загадка. Все ми се въртеше психотроника ама тя е друга бира.
                Та Барби, това за отрицателната обратна връзка от кибернетиката ли го пренасяш в социалните системи. Туй исках да те питам. Коригирай ме ако греша.
                Браво Действа безупречно и в електрониката, и в кибернетиката, и в социалните системи
                С това се занимавам 52 години

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Няма вариант - избирам този модел, ама без това, без онова, без излишно навлизане в личното пространство...
                  Просто няма!
                  Като си там, си избрала и всичките екстри. При това, с неимоверно по-голям контрол от някои "изостанали" като България.
                  Както каза Макрон з аконкретна ситуация - който не се ваксинира, няма право да си мисли, че има права
                  Хехе, всеки модел подлежи на подобрение и корекция. Някои социални модели повече от други. Затова биват избирани като по-оптимални.

Мадам, разчупете вашето мислене и излезте от кутията. Аз избирам и комбинирам в това ми е най-голямата сила. Истинските богатите хора сменят държави и модели като носни кърпи. Въпрос на мислене. Тук в този форум такъв човек беше Ив. Макс., но му писна. Преди него може да е имало и други. Говорят за един форекс мастър.

Отклоняваме се.

Мен не ме мислете . Като в новия най-после гледаем сериал.

Това едноканалното диктаторско мислене много щети е нанесло.

Ако говорим за просперитет на дадено общество, то просперират тези общества, в които има достатъчно гъвкави механизми да се извърши корекция. Принципно това са демокрациите. С всичките им кусури, там корекциите се извършат по-лесно, информацията тече по-лесно и пазарните механизми сработват по-бързо.
                  Last edited by Selena; 16.03.2022, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Не златна среда,
                    а отрицателна обратна връзка е необходима за регулиране на всяка система
                    Най-накрая се сетих. Кибернетика. брей това човешката памет е голяма загадка. Все ми се въртеше психотроника ама тя е друга бира.

Та Барби, това за отрицателната обратна връзка от кибернетиката ли го пренасяш в социалните системи. Туй исках да те питам. Коригирай ме ако греша.

Коментар

...
                      Сега Барби е прав за друго. Ако трябва да избирам между сегашен руски и сегашен френски модел избирам френски без гей свободите и без излишно индоктриниране на малки деца и без един кош други екстри.
                      ....
                      Няма вариант - избирам този модел, ама без това, без онова, без излишно навлизане в личното пространство...
                      Просто няма!
                      Като си там, си избрала и всичките екстри. При това, с неимоверно по-голям контрол от някои "изостанали" като България.
                      Както каза Макрон з аконкретна ситуация - който не се ваксинира, няма право да си мисли, че има права

Коментар

• Според мене Шойгу и Герасимов вече са обсъдили помежду си как да процедират, ако Путин даде нареждане за копчето...

Или пък Шойгу и други генерали и силовики. Достатъчно е едният да каже не и да е във връзка с останалите, които са в акъла си.

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Тези дни по един от бг тв каналите имаше интересно предване кои са другите с чията помощ се натиска копчето. Те са Шойгу и Герасимов ако не ме лъже паметта. Трима отговарят за копчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          Берти, той не може сам да натисне копчето. Има няколко човека по веригата и според мене ако даде такава заповед, тя не само няма да бъде изпълнена, но и ще му кажат, товарищ Путин, Вие бяхте до тук...
                          Тези дни по един от бг тв каналите имаше интересно предване кои са другите с чиято помощ се натиска копчето. Те са Шойгу и Герасимов ако не ме лъже паметта. Трима отговарят за копчето.
                          Last edited by Selena; 16.03.2022, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Каква е тази фиксация за индоктриниране?
                            Ясно съм написал: децата гледат с родителите си телевизионни новини.
                            Стресират се, в училище задават въпроси. Какво да се прави?
                            Да им се каже, че това е само кино? THINK !!!

..............

Няма как във Франция повече от децата да могат да сравнят ситуацията, в която са били преди 24.02.22 - децата на рускоговорещите и самите рускоговорещи в Украйна.

Няма как да обясниш на децата (които живеят на разстояние, над 2000 километра) всички гледни точки и настроения през последните години.

Опитай да обясниш на Джуджи ситуацията, преди 24.02.22. Сигурно би разбрал гледната точка на Франция, оформяна от няколко журналисти и от масата информатори, които са избрани да поднесат едностранно - едната гледна точка - на безконфликтно, братски прегръщащи се народи, преди 24.02.22 и агресор, след тази дата, който напада беззащитни приятели.

Е, не е така. Имаме лични контакти, много разговори и дискусии по много сложната ситуация и взаимоотношения в Украйна - с тия хора, които живеят - не на 2000 километра и това е много преди 24.02.22.

Всеки има правото за "прецежда" както желае една информация, особено когато се намира на хиляди километри от точката на конфронтацията.

​​​

Коментар

• Берти, той не може сам да натисне копчето. Има няколко човека по веригата и според мене ако даде такава заповед, тя не само няма да бъде изпълнена, но и ще му кажат, товарищ Путин, Вие бяхте до тук...

Следващият ще изтегли войската и ще позира като спасител на нацията, който през цялото време е бил против тази война...

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Най-опасна е ранената мечка притисната в ъгъла. В този ред на мисли съм леко обезпокоен как се развиват нещата за путин и не защото му съчуствам, а защото все още има огромен аресенал от смъртоносни оръжия, с които може да причини ужасни неща. Митът за умерения и разумен лидер беше разбит в момента, в който заплаши Света с силите за възпиране (ядрено оръжие).

Гледам, че всички говорят как мечката е натикана в миша дупка... дано да се прибере там без още бой...
                              Last edited by Money; 16.03.2022, 16:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Най-опасна е ранената мечка притисната в ъгъла...
                                Споко, ако Путин се обостри неговите (военни) ше му литнат каскета....
                                Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Working...
                                X