IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

    Хахаха!!!
    Негрите. Все забравяте че Нато бесят негрите, а оттам трябва да се започне. И съмишленици имате




    Коментар


    • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      НАТО е отбранителен съюз.
      Хахаха!!!
      Ебахти идиотията! "Отбранителният" съюз нападна Сърбия и я бомбардира безмилостно през 99-та. Същият "отбранителен" съюз нападна Либия и я унищожи. Същият "отбранителен" съюз нападна Ирак го унищожи. Същият "отбранителен" съюз нападна Сирия и досега окупира част от нея и КРАДЕ нефта на държавата.

      Кажи бе американски гъзолизец! Коя от тези държави е нападнала държава от НАТО? Коя ?
      Има и още десетки държави, подложени на военна интервенция от САЩ, ама няма да ми стигне вечерта да ги изброя.
      Ето ти списък: Пълен списък на войните и интервенциите на САЩ

      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Mateev, иди ти нали си там, достатъчно е да излезеш на улицата само. После ще ни се оплачеш че тези които ги вкарват за подобно нещо в затвора да връзкари. Но аз ще ти съчувствам, какво да правя.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Тази война трябва да се спре по една причина - НАТО да спре да се излага. В момента украинците са започнали масирана атака с новото въоръжение което им е дадено, вкарано е в употреба, използват тези най гоемите ракети които им дадоха. Тези които се присъединяват сега към НАТО са умрели от страх да вярват на пропагандата, ако бяха се излъгали да изпратят 5 човека да видят какво става и какви ги къдри славното НАТО.. Единственно САЩ имат 300 хилядна армия която могат да вкарат да се бие с руснаците, но тя пък има проблем с боята.
          Добре де, стига си ни го повтарял това тука в темата на всеки твой втори постинг. Деменцията ли те гони или какво?

          Ако искаш войната да се спре, кажи го на Путин. Върви на Червения площад и вдигни един лозунг "НЕТ ВОЙНЕ". Така веднага ще постигнеш целта си - любимия ти цар ще те вкара в затвора за 15 години, и нашият нещастен форум ще се лиши от безценните ти съвети и безкрайно компетентните ти мнения. Обещавам ти - всички ще го преживеем твоето отсъствие и дори ще ни е малко чоглаво, че няма да има кой да ни забавлява с простотиите си.

          Коментар


          • Тази война трябва да се спре по една причина - НАТО да спре да се излага. В момента украинците са започнали масирана атака с новото въоръжение което им е дадено, вкарано е в употреба, използват тези най гоемите ракети които им дадоха. Тези които се присъединяват сега към НАТО са умрели от страх да вярват на пропагандата, ако бяха се излъгали да изпратят 5 човека да видят какво става и какви ги къдри славното НАТО.. Единственно САЩ имат 300 хилядна армия която могат да вкарат да се бие с руснаците, но тя пък има проблем с боята.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

              САЩ затварят небето над Украйна: ВСУ получава уникални подаръци
              Как се затваря небето с ракети които са като въшки ? Въобще няма да влизат, а ще ги перат от поне 15 километра височина и от разстояние минимум 500км.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Тръмп казва че в Афганистан е оставена техника за 85 милиарда долара, за да успеят да напуснат много бързо..85 милиарда, Тръмп е лъжец ! Не Тръмп казва истината - 85 милиарда са зарязани там под формата на военна техника в много по добро физическо състояние от тази техника която се дава на Украйна. Т.е. луксозната армия на САЩ си е зарязала техниката и сега дори няма такава , а е пълна със стари боклуци. Половината от самолетите ф35, най новите са неизправни според американските доклади, Логхидмартин очевидно ги правят с краката си, колко от старите Раптори - ф22 могат да летят ? Не е известно..известно е - 2 дузини, но си имат назначен персонал стотици бройки които какво карат, отбиват се до някой магазин за детски играчки и се снабдяват със самолетчета. Има фирма която ги произвежда, получава огромни суми за това, обаче производството е малко и са затрупани от поръчки, а резерви части просто няма и затова нови и скъпи самолети не могат да летят.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • GiRo, като е отбранителен съюз какво прави в Китай да поръчва части за оръжие ? Каква работа имат там и какво се случва после със сигурността на всички тези държави ? Станали зависими от индустрия която е няколко пъти по голяма от тяхната в която липсват цели дялове. Всичката железария на нато е компроментирана по този начин.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар



                  • Last edited by barbaron; 08.04.2023, 22:19.

                    Коментар



                    • САЩ затварят небето над Украйна: ВСУ получава уникални подаръци

                      Коментар


                      • Ето имаме загинал герой на Русия, погребан с войнски почести:

                        "Военкора Владлена Татарского (Максима Фомина) похоронили сегодня в Москве на Троекуровском кладбище. Около тысячи человек пришло проститься с героем Донбасса,"
                        който:
                        "8 декабря 2011 года вместе с двумя приятелями, надев на голову чулок и вооружившись пистолетом, участвовал в вооружённом ограблении отделения «Приватбанка» в Макеевке"

                        Тая ваша война дето я подържат всички тук, направи герой от един престъпник. Това дето го пях писал преди време - по време на война за убииство дават медали и войнски почести, по време на мир- затвор. Всички вие дето искате тая война, сте съучастници на тези прстъпници в тези убииства! Вие ги направихете герой!

                        Коментар


                        • Това са само данни, документирани с камера

                          Oryx задокументировал (https://www.oryxspioenkop.com/2022/0...pment.html?m=1) ровно 10 тысяч потерянных единиц российской военной техники.

                          Из них:
                          - 1 928 танков;
                          - 2 281 БМП;
                          - 493 БТР;
                          - 871 других ББМ;
                          - 2 406 грузовиков;
                          - 382 САУ;
                          - 240 командных постов и коммуникационных станций;
                          - 290 инженерных машин и оборудования;
                          - 200 разведовательных БПЛА;
                          - 194 буксируемых гаубиц;
                          - 191 РСЗО;
                          - 104 ЗРК;
                          - 81 вертолёт;
                          - 79 самолётов;
                          - 37 ПТРК;
                          - 31 систем РЭБ;
                          - 29 радарных станций;
                          - 24 ЗСУ;
                          - 17 ЗУ;
                          - 12 катеров и кораблей;
                          - 7 ударных БПЛА.

                          У Украины задокументирована (https://www.oryxspioenkop.com/2022/0...inian.html?m=1) 3161 потерянная единица военной техники. Соотношение потерь - 3,16 к 1.

                          Коментар


                          • Российскую армию пополнили партизаны от ВСУ: впереди много "сюрпризов"


                            Това вече е интересна информация. Украински партизански отряди са сформирани във всички окупирани територии, включително има отряди и на територията на Русия. Оборудвани са много добре с оръжия и боеприпаси. Активно се занимават с разузнавателна и подривна дейност. Има дори и шпиони, внедрени в армията на РФ. Това можеше да се очаква. Дори и РФ да беше успяла да се справи с ВСУ и да превземе цялата Украйна, нямаше начин да успее да се справи с възникналото партизанско движение.

                            Резултатите от действията на партизаните са повече от впечатляващи. Стигнало се е дотам, че руските офицери и колаборантите ги е страх от партизаните повече, отколкото ги е страх от хаймърсите. Живеят в един непрекъснат кошмар и се чудят дали днешният ден няма да им е последния.

                            Коментар


                            • НАТО е отбранителен съюз. Понимаешь? За 70 години колко пъти нападна Русия? Единственият начин да станем пушечно месо е ако Русия ни нападне или нападне член на НАТО. Важният въпрос обаче е друг. Какво би станало ако Русия отново стъпи на българска земя? Дали няма да ни изпрати на фронта, както през ВСВ? Война в която до 1944 България не беше воювала и нямаше никаква нужда да воюва. Съдейки по това което се случва в Донбас и Луганск е твърде вероятно. Тотална мобилизация на "освободеното" население. Какво мислите ни очаква ако руски крак стъпи тук? Не на НАТО, на орките им трябва пушечно месо. Няма загинал натовски войник в Украйна, но има 200 000 заровени орка. Толкоз за пушечното месо. Човешкият живот в Русия е без значение. Фронтални атаки, заградителни отряди, все добре познати руски приоми. Който не му харесва спокойствието и сигурността на ЕС и НАТО, бегом към Мордор. Там ще му дадат всичко за което е мечтал, че и повече.

                              Last edited by X_Y; 08.04.2023, 22:00.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • А за това в ролята на оплаквачката на Русия не влизайте, в момента Европа е в калта и по очи и по начало и да и продаваха суровини руснаците работата би била много слаба. Цените на които продават на Китай никой не ги знае, само мярнах че руснаците казват че са справедливи и добри т.е. щатските цени с някакъв приятелски бонус доколкото разбрах. На табелата на борсата може да напишат 20, тях не ги бърка защото компанията отсреща е държавна и на колко купува, как плаща, плаща ли въобще с пари пише в някакви договори които не са представени на Байдън да ги парафира и направи валидни.
                                Last edited by supertrader; 08.04.2023, 21:09.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X