IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.youtube.com/watch?v=wrmy0avhCdg, виж другите какво казват.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Вооруженные россияне восстали против Путина, в бункере - истерика. Цимбалюк объяснил

      Коментар


      • Взрыв под Москвой / Ну и новости!

        Коментар


        • 3.03 Оперативная обстановка. Шоу в Брянской области.

          Коментар


          • Pacкoл poccии! Haчaлo бyнтoв в pф! мoль пopвaли кaк тpяпкy! Бyнкepнoмy нe дoжить к oceни..!

            Коментар


            • Свален Su34 .... 25км. зад фронта

              что ли еще будет ой йой йой

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                А и войната умира, не само войниците. Едните са се притеснили че вече имат само повредена техника, другите мобилизират хора изключително насила..просто войната там бавно но безславно загива. Като отблъснат руснаците и суровините им тези в Германия се връщат на въглища и ще правят коли пак колкото Голф 1, това правеха и беше най масовата им кола преди да падне Берлинската стена.
                superspamer, войната наистина е лошо нещо, особенно когато е империалистическа, като например тази в Украйна. Един побъркал се дадка-психопат я започна тази война, но сметките му излязоха криви. От Киев за 3 дена в момента сме на етап "загубихме половината завладени територии и треперим от страх и неведение кога ще започне контранастъплението на ВСУ". Пияните орки мрат на поразия и въобще руските жертви са 10 пъти по-много от тези на ВСУ. Към днешна дата има 150 000 убити, а убитите и ранените са общо 600 000. И това при положение, че Путин нападна Украйна с 200 000 човека и мобилизира още 300 000. Явно сметката не излиза, защото мобилизираните със скрита мобилизация са много повече. Пристигат на фронта облечени с каквото им падне и въоръжени с ръждясали калашниси или с манлихери. Танковете им са от втората световна война. Добре че имаше СССР да ги произведе, защото Путин нищо не е произвел. Само изразходва запасите, останали от едно време. Да, ама тези запаси вече се свършиха, и скоро пияните орки ще се бият с лопати, лъкове и стрели. Масово бягат от фронта и масово се предават на украинците с надеждата да останат живи в тази касапница, в която ВСУ ги обстрелва като зайци на пусия.

                Коментар


                • Навсякъде на Запад и в Русия е така, ти просто не си в час. Русия в момента е част от Запада.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Хората си казват продажбите някои честно, паднали са главоломно и никакви кочини ако се разпаднат техния бизнес няма да се подобри. На вторичния пазар колите стават все по стари, това означава че си карат старите коли и не купуват нови. Като заблуждаваш какво печелиш ?
                    superspamer, радвам се че започна да осъзнаваш колко е трагично положението в разпадащата се кочина Русия. Да, наистина продажбите на бизнеса са паднали драстично, супермаркетите са празни, а със смешните си заплати пияните орки не могат да си купуват водка, а какво остава за хляб или мезе. Руските коли таралясници (гробници) стават все по-стари и по-стари и буквално се разпадат по пътищата, които са осеяни с дупки, с диаметър 2 метра и дълбочина 1 метър. При това говорим само за междуградските пътища, защото други всъщност няма. Над 90% от пътната мрежа на Русия са кални неасвалтирани каруцарски пътища, втънали в кал до колене или ако калта изсъхне, стават коловози дълбоки по 1 метър. Нови коли хората не си купуват, защото просто никой не произвежда такива. Ама те и коне и каруци нямат. За тоалетни да не говорим - имат по една външна тоалетна на жилищен блок от 100 квартири, която тоалетна в общия случай е без покрив и с открадната врата. Нощем серат в квартирите си в една кофа и през деня я носят да я изхвърлят в реката, но повечето директно я изхвърлят през терасата. Околоблоковото пространство е една смърдяща кочина, защото и боклуците си изхвърлят през терасата. Битовата престъпност е придобила невиждани размери - това някой пияница да изнасили дъщеря ти е нещо нормално. Те и пияниците са много - въргалят се в калта по цели нощи и не могат да намерят къде живеят. Те и не търсят, защото нямат никакъв шанс. По-лесно им е да преспят в калта и да се молят някоя каруца да не ги стъпче.

                    Коментар


                    • А и войната умира, не само войниците. Едните са се притеснили че вече имат само повредена техника, другите мобилизират хора изключително насила..просто войната там бавно но безславно загива. Като отблъснат руснаците и суровините им тези в Германия се връщат на въглища и ще правят коли пак колкото Голф 1, това правеха и беше най масовата им кола преди да падне Берлинската стена.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Сега богатите хора на Запад трябва да вземат трудното решение - искат ли да продължат да са богати или тях това не ги устройва и искат да разберат какво е да си беден..
                        Няма инфлация, това не е нормална инфлация, цените се покачили а оборота толкова пада че приходите и те падат при по високи цени. Трябва икономиките ни да се върнат към нормална, здравословна инфлация породена от повишено търсене, което е обезпечено и с пари.
                        superspammer, за богатите хора на запад не знам, ама на богатите хора в Русия и извън нея им се разката фамилията. Икономиката фалира, безработицата нараства, цените на стоките също. Импортозамещението въобще не работи, а западните лукс стоки, с които богатите досега се глезеха, вече имат космически цени и въпреки това са дефицитни. Ще им се наложи на тези пишман богаташи да слязат долу в кочината и да видят кон боб яде ли. А сега с днешния си указ Путин направо им скрои голям курвенски номер, който неизменно ще ги доведе до фалит. Ще се стигне дотам да молят децата си на запад да им пращат по някойя друг рубла, за да свързват двата края. Те и самите рубли скоро ще станат шума, с която само можеш да си разпалваш печката на дърва, ако въобще имаш дърва. Мерцедесите си ще трябва да ги продадат и да си купят 20 годишен Москвич или Лада втора ръка, но откъде ще вземат пари за бензин не се знае. Може би по-разумно ще е да си купят кон и каруца, а ако са много скъпи - магаре и каруца.

                        Коментар


                        • Хората си казват продажбите някои честно, паднали са главоломно и никакви кочини ако се разпаднат техния бизнес няма да се подобри. На вторичния пазар колите стават все по стари, това означава че си карат старите коли и не купуват нови. Като заблуждаваш какво печелиш ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Mateev, Фолксваген са се докарали до там да имитират печалби и раздават дивиденти, дългът им е два пъти по голям от този на Украйна. Ако пак им паднат акциите може да се разпаднат на съставните си компании, и те като НАТО много държаха да се разширяват. Други компании отчитат 50% спад на продажбите си, статистиката казва че за сектора бил 25%..лъжат нещо.
                            superspamer, Фолксваген просперират, произвеждат и продават качествени коли, което го не може руската кочина. Акциите им не падат, а се вдигат. Печалбите им са истински и раздават дивиденти, за разлика от фалиращата руска индустрия, която вече хептен я няма. За разпадане на Фолксваген дори и не се говори, но за разпадане на Русия приказва всеки. Тя всъщност започна да се разпада, и скоро по площ ще е по-малка дори и от Румъния. Иначе компаниите, обслужващи Фолксваген имат ръст на завките и ръст на печалбата. Цялата Европейска икономика има ръст и просперира, особенно военните заводи, които имат огромни държавни поръчки и са си увеличили производството 6 пъти, създавайки милиони нови работни места. Ако някой лъже нещо, то това си ти. АМИН.
                            Last edited by Mateev; 03.03.2023, 20:03.

                            Коментар


                            • Mateev, Фолксваген са се докарали до там да имитират печалби и раздават дивиденти, дългът им е два пъти по голям от този на Украйна. Ако пак им паднат акциите може да се разпаднат на съставните си компании, и те като НАТО много държаха да се разширяват. Други компании отчитат 50% спад на продажбите си, статистиката казва че за сектора бил 25%..лъжат нещо.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Путин подписа указ за поставяне на икономиката във военновременен режим

                                https://nova.bg/news/view/2023/03/03...6%D0%B8%D0%BC/

                                Военно положение все още не е обявено, но с този указ той задължава всички фирми, частни и държавни, да работят денонощно и да изпълняват спешно държавните военни поръчки. Ако не го направят, той ще им подмени ръководството. Демек ще ги национализира или най-малкото ще ги доведе до фалит, защото ще ползва техните ресурси и тяхната инвестиция за производство на нещо, което въобще не се знае дали е печеливщо.

                                Според мене това ще засили вълната от бизнесмени, избягали от Русия, които заедно с бягството си носят всичките пари (свои и на фирмата), както и своето нонхау и своите пазари. Този процес вече тече, а сега ще се засили неимоверно.

                                В по-дъгосрочен план това ще доведе до фалит, до колапс на цялата икономика, а след това и до глобална безработица, глад и мизерия..
                                Last edited by Mateev; 03.03.2023, 19:49.

                                Коментар

                                Working...
                                X