IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.
    Значи, включването ти в руския "миротворец", е напълно основателно. Както казват рашките, "
    Ждите прилёта.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

На времето се карах с лудата веска -аферистката, тя звучеше по същия начин. Ако следвам възгледите си би трябвало да дарявам пари на руската армия, само че това се наказва в ес, независимо от пропагандирането на свобода на възгледите и мненията. Тоест аз не мога да следвам своите възгледи тъй като е наказуемо. Не е наказуемо да се облека като клоун и да си показвам задника и предника на мегдана, но е забранено да кажа че русия е права в случая- демокрация
      ..И ВСИЧКО ТОВА, ДОКАТО РУСИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А ЗАПАДЪТ - ПЕРВЕРЗИЯ.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
        Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.

Коментар

Е аз вчера пуснах инфо че са пристигнали, а пирамидата коментира че от границата до бойното поле ще трябва да ходят на собствен ход, защото пътищата и тунелите не са изчислени за такива натоварвания
          Грешиш. Думата ми беше до Вторични и до руската изложба "Армия 2023*"
          * - за новопристигнали.

Коментар

• Лукашенко отхвърли ултиматума на Полша и балтийските държави за Вагнер: "Исканията им са безпочвени и глупави"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Скабеева очевидно се е напила със съпруга си, след като е завела децата на училище, и е казала, че танковете "Ейбрамс" се унищожават активно на фронта

Но както винаги, има един нюанс: тези танкове дори още не са стигнали до Украйна. След това публикацията беше редактирана.

В цирк"русия" няма промени: когато няма победи, клоуните трябва да измислят такива
              Е аз вчера пуснах инфо че са пристигнали, а пирамидата коментира че от границата до бойното поле ще трябва да ходят на собствен ход, защото пътищата и тунелите не са изчислени за такива натоварвания

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
                  На времето се карах с лудата веска -аферистката, тя звучеше по същия начин. Ако следвам възгледите си би трябвало да дарявам пари на руската армия, само че това се наказва в ес, независимо от пропагандирането на свобода на възгледите и мненията. Тоест аз не мога да следвам своите възгледи тъй като е наказуемо. Не е наказуемо да се облека като клоун и да си показвам задника и предника на мегдана, но е забранено да кажа че русия е права в случая- демокрация

Коментар

• Скабеева очевидно се е напила със съпруга си, след като е завела децата на училище, и е казала, че танковете "Ейбрамс" се унищожават активно на фронта

Но както винаги, има един нюанс: тези танкове дори още не са стигнали до Украйна. След това публикацията беше редактирана.

В цирк"русия" няма промени: когато няма победи, клоуните трябва да измислят такива

Коментар

Как смяташ, дали габровеца е дал 5лв за дрона дарение на украйна? Аз не вярвам

Коментар

В 6-километров кръг между Малая Токмачка и Работино, според сайта LOSTARMOR, са унищожени най-малко 120 бронирани машини и танкове на Въоръжените сили на Украйна.
                        Сбъркали са рашистките анал.лизатори
                        Трябваше да напишат: "Унищожени са повече от 12 000 бронирани машини и танкове на Въоръжените сили на Украйна"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Да
                          Цех за производство на електроника за ракети гори в Люберци край Москва след атака с дрон

Събеседник в украинското министерство на отбраната заяви пред изданието, че думите на кмета на Москва Собянин за свалянето на дрона от ПВО са неверни, а дронът успешно е прелетял до местоназначението си.

В резултат на това в цеха на научноизследователското и производствено предприятие "Томилински електронен завод" е избухнал пожар.
                          Как смяташ, дали габровеца е дал 5лв за дрона дарение на украйна? Аз не вярвам

Коментар

• За благодарност, че предизвика безредиците в Луганск и Донецк и даде повод за "Спец. операцията" на пУтя, рашките арестуваха Стрелков и го затвориха заедно с азовци.
                            Според съпругата му, те пък го карали да пее "Батко наш Бандера".
                            https://www.mk.ru/politics/2023/08/3...-voennymi.html
                            Няма такава държава!
                            Оруел ряпа да яде.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Имаме си Дронамикс
                              Ами хайде де, какво чакаш- събирайте се с соско и лудия габровец, купете 10000 парчета, от по големите и хайде на война с мадъ раша

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Започвам да си мисля, че вместо F16 България трябваше да си закупи 10 000 дрона. Щеше да струва много по-евтино и щяха да ни осигурят много по-надеждна защита от пияни орки с мания за величие. Вече няма 2 мнения по въпроса - думичката ДРОН кара всеки един пиян орк да напълни гащите от страх.
                                Да
                                Цех за производство на електроника за ракети гори в Люберци край Москва след атака с дрон

Събеседник в украинското министерство на отбраната заяви пред изданието, че думите на кмета на Москва Собянин за свалянето на дрона от ПВО са неверни, а дронът успешно е прелетял до местоназначението си.

В резултат на това в цеха на научноизследователското и производствено предприятие "Томилински електронен завод" е избухнал пожар.

Коментар

Working...
                                X