IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

    На мен много ми мирише на секс между панда и мечка. В момента тече ухажването. После знаем какво следва. Мечката ще е булка.

    Изкарахте китайците хептен малоумни. Те имат да балансират демографска криза, строителен балон, вечната си Тайванска тема и факта, че гнилия разпадащ се Запад е основния им клиент и търговски партньор.
    Китай ще оставят без оръжие целия EAR , но тези са блейки, вкарали са в оръжията си неща които ако той им спре ще гледат като кутрета, току що излюпени. Няма съвременни чипове без да доставят от Китай на Тайван и ЮК някои неща, които само те могат да пречистят и рафинират. Как пък по случайност при толкова много китайски частен бизнес, точно тези неща са държавна собственост. САЩ дори добивали първоизточниците и ги носели на китайците да ги рафинират, да не се мъчат; Те дори ветрогенератори не можели да направят без тези неща. Дето има една приказка - вятър ги вее на бял кон. САЩ имат спешна нужда от Русия за съюзник, това оръжие което сега използват те няма да могат да го възтановят.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

      Хм, косвено признаваме, че икономиката на Русия не расте
      Старшинка, писна ми да ти смилам информацията. Влизаш на официалния сайт на ЕС и виждаш колко расте БВП за 2022. Подчертавам, колко расте реалния БВП за 2022.
      Блестиш с интелект? Брай-брей-бреййййй!

      Коментар


      • https://www.vesti.bg/sviat/putin-anu...enitet-6162176

        Продължава справедливата руска спецооперация за нормализиране на обстановката в Донбас... Oh, wait...


        Коментар


        • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
          Китай каза, че е готов да „обедини сили с Русия“, за да „защити националните интереси“, докато Путин потвърждава посещението на Си

          Товае , мачът свърши.
          Изобщо не коментирам, директната предложена помощ от Пхенян със 500 000 войника и въоръжение.
          Какъв Зеленски, какви укри, кой ги брои вече за сливи ?
          Много мирише на ТСВ.
          На мен много ми мирише на секс между панда и мечка. В момента тече ухажването. После знаем какво следва. Мечката ще е булка.

          Изкарахте китайците хептен малоумни. Те имат да балансират демографска криза, строителен балон, вечната си Тайванска тема и факта, че гнилия разпадащ се Запад е основния им клиент и търговски партньор.

          Коментар


          • хм, инересно що тогава ВОС удари четвърти отказ на рцб за дцк деноминирани в RMB
            то още по-интересно е що рцб желае кредит в RMB , ама нейсе

            мачът свърши още април 2022, след 4-5 неуспешни опита за десант на Гостомел

            Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
            Китай каза, че е готов да „обедини сили с Русия“, за да „защити националните интереси“, докато Путин потвърждава посещението на Си

            Товае , мачът свърши.
            Изобщо не коментирам, директната предложена помощ от Пхенян със 500 000 войника и въоръжение.
            Какъв Зеленски, какви укри, кой ги брои вече за сливи ?
            Много мирише на ТСВ.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              И за Лека нощ деца, една не приказка е реална поучителна история:

              "Тайната на отличните отношения между фламандците и холандците се крие в здравословното им равнодушие едни към други.
              Това са два отделни народа, които главно по практически съображения споделят един език, но не се бъркат в нещата на другия.
              Не смятат, че са братя, камо ли да има ,,голям" и ,,малък" брат. Нидерландия не смята Фландрия за ,,заграбена територия".Много не се интересуват от националната идентичност на другия, че дори и от своята не се интересуват.
              Нито има фламандско малцинство в Нидерландия, нито пък холандците смятат, че фламандците всъщност са холандци и трябва да си го признаят.
              Твърдението на фламандците, че Брьогел е представител на фламандската живописна школа, въпреки че е роден в Нидерландия, не е попречило нито на създаването на Бенелюкс, нито на членството на Белгия в ЕС. Никой не смята, че Брьогел е ,,краден".
              Всичко това се случва не в резултат от някакви принципи и договорености, а благодарение на здравословното равнодушие. Какво смятат фламандците за своите история и език – на холандците им е все едно. И обратното."

              И да припомним на забравилите - И Холандия и Белгия са били колониални държави, като едната дори може да се каже Империя...
              Ами лека нощ! Пък утре като се събудиш пак си го прочети тва дето си го написал.
              Що се отнася до Украйна там хохлите и руснаците не могат да паднат толкоз ниско, че да постигнат препоръчваното от теб здравословно равнодушие.
              И проблема на украинците не е, че не се отнасят равнодушно към руснаците а, че немогат да приемат равнодушно факта, че могат да имат еднонационална държава само на една трета от територията, която наследиха от омразния им СССР.
              Ама сега лека полека ще им го вдянат тва между ушите, ама през задното отверствие ще им го вдянат, та да им държи влага за по дълго.
              Ето шведте как им държа влага двеста години след последната им война с Руссия и стояха неутрални. Явно терапията работи.

              Коментар



              • Нешка Робева, Фейсбук

                Я стига!!!
                Изпростяхме, опростачихме се, но все пак не сме идиоти.
                Вече трети ден се говори за поредната човешка трагедия. 18 човека загинаха от задушаване и когато водещата от една телевизия попита г-н Посланика на Афганистан, защо? Защо рискуват живота си, отговорът беше очакван – защото и там го рискуват и то още повече.

                Защо?

                Спомняте ли си, как миротворците от САЩ /след като агресорът Русия се изтегли/ се самопоканиха и трайно настаниха в Афганистан, за да възцарят вечен мир и демокрация в една толкова измъчена страна… Поработиха известно време, поизбиха бившите си ученици, които от бунтовници се превърнаха в терористи... Неблагодарници такива… /Натрупаха оръжие за милиарди, за сметка на всички нас – данъкоплатците с евроатлантическо мислене и морал/ вместо да благодарят, взеха да се бият с благодетелите си?!

                Боже?! Какво друго можеха да направят световно известните хуманисти? Като накараха хиляди да повярват в добротата на чичо Сам – духнаха, /помните ли отлитащите самолети и тичащите след тях хора, помните ли отчаянието на останалите, повярвали и служили на Америка? Изоставиха ги... Наградиха ги със смъртни присъди... За компенсация на останалите, оставиха дар за разбунения кошер от освирепял, разделен народ, не фабрики, заводи, язовири, стабилна икономика, а – оръжие?! Оставиха оръжие... За милиарди… /Точно както сега снабдяват следващите вярващи с оръжие/, за да има мир!? Това се казва благотворителност. / За тези, които не знаят - Земята не може да понесе повече от милиард население…/

                Че сме изпростели – изпростели сме /няма нужда да го повтарям, защото е факт/, но все пак, у народа ни са останали проблясъци от мисъл, останал е здрав разум, за да се досети… ? В този милиард няма място за такива, като нас.

                Какво търси САЩ в Афганистан, а в Сирия, а в Ирак, Либия и още и още и още? Къде след тези революционери не пръкнаха пролети /арабски/, цветни революции, къде не съсипаха държави, които бяха добре устроени и където народите живееха нелошо? Кои от тези държави не ограбиха. Коя от всичките тези държави благоденства? Наистина ли не разбираме, че такива, като нас са им ненужни? Не разбираме ли, че дългото умуване - да вдигнат или не, санкциите от Сирия, /за да може човеците, които желаят да помогнат на други, умиращи под развалините, да изпратят помощи/, имаше една цел - смърт? Колкото може повече смърт!.

                Миролюбците от САЩ, владеят петролните кладенци, житницата, водата на Сирия /не, те не са агресори?/, а хората гинат и преди заетресението. Помагат ли?...
                Налагат санкции?!...
                Там хора умират от студ, глад, върлува холера…

                Наистина ли не разбираме, че се извършва геноцид? Наистина ли не разбираме, че цели народи живеят в концлагери, че след като са ги насъскали един срещу друг, ги даряват с оръжие – да свършат мръсната работа сами? Има ли глупаци, които да вярват, че САЩ и Англия ни смятат за партньори?

                Я, стига!
                Под слънцето нищо ново…
                От сутрин до вечер слушаме едно и също – Русия е агресор, САЩ и ЕС, са нашите спасители? Партньори?!!
                Дали?
                Дядо Вазов го е казал. /"Векът"/

                И все пак – по-добри сме отколкото очакваха от нас. България – бедната, обрулена България, изпрати самолет. Помогнахме и ще го правим, точно защото сме бедни... Защото минаваме през страданието...

                Посолството на Сирия продължава да събира помощи и тази седмица. Занесете, изпратете, помогнете... За Сирия няма открити сметки – „хуманистите“ на разрешават, но за Сирия се събират и носени /запазени/ дрехи, храни, лекарства.
                Вярвам, че нашето правителство ще изпрати още един самолет, ако е необходимо и още един...

                Защото по-добре самолети, които дават живот, отколкото такива, които сеят смърт.

                Коментар


                • Несколько слов о концерте в «Лужниках», в котором принял участие Владимир Путин.

                  Во-первых, артистам за участие в концерте не заплатили. Никто не захотел становиться иноагентом, и все согласились спеть бесплатно. Больше всех сопротивлялся Олег Газманов, но ему сказали, что он будет петь «Офицеров» только в ДНР и ЛНР, и он согласился выступить.

                  Во-вторых, во время концерта, по словам нашего источника в ФСО, Путина охраняли порядка 40 снайперов.

                  В-третьих, часть ветеранов СВО, которым президент жал руки на сцене, оказались не военными, а представителями охраны Владимира Владимировича. Отбирали специально людей, которые раньше не «засветились» на публичных мероприятиях с участием президента.

                  Коментар


                  • https://epicenter.bg/article/Neshka-...e-/309217/11/0

                    ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРКА !

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                      Изобщо не коментирам, директната предложена помощ от Пхенян със 500 000 войника и въоръжение.
                      Август миналата година бяха 100 000. Да не са ги избили, че пращат още
                      Не е препоръка за каквото и да било.

                      Коментар


                      • Има два вида инфлация, едната е цените да растат защото се създават изкуствени дефицити и се познава по това че ръста е при цените на кракотрайните стоки - храни, и всякакви дреболии които хората купуват ежедневно. Тази инфлация завършва с дефлация. Другия вид е инфлация от това че емитента на пари постоянно емитира нови пари с които да си посреща разходите, в резултат нарастват всички цени и включително и тези на трайните стоки които хората притежават, имотите поскъпват бавно и славно, а кредитите се изплащат от този който е взел поне наполовина от самата инфлация. Но ние живеем в голяма държава, в която банката е решила че здравословната инфлация е до 2 % и няма от над две деселетия кой да им каже да стягат личните вещи и да напускат банката. Така едни кашончета им се раздават и ги пълнят и на другия ден не са на работа в банката.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Не е препоръка за каквото и да било.

                          Коментар


                          • Китай каза, че е готов да „обедини сили с Русия“, за да „защити националните интереси“, докато Путин потвърждава посещението на Си

                            Товае , мачът свърши.
                            Изобщо не коментирам, директната предложена помощ от Пхенян със 500 000 войника и въоръжение.
                            Какъв Зеленски, какви укри, кой ги брои вече за сливи ?
                            Много мирише на ТСВ.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              За Микрон съм съгласен, ама кое точно и расте на европейската икономика, освен инфлацията, ми убягва. Подскажи, pls. Помагай да се ориентираме в този бардак.
                              Хм, косвено признаваме, че икономиката на Русия не расте
                              Старшинка, писна ми да ти смилам информацията. Влизаш на официалния сайт на ЕС и виждаш колко расте БВП за 2022. Подчертавам, колко расте реалния БВП за 2022.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Вова днеска говорил за "битка за историческите руски земи" пред митинг от спонтанно събрали се 200 000 души.
                                Сложи кръста на термина "СВО", на денацификации, десатанизации и анти-био-лаб-дейности. Изплю най-накрая камъчето, което ние отдавна знаехме, че му се намира в обувката

                                Медведев (оня със сина от Лос Анджелис, дето сънува независима Калифорния и война Германия-Франция) чистосърдечно си е признал, че ако не победи, Русия вероятно ще се разпадне.

                                Впрочем, Владимир Владимирович, Аляска също е историческа руска земя. Па коням!

                                Коментар

                                Working...
                                X