IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Агро, напротив човека казва че те имат знания, но нямат опит, не са имали възможност да събират данни в бившия СССР не са се случвали земетресения за да натрупат практически опит. Знаят че може, не знаят дори те дали могат. СССР когато е работил по въпроса единственно много слаби са успявали да направят. Дори знаят кой е най напреднал в тази наука - Япония. По принцип това нещо е развивано като наука за добро, може да се предотврати да се случат големи, наместват се плочите и се предизвикват изкуствени много малки, а не се чака да стане едно естественно голямо. Може би човечеството като придобие достатъчно знания, и ако си имат доверие тези които са ги натрупали и си ги обменят ще се получи такъв напредък.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Защо не ги показват тези неща на бъдещите моГилизирани по руските "независими" телевизии ?

      https://www.facebook.com/10008432380...52899271489575
      Нали знаеш, че форумните русороби дори и няма да го погледнат този клип. Затова им сложи снимка - за да се кефят и да изпитват оргазъм като я гледат.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Гледах един клип, руски специалисти в областта на геотектоничното оръжие и то военен явно. Та той казва че земетресението в Турция е 100% предизвпредизвикан.
        Интересно, за да знаят това на 100%, означава че те са го предизвикали. Няма как да знаят какво правят другите на 100%. И сега плещят глупости, за да вменят вина на друг.
        Не че вярвам на такива небивалици, просто пиша глупости по ваш маниер. Да се видите отстрани как изглеждате.

        Коментар


        • И съвсем нормално е рублата да се търгува наравно с другите валути на международните финансови пазари. Искат валутата им да е конвертируема, това е другото условие, не само да може да се правят трансфери.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Няма смисъл да се измислят глупости, нищо няма да дезинфекцира Русия, на нея проблема и е с Украйна и това че САЩ я блокираха. Искат си парите, които са изкарвали и събирали в Западните банки 20 години, не са пари за които са работили 2 години. Те ако си получат парите, ще дадат газ на Европа от който пари ще има и за Украйна да си стъпи на краката. Връща се лентата назад и тези неща които са направени срещу нея се поправят. Нито Молдова им трябва да я дезинфекцират, нито Прибалтийските републики, нито Казахстан ще дезинфекцират. А на Украйна ще помогнат и те.
            Last edited by supertrader; 23.02.2023, 08:56.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Русия, асвабадителката на народите. Вече не признава териториалната цялост и на Молдова. Скоро ще освободи и нея от нацизма. Нищо, че Молдова не иска да бъде освобождавана, а нацизма умря с Хитлер. Злите руски тролове дуднат, че и Мая Санду е посегнала към кокайна. Доста добри доводи да срутиш още една страна. Да се готви Казахстан. Тази непослушна хитлеристка държава. Швеция и Финландия бързат да влязат в НАТО, преди неонацизмът да се зароди и при тях. Да им се чуди човек на нашите русороби, които искат да ни изкарат от там. Другаде биха ги нарекли национални предатели. Да живее путлеризма, другари! Венсеремос, старшинка!
              Не е препоръка за каквото и да било.

              Коментар


              • Защо не ги показват тези неща на бъдещите моГилизирани по руските "независими" телевизии ?

                https://www.facebook.com/10008432380...52899271489575

                Коментар


                • Коментар


                  • Ребята, нали искахте да сте си самодостатъчни. На ви самодостатъчност ...

                    Русия продължава да губи клиенти на оръжейния пазар. Сърбия - един от последните лоялни на Москва страни в Европа, която не се присъедини към санкциите и купува оръжие оттам още от съветско време, заяви, че също се преориентира.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

                    Коментар


                    • Не вярваш че има такива оръжия, но този човек много сериозно го казва - има и е въпрос на знания, които може би ние имаме, но пък за японците казва - да те 100% могат. Това е като акупунктура с взривове, въпроса е те да са много точно поставени и тектониката да е много прецизно изучена. Нещо което те за себе си нямали, но са го правили за територията на САЩ. Байдън като нищо ще познае че ще отлетят едни 60 милиона за нула време, само няма да е пресположил мястото откъдето ще тръгнат за небесното царство.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Гледах един клип, руски специалисти в областта на геотектоничното оръжие и то военен явно. Та той казва че земетресението в Турция е 100% предизвикано, те знаят че може но не знаят имат ли необходимите познания и по точно нямат опит, защото не са успели до сега да предизвикат нито едно. Най сериозно са трупани знания при тях за Северна Америка и тя е много податлива там да се направи нещо грандиозно. Смятали са че Япония, която според тях е най напреднала в тази област в подходящ момент може да си отмъсти по този начин на САЩ. Не ставало въпрос за сериозни взривове и може на повърхността на океана да не се забележат въобще. Какъв по подходящ момент от сега ? В САЩ имат сериозен разлом, той е през находища на въглища и като се пука земята от нея излиза метан и дори се е палил и горял.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Тази война май е много далеч от своя край. За съжаление.
                          100%. Играе се ва банк. Много съм притеснен, говоря абсолютно сериозно. Не говоря за ядрен апокалипсис - но тази война има как да стане още по-отвратителна и без да се стига дотам.

                          Коментар


                          • Тази война май е много далеч от своя край. За съжаление.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Tepix, едва ли са се вързали, щом казват че са унищожили напълно само 2 и един са ранили тежко. Пушечна бронетехника им дават. Там е минирано жестоко, като свърши войната самото разминиране ще бъде трудно и ще отнеме много време. Хора които са избягали го пишат в интернет. Много оръжие е изсипано, жестоки разрушения, никой няма да иде там ако ще да подаряват земя и пари, а не да продават евтина. Дори в цяла Украйна много дълго време ще е така.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Чешка фирма доставяли всеки месец по 35 надувни макета на Хаймарс и М270 МЛРС за Украйна.

                                Не е лъгал Конашенков, само дето го нарочихме човека
                                наистина са унищожавали рашките
                                Истински Дон Кихотовци - наместо вятърни мелници в главната роля обаче въздушни хаймарси.

                                Коментар

                                Working...
                                X