Първоначално изпратено от Ханиш
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Сибирския Бръснар, Русия е готова да даде големи пари във вид на руски стоки, имат всичко за строителството с най високото възможно качество. Само не искат да се върне Украйна при тях. За 2 трилиона става въпрос и цените на тези стоки са в пъти по ниски. Само по 2 ги умножи и това са 5 трилиона евра. Затова си мисля - защо не вземем да направим един съюз България - Украйна и тези пари на нас ще ги дадат, по принцип им нямат доверие че няма да се откраднат там и изнесат в Монако и другите пиявици на пари. Ще ги цивилизоваме, а и украинките..ами нямаме нищо против украинките ние.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
При президента Тръмп НАТО отпадна като структура.
Да се срещнеш като първи приятел с най-големия враг на НАТО и издирван от съда в Хага за военни престъпления и престъпления срещу човечеството,това е предателство.
Тръмп предаде Европа.
От сега нататък Европа трябва да се оправя сама.А нейната източна граница започва от Покровск.
И с какво е предал Тръмп Европа?Прави усилия за сключване на мир.Ако Украйна не е съгласна с условията, естествено, че мир няма да има.Тръмп предложи на Украйна оръжия срещу съвместно ползване на природните ресурси Зеленски отказа да подпише. Ами в крайна сметка защо САЩ да дават безплатно оръжия на Украйна?
И кога точно НАТО се е разпаднало, че не съм разбрал?Last edited by mirodes; 19.02.2025, 12:40.
- 1 like
Коментар
-
Тръмп току-що отговори откровенн , когато беше попитан: „Имате ли някакво послание за украинците, които след 3 години битки може да се почувстват предадени или разочаровани, че нямат място на тези първоначални преговори в Саудитска Арабия?“
Тръмп каза: „Много съм разочарован. Чувам, че са разстроени, че нямат място. Ами те имаха своето място за 3 години…”
Аз знам , че не само горките укри са разочаровани ..... И тук все повече ще стават ...
А на мен ми е много радостно.....знаейки кои са
Коментар
-
Всъщност Тръмп никога няма да признае, че е прецакал украинците.
Той ще го опише като спасил украинците и че те трябва да бъдат вечно благодарни за намесата му.
Той ще поиска украинците да покажат известна благодарност, като му дадат 50% от украинските находища на редкоземни минерали и като издигнат статуя за настоящите събития ....
Може би украинците могат да направят последната част и ето идея за това ...
Коментар
-
Европейският съюз въвежда нов пакет от санкции срещу Русия.
Новият пакет включва още 73 кораба в черния списък - общият брой става 153.
Новите санкции изключват 13 руски банки от електронната система SWIFT и спират лицензите за излъчване на осем руски медии. (те бръснарките що се активизирали)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, ето Лавров вече каза, че Тръмп ще бъде унижен.
Лавров казва, че Русия не се отказва от нито една окупирана територия.
Тази среща на върха ще завърши с това, че Тръмп ще се наведе, ще даде всичко на Путин, след което ще убеди американците, че Украйна е лоша и това е причината да ги прецака.
https://x.com/i/status/1891455277913845928
Със сигурност , затк'и газ пикаят ....
Коментар
-
mirodes, това са лоши новини за нас, Русия не я засягат въобще - ще си го преместят само. По улиците ще се движат единственно електромобилите, а много малко хора имат такива..останалите стават пехота - на работа само пеша.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И защо трябва ЕС да се милитаризира?Повечето европейски държави са членове на НАТО и като такива са защитени. САЩ никога няма да напуснат НАТО,щото ще изгубят позиции на глобалната сцена. Така че европейските държави са защитени, а и са приказки за наивници, че Путин щял да атакува други държави. Руснаците имат сфера на влияние единствено в постсъветското пространство и претензии най-вече към Украйна и Беларус. От Грузия си взеха тяхното Южна Осетия и Абхазия е не ги интересува окупация на Грузия, камо ли пък на Полша. Подобни изявления как Путин щял да нападне ЕС са приказки за наивници.
Да се срещнеш като първи приятел с най-големия враг на НАТО и издирван от съда в Хага за военни престъпления и престъпления срещу човечеството,това е предателство.
Тръмп предаде Европа.
От сега нататък Европа трябва да се оправя сама.А нейната източна граница започва от Покровск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАрабите са казали че тръбата им почнала да хълца, а Тръм беше казал че петрола ще е от тях - те нямат и от Арабия. Очаквайте голямо понижение на горивата, точно както Тръмп го обеща - ще държи петрола нисък.
Коментар
Коментар