GiRo, защото червен е признак на здраве, зачервил се е от хемоглобина, син значи че просто от студа дава фира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Кажете бръснарю, дядо Мраз празнувал ли се е преди 9-ти септември 1944 г. в България или не? И защо го пребоядисохте от син в червен? Сложни въпроси ли задавам, че клинчите така
P.S. А вие сте свободен на Нова година да се наквасите и да почетете дядо ви Мраз. Никой не ви спира, както и останалите българи. Това е демокрацията. Но нещо май всички наши сънародници предпочитат да празнуват Коледа и Дядо Коледа. Що тъй, бръснарю
Дядо Мраз никога не се е ''празнувал'' ........ Дядо Мраз от време оно .... от преди 9.IX още, е бил символ и герой на празниците по настъпващата Нова Година и Коледа . А вече , празниците са се празнували - да ..
От червен в син - ти може и да си се боядисал след 10 .ХI ( сигурен съм )..... за друг не знам ......... Още повече пък и аз да съм го боядисвал ( защото така улигуфренски е зададен въпроса ) .
АЗ ( ние ) не пребоядисваме - ние направо бръснем ....
Коледа и аз празнувам и всички около мен .... но ''дядо ти Коледа '' , особенно онзи , соросоидния с камиончето Кока Кола ( това и представлява дедА ти Коледа - търговската марка , узурпирала църковен празник )..... му се радвате само неинтелигентните соросоиди с няколкото гънки ....(общо )Last edited by Сибирския Бръснар; 10.12.2023, 10:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Аз му обяснявам че Дядо Мраз е източно православния ''дядо'' от време оно , като Коледа е било само църковен празник ...
P.S. А вие сте свободен на Нова година да се наквасите и да почетете дядо ви Мраз. Никой не ви спира, както и останалите българи. Това е демокрацията. Но нещо май всички наши сънародници предпочитат да празнуват Коледа и Дядо Коледа. Що тъй, бръснарюLast edited by GiRo; 10.12.2023, 09:57.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеАма бръснарю, защо тук? Обсъдете го в бръснарницата, напишете петиция и я засилете към вожда.
Разбира се, че дядо ти Мраз го има отдавна, но като литературен герой. Защо е въведен от Сталин през 30-те и защо заменя Рождество с Нова година, вие ще кажете, но все пак да ви помогна малко, че да се не мъчите ...
Преди революцията от 1917 г. Коледа - според Православната църква на Русия, се отбелязва на 25 декември, както е и при Римокатолическата църква.
Болшевиките премахват християнския обичай за отбелязване на Рождество Христово и вместо него въвеждат пищни светски празненства за Нова година.
И докато напъвате мозъчни гънки, вероятно образували се от падане по глава, моля кажете ... Защо пребоядисахте дядо ти Мраз от син в червен
Станал битер Дядо Коледа
Какъв Сталин те гони нощем , бедна ти е фантазията ..... Само у Бръснарницата ще ги оправят такива като теб , затката , барбю и тятянчето кристу .
Аз му обяснявам че Дядо Мраз е източно православния ''дядо'' от време оно , като Коледа е било само църковен празник - той пак Сталин , Путин , комунистите ......
И моята приятелка д-р Цетослава Гълъбова е безсилна пред страховата невроза и кошмарните сънища със Сталин и Путин
пп . А за мозъчните гънки .....приеми гаранцията ми , че твоите и на затката , като сбор са 1/4 от моите
А може и да преувеличавам .....Last edited by Сибирския Бръснар; 10.12.2023, 09:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеMessage in a private group or channel.
This link will only work if you are a member.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Ама бръснарю, защо тук? Обсъдете го в бръснарницата, напишете петиция и я засилете към вожда.
Разбира се, че дядо ти Мраз го има отдавна, но като литературен герой. Защо е въведен от Сталин през 30-те и защо заменя Рождество с Нова година, вие ще кажете, но все пак да ви помогна малко, че да се не мъчите ...
Преди революцията от 1917 г. Коледа - според Православната църква на Русия, се отбелязва на 25 декември, както е и при Римокатолическата църква.
Болшевиките премахват християнския обичай за отбелязване на Рождество Христово и вместо него въвеждат пищни светски празненства за Нова година.
И докато напъвате мозъчни гънки, вероятно образували се от падане по глава, моля кажете ... Защо пребоядисахте дядо ти Мраз от син в червен
Станал битер Дядо Коледа
Last edited by GiRo; 10.12.2023, 09:27.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИ тъй като виждам как "скърбите" за православните мюсюлмани от Хамас, специално за вас едно видео как се развиват нещата и там. След което ви оставям да дерзайте с последните "новини" от бръснарницата и супер трол отборчето ...
https://t.me/c/1759134790/5625
This link will only work if you are a member.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Кой идиот въведе лъжата, че дядо Мраз е комунистическа измислица, и наложи нелепицата "дядо Коледа''?
Снимката е далеч преди Девети септември 1944 г.
Елин Пелин пише стихотворението 'Дядо Мраз" през 1910.
Далеч преди Девети е и песента "С червените ботушки потропва дядо Мраз!"
ВЪРНЕТЕ НИ ДЯДО МРАЗ,ПРЕДАТЕЛИ !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДобрУтро ребятки, коледен поЗдрав за вас. Не е е заря и не знам дали е окичено с гирлянди
P.S. Всъщност още ли празнувате Коледа или се върнахте на дедо ти Мраз? Какво каза вожда? Кое е по-православно?
Кой идиот въведе лъжата, че дядо Мраз е комунистическа измислица, и наложи нелепицата "дядо Коледа''?
Снимката е далеч преди Девети септември 1944 г.
Елин Пелин пише стихотворението 'Дядо Мраз" през 1910.
Далеч преди Девети е и песента "С червените ботушки потропва дядо Мраз!"
ВЪРНЕТЕ НИ ДЯДО МРАЗ,ПРЕДАТЕЛИ !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Последни новини и от Авдиевка. Специално за ребятките на руски от техните хора, за да не се налага да слушат империалистически езици
"Нас зашло 75 человек, а сейчас нас здесь 14. Остальные все 200 и 300, мертвые везде валяются! Нас просто уничтожали!"
Выжившие российские военнослужащие, штурмовики ВС РФ снимают свою позицию на Авдеевском направлении и пока что гордятся своим инстинктом самосохранения..."Нас зашло 75 человек, а сейчас нас здесь 14. Остальные все 200 и 300, мертвые везде валяются! Нас просто уничтожали!" Выжившие российские военнослужащие, штурмовики ВС РФ снимают свою позицию на Авдеевском направлении и пока что гордятся своим инстинктом самосохранения.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
швабистан се управлява от саш
и поне още 22години ще е така
записано е в кайзер акта им след капитулацията 45-та
100 години нямат право да назначват държавен глава без съгласието на саш
или нещо такова
Изборите в Германия са бутафорни - немският канцлер се определя в игра на НБА между Чикаго Булс и Сакременто Кингс.
Ако мачът завърши наравно, Доли Партън има решаващият глас.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеШолц управлява германската икономика, след санкциите срещу РУСИЯ ........
https://twitter.com/i/status/1733423677172002903
и поне още 22години ще е така
записано е в кайзер акта им след капитулацията 45-та
100 години нямат право да назначват държавен глава без съгласието на саш
или нещо таковапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар