IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ние защо се присъединихме към ЕС, я колко си е хубаво да си назависим и сам в джунглата.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

140 млн обитават просторите на Ордата .........................
      Руснаци сред тази гмеж са едва 55 процента от населението..................
      Останалото са северокавказки народи - които се борят за независимост от МаZква, от сибирски народи като якутите, които правят същото, от карели, фини, марийци, волжски българи и татари, които с удоволствие биха отрязали гърлото на МаZковия!
      От Раша няма и помен да има, нека веднъж Киев с подкрепата на Запада и развитите икономики от цял свят сложи край на агонията на последната империя на Злото, наред с нейните напикаващи се дедовци-старшинки!
      Те ако се бореха за независимост до сега да бяха я постигнали 101 пъти ! Дори Украйна не иска да е независима, тя иска Русия да и ДАВА !
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

1.Аз ходя там, където и когато искам аз а не, където ми нарежда някакъв трол.
        2.Войната е тежко бреме и нещастие на народите но, ако не се решат нейните задачи, става още по-зле. Пък и дали не е по-добре уцасен край, отколкото ужас безкрай?
        3. Войната не съм я аз започвал, че аз да я свършвам, пък и да ида и да кажа "нет войне", кой ще обърне внимание на някакъв чужденец? 4.Това, дето опитваш да ми го пробутваш е същата глупост, като аз - за потвърждение или илюстрация на вашата версия за мнимата "НЕсвобода"( пак там, в Русия!) да ходя и да викам, за да угодя на вас че, Путин бил "глупак" или още някаква дивотия. Аз не правя глупости по ваша поръчка. Да не питам защо мине да обиждам някого, когото уважавам.
        НАКРАТКО, с толкова халюцинации, пак си сгрешил човека.

*V*инаги си на ти с фактите...

Коментар

Глупости пише оня, дето те гледа в огледалото. Още не си разбрал че, тази ти "свобода", е въображаема: Ти си приказваш / пишеш, каквото ти скимне но, за какво да те гърчат, като и така, и иначе, те игнорират? Приказки на вятъра, а "свободата" ти - залъгалка за наивници, държат ги такива, за "вкус", да залъгват другите балами, че били живеели в "свобода и демокрация".
          Странна работа, четете но не раZбирате прочетеното.............................

Коментар

Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.
            Вече уточнихме, че май Vи липсва функционална грамотност или желаното се приема за фактологически вярно?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Военните също са граждани.
              140 млн обитават просторите на Ордата .........................
              Руснаци сред тази гмеж са едва 55 процента от населението..................
              Останалото са северокавказки народи - които се борят за независимост от МаZква, от сибирски народи като якутите, които правят същото, от карели, фини, марийци, волжски българи и татари, които с удоволствие биха отрязали гърлото на МаZковия!
              От Раша няма и помен да има, нека веднъж Киев с подкрепата на Запада и развитите икономики от цял свят сложи край на агонията на последната империя на Злото, наред с нейните напикаващи се дедовци-старшинки!

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Разбира се, това нямаше да се случи на чеченците, на молдовците, на грузинците и на украинците. Просто трябваше да се наведат в поза Г и да посрещнат "освободителите" с хляб и сол. Две елементарни действия, осмислили живота на форумния русороб. А те ми тръгнали да воюват за свободата си.
                Няма да те разберат.....защото на форумният русороб тази поза им идва естествено и на сърце.

Коментар

Тъй де. Ето, Украйна е свободна, Молдова също, за Грузия - да не говорим...
                  Click image for larger version

Name:	F-obbmmWoAAw9t1.jpg
Views:	1
Size:	68.1 КБ
ID:	4128500

Коментар

GiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.

Name:	F-lUjU1X0AAByyC.jpg
Size:	62.5 КБ
ID:	4128498

Коментар

Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.

Name:	F-jNndZXYAAtkAG.jpg
Size:	66.9 КБ
ID:	4128496

Коментар

Ами тя Русия си е околомосковието, виж РФ е федеравна държава съюз и в нея са много етноси, както ние в ЕС.

Name:	F-jcPr3XwAAklcg.jpg
Size:	48.0 КБ
ID:	4128494

Коментар

• Зеления и той ще избяга от там, но ще си осигури милиардите първо.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Разбира се, това нямаше да се случи на чеченците, на молдовците, на грузинците и на украинците. Просто трябваше да се наведат в поза Г и да посрещнат "освободителите" с хляб и сол. Две елементарни действия, осмислили живота на форумния русороб. А те ми тръгнали да воюват за свободата си.
                            Тъй де. Ето, Украйна е свободна, Молдова също, за Грузия - да не говорим...

Коментар

GiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.
                              Именно. Ама зеленият джуджак се поведе по американски и английски номера и ето ни я, Украйна, е на минус 20 милиона души, от тях, едни 500-600 хиляди - безвъзвратно.

Коментар

• GiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X