Ние защо се присъединихме към ЕС, я колко си е хубаво да си назависим и сам в джунглата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
140 млн обитават просторите на Ордата .........................
Руснаци сред тази гмеж са едва 55 процента от населението..................
Останалото са северокавказки народи - които се борят за независимост от МаZква, от сибирски народи като якутите, които правят същото, от карели, фини, марийци, волжски българи и татари, които с удоволствие биха отрязали гърлото на МаZковия!
От Раша няма и помен да има, нека веднъж Киев с подкрепата на Запада и развитите икономики от цял свят сложи край на агонията на последната империя на Злото, наред с нейните напикаващи се дедовци-старшинки!D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
1.Аз ходя там, където и когато искам аз а не, където ми нарежда някакъв трол.
2.Войната е тежко бреме и нещастие на народите но, ако не се решат нейните задачи, става още по-зле. Пък и дали не е по-добре уцасен край, отколкото ужас безкрай?
3. Войната не съм я аз започвал, че аз да я свършвам, пък и да ида и да кажа "нет войне", кой ще обърне внимание на някакъв чужденец? 4.Това, дето опитваш да ми го пробутваш е същата глупост, като аз - за потвърждение или илюстрация на вашата версия за мнимата "НЕсвобода"( пак там, в Русия!) да ходя и да викам, за да угодя на вас че, Путин бил "глупак" или още някаква дивотия. Аз не правя глупости по ваша поръчка. Да не питам защо мине да обиждам някого, когото уважавам.
НАКРАТКО, с толкова халюцинации, пак си сгрешил човека.
*V*инаги си на ти с фактите...
- 1 like
Коментар
-
Глупости пише оня, дето те гледа в огледалото. Още не си разбрал че, тази ти "свобода", е въображаема: Ти си приказваш / пишеш, каквото ти скимне но, за какво да те гърчат, като и така, и иначе, те игнорират? Приказки на вятъра, а "свободата" ти - залъгалка за наивници, държат ги такива, за "вкус", да залъгват другите балами, че били живеели в "свобода и демокрация".Странна работа, четете но не раZбирате прочетеното.............................
- 1 like
Коментар
-
Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.Вече уточнихме, че май Vи липсва функционална грамотност или желаното се приема за фактологически вярно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВоенните също са граждани.140 млн обитават просторите на Ордата .........................
Руснаци сред тази гмеж са едва 55 процента от населението..................
Останалото са северокавказки народи - които се борят за независимост от МаZква, от сибирски народи като якутите, които правят същото, от карели, фини, марийци, волжски българи и татари, които с удоволствие биха отрязали гърлото на МаZковия!
От Раша няма и помен да има, нека веднъж Киев с подкрепата на Запада и развитите икономики от цял свят сложи край на агонията на последната империя на Злото, наред с нейните напикаващи се дедовци-старшинки!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Разбира се, това нямаше да се случи на чеченците, на молдовците, на грузинците и на украинците. Просто трябваше да се наведат в поза Г и да посрещнат "освободителите" с хляб и сол. Две елементарни действия, осмислили живота на форумния русороб. А те ми тръгнали да воюват за свободата си.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тъй де. Ето, Украйна е свободна, Молдова също, за Грузия - да не говорим...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАми тя Русия си е околомосковието, виж РФ е федеравна държава съюз и в нея са много етноси, както ние в ЕС.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Разбира се, това нямаше да се случи на чеченците, на молдовците, на грузинците и на украинците. Просто трябваше да се наведат в поза Г и да посрещнат "освободителите" с хляб и сол. Две елементарни действия, осмислили живота на форумния русороб. А те ми тръгнали да воюват за свободата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.
Коментар
Коментар