IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    И какво правят свободните хора днес:

[ATTACH=CONFIG]n4130495[/ATTACH]
    За това ли говориш?
    ⚡️Сверхтяжелая ракета Starship, создаваемая для миссий на Луну и Марс, в субботу в ходе второго тестового орбитального полета потерпела неудачу, следует из данных компании-разработчика SpaceX.

Первая ступень ракеты после отделения взорвалась (https://t.me/navideovidno/67961) в воздухе, с кораблем была потеряна связь примерно через 10 минут полета.
    https://t.me/bbbreaking/169892

Мъск въпреки, че е пич не е свободен човек. А назначен милиардер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Де ги тез пари? Тук не се виждат.
      Сейчас в армии Израиля: - сын президента страны Герцога - сын премьера Нетаньяху - трое сыновей министра военного кабинета Ганца - двое сыновей министра военного кабинета Айзенкота - двое детей министра обороны Галанта - дочь министра транспорта Регев - дочь министра экономики Барката - двое детей министра образования Киша - два брата министра финансов Смотрича - четверо детей министра поселений Штрок - сын и дочь министра юстиции Левина И это - неполный список.
      Теперь вопрос: а где сейчас дети Путина, Медведева, Патрушева, Мишустина, Шойгу, Володина, Матвиенко, Нарышкина, Силуанова, Хуснуллина, Вайно, Кириенко?

Коментар

Нещо за демокрацията. В ЮнЕс Ей. https://youtu.be/rB5hSxi4l9Q?si=1rc5SSbKXKD2IQR5
        На финландската граница се стигна до сблъсъци с руснаци, които искат да избягат от "прекрасната" Русия, за да се преселят в "лошия" ЕС.

https://daniivanov.blogspot.com/2023...-post_142.html
        Last edited by X_Y; 18.11.2023, 19:11.

Коментар

• И какво правят свободните хора днес:

Click image for larger version

Name:	starship.jpg
Views:	1
Size:	24.1 КБ
ID:	4130495

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Дай да почнем по-отдалеч, че явно живееш в измислен свят, в който Орките са хора.
            До 2008-ма година Орките внасяха НЕ само хлебно зърно, но и фуражно.
            Пита се в задачата КОЙ е хранил бедните европейци тогава.
            Та кой мислиш ги е хранил тия бедняци от Германия и Франция примерно, че са с повече народ?
            Ти май не си разбрал: СВЕТЪТ не е същият, както през 2008-ма. И щатите, изгубиха доминацията си. Нещо им стана, изложиха се.
            ​​​​​​

Коментар

Съединените щати, (за пример) които са най-големият донор на Световната продоволствена програма на ООН (WFP), са допринесли с 5,7 милиарда долара за продоволствената програма от края на миналата година.
              Де ги тез пари? Тук не се виждат.

Коментар

Много ти е стара информацията
                Вземи да я актуализираш да не се излагаш.
                Море, много си ми е актуална информацията. Друг въпрос че, не разбираш, за какво става дума.

Коментар

• Нещо за демокрацията. В ЮнЕс Ей. https://youtu.be/rB5hSxi4l9Q?si=1rc5SSbKXKD2IQR5

Коментар

• Click image for larger version

Name:	F_JouumXEAA9oG9.jpg
Size:	49.5 КБ
ID:	4130481

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                      .. Войните не са стихнали и до днес. ...
                      Разкажете моля за войните в Западна Европа от 1970та насам. Явно ги виждате, моля опишете ги.

Коментар

Говоря за хората и народите. Понятието "нации" тук няма тази конотация, която ти влагаш по не знам какви причини. "Нация" на латински е народ. Но понеже ти е промита главата с каналекс, ти боравиш с внушени конструкции. Затова не ти излиза сметката. По какви причини биха воювали Франция и Германия - това не знам и е глуповато зададен въпрос. Аз само ти щрихирах миналото, което според мъдри хора от онова време обича да се повтаря. Затова са казали, че историята учи хората, че хората не учат историята. Когато става въпрос за власт, винаги има кой да воюва. Можеш да рисуваш обясненията с шарените моливи на Барбароний, но това не променя нещата. Войните не са стихнали и до днес. Утрешните войници може да не са и хората, достатъчно е да напредне ИИ и картината е готова. Проблемът с ИИ не е, че ИИ ще завладее хората, а че ИИ ще изпълнява безпрекословно заповедите на определени хора. А ти си мислиш, че нямало какво да криеш. Никой не се интересува какво имаш в гащите. Така зададен разговорът за ИИ отива в съвсем друга посока.

ruZkies will get really mad if you share this map of greater Finland!
                        Click image for larger version

Name:	F_KPPBTXAAIe8la.jpg
Size:	34.3 КБ
ID:	4130478

Коментар

И ти защо мислиш, че не съм "ходил на поклон"? Даже си имах преди 5-6 години отговор-писмо от него (т.е.от администрацията му), че придвижват един мой (всъщност, техен си) проблем, свързан със суровинната и енергийната им сигурност, който, аз им реших (споделям да научиш, понеже, не знаеш). Жалко само, че беше на мейл и веднъж нещо сънен, натиснах грешния бутон, та го изтрих, иначе, щях да ти го покажа. Ако искаш вярвай, през капата ми е оттатък. Чак се чудя, защо не сте ме докладвали на ДАНС с Матейка, направо мъка ме мори, нале. Виж, за краденото жито, като член на дружинката, "спецове" по краденето, би трябвало със сигурност, да си докладвал на европейските служби. Не разбирам инертността ти, как ще ги разбием без санкции тези?
                          - Не, че наложените 17000 + такива са проработили, ама все пак?
                          Много ти е стара информацията
                          Вземи да я актуализираш да не се излагаш.
                          Last edited by X_Y; 18.11.2023, 17:49.

Коментар

Говоря за хората и народите. Понятието "нации" тук няма тази конотация, която ти влагаш по не знам какви причини. "Нация" на латински е народ. ...
                            И къде драги Пинокио в поста ми има думата народ??? Пак ли халюцинации борите?

нация и народ в днешно време са различни неща (ех тези стари книжки)

алооо, 21-ви век смеее, над 20 години вече.

сЯ пуснете някоя мислА и за шоколадите едно време....

Коментар

И ти защо мислиш, че не съм "ходил на поклон"? Даже си имах преди 5-6 години отговор-писмо от него (т.е.от администрацията му), че придвижват един мой (всъщност, техен си) проблем, свързан със суровинната и енергийната им сигурност, който, аз им реших (споделям да научиш, понеже, не знаеш). Жалко само, че беше на мейл и веднъж нещо сънен, натиснах грешния бутон, та го изтрих, иначе, щях да ти го покажа. Ако искаш вярвай, през капата ми е оттатък. Чак се чудя, защо не сте ме докладвали на ДАНС с Матейка, направо мъка ме мори, нале. Виж, за краденото жито, като член на дружинката, "спецове" по краденето, би трябвало със сигурност, да си докладвал на европейските служби. Не разбирам инертността ти, как ще ги разбием без санкции тези?
                              - Не, че наложените 17000 + такива са проработили, ама все пак?
                              Съединените щати, (за пример) които са най-големият донор на Световната продоволствена програма на ООН (WFP), са допринесли с 5,7 милиарда долара за продоволствената програма от края на миналата година.

Коментар

Децата имат склонността да абсолютизират. Справка - ти самият.

Руското зърно - най-големият боклук в света! Пълна жмел - най-нискокачественото, произваждат под 1% читаво зърно, изцяло ГМО, бъкано със забранени в ЕС пестициди!

Коментар

Working...
                                X