В Украйна продължават да мобилизират насила, вече от другата страна имат много такива мобилизирани които ще пуснат към Киев да си търсят насилниците. Има клипове как ги обучават да се бият, те не могат и нямат никаква подготовка. Може да имат 100 хиляди човека, много са.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Мурзилажът сам си ги пуска ...
След като модерацията толерира пускането на такива клипове. да отговоря.
Клонинг, военната техника на клипа е украинска. Лесничко е без звук, да правиш инсинуации.
След пироманията, явно си прихванал и некрофилия. Ето ти отговора, на оригинала на клипа. Да се порадваш:
На этих кадрах показаны всушники, которые решили контратаковать потерянный опорник. Малые группы были вскрыты и разобраны на конструктор.
Почему именно без шанса на пожить?
Потому что хайпажоры со стороны беспилотной авиации украины любят бить по эвакуационным группам наших войск, выдавая это за великую победу.
Они не воины - они животные, а их побратимы будут за это отвечать, причём везде, где мы их достанем.
https://t.me/voenhronika_ru/12098Last edited by SKP; 16.12.2023, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСКРъшките руски успехи на фронта - видео за възторжени фризьорки...
П.П. На тези повече им вярвам, откплкото на случаийни "Х"-чета.
13 декабря был поставлен новый рекорд по числу одновременных похорон солдат ВСУ - 1208 человек за сутки. Предыдущий относится к ноябрю 2022 - 1102 похорон. Можете представить потери противника за полтора года войны, хотя до сих пор Зеленский и западные аналитики врут о 15 тысячах погибших солдатах ВСУ.
https://voenhronika.ru/publ/vojna_na...o/60-1-0-14760Last edited by SKP; 16.12.2023, 21:03.
- 1 like
Коментар
-
satz, https://bg.globalproductprices.com/Russia/egg_prices/, това вярно ли е ? В Русия са по евтини отколкото в Украйна ! А ние сме водачи на 9 -то място.D.Y.F-091066
Коментар
-
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 20:34.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
защото само от мене са ОТКРАДНАЛИ поне 100 000 лв. Водил съм се лежащ в болница поне 50 дена без да съм бил, не че не съм лежал 300 дена. Отделно имам изписани десетки изследвания които не са ми правени
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеДа бъдат ампутирани крайниците на медиците и фармацевтите. Защо?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Invmert, сигурно става въпрос за тези които пишат на български с латински букви. Изявяват се хората, измислят всякакви творчества..да не са тръгнали да ги правят..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Канас ю биги(княз от бога) е титлата на българските владетели, преди света да е принуден да им признае титлата цар(император).
Хан е титла на управител на ханство или хаганат, докато България винаги е била държава. Хан например е титлата на водача на Златната орда, на която най-верен васал е било Московското княжество.....но това всичко се случило повече от 400г след Крумовото време...
Руско-немската измислица че сме дошли от азиатските степи винаги трябва да се опровергаваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЗатова те моля да си носиш най- острия меч, за да режеш ръцете, които пишат на латинска реч...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПисмо до хан Крум Страшни....
Хан е титла на управител на ханство или хаганат, докато България винаги е била държава. Хан например е титлата на водача на Златната орда, на която най-верен васал е било Московското княжество.....но това всичко се случило повече от 400г след Крумовото време...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар