IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Мурзилажът сам си ги пуска ...

След като модерацията толерира пускането на такива клипове. да отговоря.
    Клонинг, военната техника на клипа е украинска. Лесничко е без звук, да правиш инсинуации.
    След пироманията, явно си прихванал и некрофилия. Ето ти отговора, на оригинала на клипа. Да се порадваш:

На этих кадрах показаны всушники, которые решили контратаковать потерянный опорник. Малые группы были вскрыты и разобраны на конструктор.

Почему именно без шанса на пожить?

Потому что хайпажоры со стороны беспилотной авиации украины любят бить по эвакуационным группам наших войск, выдавая это за великую победу.

Они не воины - они животные, а их побратимы будут за это отвечать, причём везде, где мы их достанем.

https://t.me/voenhronika_ru/12098
    Last edited by SKP; 16.12.2023, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Клонираните атакуват.

П.П. На тези повече им вярвам, откплкото на случаийни "Х"-чета.

13 декабря был поставлен новый рекорд по числу одновременных похорон солдат ВСУ - 1208 человек за сутки. Предыдущий относится к ноябрю 2022 - 1102 похорон. Можете представить потери противника за полтора года войны, хотя до сих пор Зеленский и западные аналитики врут о 15 тысячах погибших солдатах ВСУ.

https://voenhronika.ru/publ/vojna_na...o/60-1-0-14760
      Last edited by SKP; 16.12.2023, 21:03.

Коментар

• satz, https://bg.globalproductprices.com/Russia/egg_prices/, това вярно ли е ? В Русия са по евтини отколкото в Украйна ! А ние сме водачи на 9 -то място.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
          Имат по-важни дела:

Last edited by X_Y; 16.12.2023, 20:34.

Коментар

• https://www.visualcapitalist.com/mil...mes-us-cities/
            Last edited by X_Y; 16.12.2023, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

защото само от мене са ОТКРАДНАЛИ поне 100 000 лв. Водил съм се лежащ в болница поне 50 дена без да съм бил, не че не съм лежал 300 дена. Отделно имам изписани десетки изследвания които не са ми правени
              Точат кацата.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                Да бъдат ампутирани крайниците на медиците и фармацевтите. Защо?
                защото само от мене са ОТКРАДНАЛИ поне 100 000 лв. Водил съм се лежащ в болница поне 50 дена без да съм бил, не че не съм лежал 300 дена. Отделно имам изписани десетки изследвания които не са ми правени
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Invmert, сигурно става въпрос за тези които пишат на български с латински букви. Изявяват се хората, измислят всякакви творчества..да не са тръгнали да ги правят..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Канас ю биги(княз от бога) е титлата на българските владетели, преди света да е принуден да им признае титлата цар(император).
                    Хан е титла на управител на ханство или хаганат, докато България винаги е била държава. Хан например е титлата на водача на Златната орда, на която най-верен васал е било Московското княжество.....но това всичко се случило повече от 400г след Крумовото време...
                    с 2 ръце и 3 крака за.
                    Руско-немската измислица че сме дошли от азиатските степи винаги трябва да се опровергава
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Затова те моля да си носиш най- острия меч, за да режеш ръцете, които пишат на латинска реч...
                      Да бъдат ампутирани крайниците на медиците и фармацевтите. Защо?

Коментар

Писмо до хан Крум Страшни....
                        Канас ю биги(княз от бога) е титлата на българските владетели, преди света да е принуден да им признае титлата цар(император).
                        Хан е титла на управител на ханство или хаганат, докато България винаги е била държава. Хан например е титлата на водача на Златната орда, на която най-верен васал е било Московското княжество.....но това всичко се случило повече от 400г след Крумовото време...

Коментар

• Някой ако отвори сметка за бял анцуг за Зе, ще се съберат милиони, много хора искат тази война да свърши. Гледам обикновенни хора пускат клипове и се молят да се вразумят - по 200 - 300 хиляди гледания събират честни.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Сега като им дадат по 500 евро те точно на фронта ще идат да ги похарчат. Блаженни са будалите.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Те какво го играят страдащи, той не е паметник на руските войници !
                              Нищо де, то ще излезе в Интернет.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X