IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n4125740[/ATTACH]
    Идиоти. Защо не призовават към евтаназия собствения си президент и без това мъчи и себе си, и тези - дето го обслужат и най-паче - данъкоплатците?

Коментар

• Нов проблем - украинци взеха да никнат навсякъде по света

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Начини и схеми да си решиш Проблема, има много: Табуретка -въженце-сапун, пищоф, два теля - и в контакта, Скот отвисоко без парашут, цианкалий...А може и да комбинираш, като Хитлер, само пожелай. Аз ли да те уча?
        Click image for larger version

Name:	F9uYG0eWsAAo7nJ.jpg
Views:	2
Size:	64.2 КБ
ID:	4125740

Коментар

Определено. Ама какви ще са последиците? ТОВА, дали си се питал?
          За мурзиландия въобще не ме интересува, аз не живея заради тях.

Коментар

• Още малко кадри от Авдеевка. Дори да успеят да я превземат руснаците цената ще е колосална, не че си ценят човешките животи, но все пак. И това при "унищожена украинска артилерия" според русофилите, представям си ако не беше унищожена ......
            https://youtu.be/ZuZP_7MfmnY?si=1t-s0uGYJJ2RZaM8
            Last edited by mitko2848; 03.11.2023, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Депресиите държат дълго и докато се случат сериозни промени, рецесиите са да отбиват номера статуквото да се спаси защото дойде ли депресия без сериозни промени измъкване няма.
              Аз за икономиката им не знам още но, че си губят лидерството и ще имат психични проблеми, е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Ц ц ц, някви хомериканци бълнуват някакви неща на левия Херсон...

те пък съвпадат с някви видеа

https://t.me/zloyodessit/20392

които всичките пък, не съвпадат с глупости на путинизирани антибългарски шапкари
                Че що гледаш глупости?

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

И космически кораб! Не забравяй! От междупланетното ВСУ!

Путлеристан от ден на ден става все по-жалак и по-жалък!

А за путлеристите - за тях направо ми свършват дефинициите...

Напрво ме е гнус, че дишам един въздух с тях!
                  Начини и схеми да си решиш Проблема, има много: Табуретка -въженце-сапун, пищоф, два теля - и в контакта, Скот отвисоко без парашут, цианкалий...А може и да комбинираш, като Хитлер, само пожелай. Аз ли да те уча?
                  Last edited by Pyramid; 03.11.2023, 15:03.

Коментар

• Ц ц ц, някви хомериканци бълнуват някакви неща на левия Херсон...

те пък съвпадат с някви видеа

https://t.me/zloyodessit/20392

които всичките пък, не съвпадат с глупости на путинизирани антибългарски шапкари

Коментар

• Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
                      Желанието да се вярва най-силно вреди на обективното намиране и възприемане на фактите.
                      Руснаците трябваще да отговарят с нещо на пропагандния фронт след колосалните руски загуби в бронирани машини при Авдеевка.Няма проблем ще обявим и 200 свалени украински самолета.Утре ще обявят и два потопени украински самолетоносача в Черно море.
                      И космически кораб! Не забравяй! От междупланетното ВСУ!

Путлеристан от ден на ден става все по-жалак и по-жалък!

А за путлеристите - за тях направо ми свършват дефинициите...

Напрво ме е гнус, че дишам един въздух с тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

И това ще мине!
                        Определено. Ама какви ще са последиците? ТОВА, дали си се питал?

Коментар

• Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
                          ... но Щатите доста пъти са помагали напълно безвъзмездно и безкористно, без после "да си го върнат, че и получат отгоре".

И винаги най-много са ги лаяли кучетата, които са нахранили.

И сега така ще стане. Историята се повтаря и както е казано в Библията - няма нищо ново под слънцето, включително и напъните на руснаците да се затрият, както и глупостта на Западът след това да ги спасява.
                          В тая тема това е дадено много пъти, но феновете на издирвания за военни престъпления стискат очички...

Коментар

Не четеш добре: ДЕПРЕСИЯ.
                            И това ще мине!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Депресиите държат дълго и докато се случат сериозни промени, рецесиите са да отбиват номера статуквото да се спаси защото дойде ли депресия без сериозни промени измъкване няма.
                              Имало е много икономически проблеми на историята. Човечеството ги е преживяло. Тези сега няма да са последни и с тях светът да се свърши. Промени може да има - не се знае какви. Само не доказвай, че ще са в полза на мурзилажа. Ще видим какво ще стане. Засега живеем в западния свят и трябва да сме част от него.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X