Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Начини и схеми да си решиш Проблема, има много: Табуретка -въженце-сапун, пищоф, два теля - и в контакта, Скот отвисоко без парашут, цианкалий...А може и да комбинираш, като Хитлер, само пожелай. Аз ли да те уча?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Определено. Ама какви ще са последиците? ТОВА, дали си се питал?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Още малко кадри от Авдеевка. Дори да успеят да я превземат руснаците цената ще е колосална, не че си ценят човешките животи, но все пак. И това при "унищожена украинска артилерия" според русофилите, представям си ако не беше унищожена ......
https://youtu.be/ZuZP_7MfmnY?si=1t-s0uGYJJ2RZaM8Last edited by mitko2848; 03.11.2023, 15:26.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Депресиите държат дълго и докато се случат сериозни промени, рецесиите са да отбиват номера статуквото да се спаси защото дойде ли депресия без сериозни промени измъкване няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЦ ц ц, някви хомериканци бълнуват някакви неща на левия Херсон...
те пък съвпадат с някви видеа
https://t.me/zloyodessit/20392
които всичките пък, не съвпадат с глупости на путинизирани антибългарски шапкари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
И космически кораб! Не забравяй! От междупланетното ВСУ!
Путлеристан от ден на ден става все по-жалак и по-жалък!
А за путлеристите - за тях направо ми свършват дефинициите...
Напрво ме е гнус, че дишам един въздух с тях!Last edited by Pyramid; 03.11.2023, 15:03.
Коментар
-
Ц ц ц, някви хомериканци бълнуват някакви неща на левия Херсон...
те пък съвпадат с някви видеа
https://t.me/zloyodessit/20392
които всичките пък, не съвпадат с глупости на путинизирани антибългарски шапкари
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнениеЖеланието да се вярва най-силно вреди на обективното намиране и възприемане на фактите.
Руснаците трябваще да отговарят с нещо на пропагандния фронт след колосалните руски загуби в бронирани машини при Авдеевка.Няма проблем ще обявим и 200 свалени украински самолета.Утре ще обявят и два потопени украински самолетоносача в Черно море.
Путлеристан от ден на ден става все по-жалак и по-жалък!
А за путлеристите - за тях направо ми свършват дефинициите...
Напрво ме е гнус, че дишам един въздух с тях!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
И това ще мине!
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение... но Щатите доста пъти са помагали напълно безвъзмездно и безкористно, без после "да си го върнат, че и получат отгоре".
И винаги най-много са ги лаяли кучетата, които са нахранили.
И сега така ще стане. Историята се повтаря и както е казано в Библията - няма нищо ново под слънцето, включително и напъните на руснаците да се затрият, както и глупостта на Западът след това да ги спасява.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Депресиите държат дълго и докато се случат сериозни промени, рецесиите са да отбиват номера статуквото да се спаси защото дойде ли депресия без сериозни промени измъкване няма.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар