Сибирския Бръснар, слава като си оправят и те държава и като напъдят всички които изнасят от там неща които принадлежат на всички руснаци и живеят на запад, такива не трябва да има нито един брой. Обществото има право да иска такива хора да бъдат затваряни и собственноста и парите им отнемани за сметка на държавния бюджет.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
unsworth, откога е ясно че тези от киев нямат минимален шанс за успех срещу другите украинци, то не беше контранастъпление и не бяха глупости. Толкова ли не ви е ясно че и вие да сте на мястото на тези хора няма да искате в Украйна - проядена от корупция, беззаконие и бандитизъм държава. Срамно е че всички са хукнали да помагат на такива хора. И украинците са хора.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Мисля, че просто разводнява дискусията.
Все по голямо дъно копаеш в очите ми .........А толкова много залагах на теб в началото .....
СЛАВА НА РУСИЯ !!!!
Неспирната Победителка през вековете ..............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Малко смешен въпрос от акаунт, участващ ежедневно в хубридната война в най-добрия случай като полезен идиот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
ВОЛГИН що не каза по рано че си ти VеD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе руснак съм, а украинците са ми приятели. И евреин, но не като тези, те са менте нещо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Мисля, че просто разводнява дискусията.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Малко смешен въпрос от акаунт, участващ ежедневно в хубридната война в най-добрия случай като полезен идиот.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
США???D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе участвам във война, вие сте дошли на мястото което обитавам отдавна !
Коментар
-
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение20 държави вече са се присъединили към системата за финансови съобщения на Банката на Русия ( #SPFS ), алтернатива на #SWIFT , както съобщи първият заместник-управител на Банката на Русия Владимир Чистюхин в РУСИЯ #EXPO . Новата система вече включва 557 банки и компании, от 20 държави.
a затката гледа снимки с пушещи обори
и си мечтае за някакви обрати
СЛАВА НА РУСИЯ !!!! Винаги Побеждаващата ....
Както се вижда паметник , в смисъл на почитане на памет към някого няма.
Нищо повече от пропагандна конструкция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Радвам се ....че се радваш ...
Само че още не си разбрал препратките от Властелина на Пръстена ..... Използвате ''орки '' , по заповед , по вменяване .....С две думи - пътя на простовата тълпа . И леко необразована !!!
Орките - това са либералите соросоиди ...англосаксите ....
РУСИЯ , ако използваме сагата на Толкин са човешкото царство Гондор .... а Украйна са човешкото царство Рохан ..... в в което дълги години властва мръсника Грима и води Рохан към упадък и съюз със Саруман и Саурон ( Великобритания и Нато )
Ама гледайте ги тия филми и четете тия книги , не само да си мислите че сте с положително IQ , бе .......
Всъщност ....накрая наистина Украйна ще спре тъпите орки ..... Но това не са РУСНАЦИТЕ ....
Просто трябва да се освободят от Гримма ( зеленски ) , както във романа - знамение
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар