IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сибирския Бръснар, слава като си оправят и те държава и като напъдят всички които изнасят от там неща които принадлежат на всички руснаци и живеят на запад, такива не трябва да има нито един брой. Обществото има право да иска такива хора да бъдат затваряни и собственноста и парите им отнемани за сметка на държавния бюджет.
    D.Y.F-091066

Коментар

• unsworth, откога е ясно че тези от киев нямат минимален шанс за успех срещу другите украинци, то не беше контранастъпление и не бяха глупости. Толкова ли не ви е ясно че и вие да сте на мястото на тези хора няма да искате в Украйна - проядена от корупция, беззаконие и бандитизъм държава. Срамно е че всички са хукнали да помагат на такива хора. И украинците са хора.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Мисля, че просто разводнява дискусията.
        Дискусия ??
        Все по голямо дъно копаеш в очите ми .........А толкова много залагах на теб в началото .....

СЛАВА НА РУСИЯ !!!!
        Неспирната Победителка през вековете ........
        ......

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Малко смешен въпрос от акаунт, участващ ежедневно в хубридната война в най-добрия случай като полезен идиот.
          Като негов антипод, ти пък, си безполезен. Каква Ирония, нале.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

ВОЛГИН що не каза по рано че си ти Vе
            Защото не съм Волгин.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Не руснак съм, а украинците са ми приятели. И евреин, но не като тези, те са менте нещо.
              ВОЛГИН що не каза по рано че си ти Vе

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Сериозно, ако можете да се видите от страни ще умрете от смях и неудобство.
                D.Y.F-091066

Коментар

Малко смешен въпрос от акаунт, участващ ежедневно в хубридната война в най-добрия случай като полезен идиот.

Коментар

• Не руснак съм, а украинците са ми приятели. И евреин, но не като тези, те са менте нещо.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

США???
                      Ами да аз съм американски агент !!!
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Не участвам във война, вие сте дошли на мястото което обитавам отдавна !
                        США???

Коментар

Не участвам във война, вие сте дошли на мястото което обитавам отдавна !
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Предводитель нацicтив на Укрании

.................................................. .....................................

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              20 държави вече са се присъединили към системата за финансови съобщения на Банката на Русия ( #SPFS ), алтернатива на #SWIFT , както съобщи първият заместник-управител на Банката на Русия Владимир Чистюхин в РУСИЯ #EXPO . Новата система вече включва 557 банки и компании, от 20 държави.

a затката гледа снимки с пушещи обори
                              и си мечтае за някакви обрати

СЛАВА НА РУСИЯ !!!! Винаги Побеждаващата ....
                              Обяснителна бележка към поставянето на фигурата на Альоша в Пловдив.
                              Както се вижда паметник , в смисъл на почитане на памет към някого няма.
                              Нищо повече от пропагандна конструкция.

Click image for larger version

Name:	GEL7C9CXAAArtGC.jpg
Views:	1
Size:	65.9 КБ
ID:	4148559

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Радвам се ....че се радваш ...

Само че още не си разбрал препратките от Властелина на Пръстена ..... Използвате ''орки '' , по заповед , по вменяване .....С две думи - пътя на простовата тълпа . И леко необразована !!!

Орките - това са либералите соросоиди ...англосаксите ....
                                РУСИЯ , ако използваме сагата на Толкин са човешкото царство Гондор .... а Украйна са човешкото царство Рохан ..... в в което дълги години властва мръсника Грима и води Рохан към упадък и съюз със Саруман и Саурон ( Великобритания и Нато )

Ама гледайте ги тия филми и четете тия книги , не само да си мислите че сте с положително IQ , бе .......

Всъщност ....накрая наистина Украйна ще спре тъпите орки ..... Но това не са РУСНАЦИТЕ ....
                                Просто трябва да се освободят от Гримма ( зеленски ) , както във романа - знамение
                                Click image for larger version

Name:	GEMU_cxWcAAHsPM.jpg
Views:	1
Size:	55.8 КБ
ID:	4148557

Коментар

Working...
                                X