Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, последната страна в Света в която ще се пръкне нацизъм мисля са те, имат много сериозна имунизация срещу това нещо. Не ми обяснявай че марсианците идат утре.
Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, последната страна в Света в която ще се пръкне нацизъм мисля са те, имат много сериозна имунизация срещу това нещо. Не ми обяснявай че марсианците идат утре.D.Y.F-091066
Коментар
-
Руснаците нарочно правели дронове в които слагат американски, британски, френски, немски..и там да не ги изреждам части и оставят дрона украинците да го хванат и разглобят, да им пакажат че такива части могат да си купят колкото искат евтино при това с голяма отстъпка. Единствения начин да ги спрат да не могат да си купят е нвидия и другите да спрат да произвеждат.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, ти марсофил ли си или лунофоб, интереса на българите към Русия и Украйна се простира до там доколкото сме близки народи, и без преводач като се срещнат хора се разбират т.е. ние сме близки. С тези чийто език не е бизък до нашия не сме толкова близки, и ние не скачаме на абразурата срещу своите. Украинците се латинчат и това не ми харесва, не си кривя душата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
-
Tepix, ти марсофил ли си или лунофоб, интереса на българите към Русия и Украйна се простира до там доколкото сме близки народи, и без преводач като се срещнат хора се разбират т.е. ние сме близки. С тези чийто език не е бизък до нашия не сме толкова близки, и ние не скачаме на абразурата срещу своите. Украинците се латинчат и това не ми харесва, не си кривя душата.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, 90% от българите нито са фоби, нито са фили..теглят една..на тези глупости. Българин ли си ?
раzпад за блатната Джамахирия скоро
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Клеветата е на Агро, искай от него потвърждение.
Източникът, както писах, е Евростат (или Еврабарометър), пускал съм го тук есента или лятото.
>>> Ето нещо свързано след бързо търсене: само 35% от българите смятат Русия за заплаха – Ал Джазира на основата на Евробарометър, преди година:
https://www.aljazeera.com/opinions/2...ian-sentiments
Така че клеветниците и лъжците сте вие с Агро.
Аз винаги говоря на основата на факти и истина.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Tepix, 90% от българите нито са фоби, нито са фили..теглят една..на тези глупости. Българин ли си ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, намери си източника сам и точно Полша като взе 20 и се караха и другото е че ги обърнаха в злато и най много злато купуваха те. Търси си, в интернет има тук там и документи има снимани.
Вакът АМЯН- прочетете наобратно
Армата къде е?
- 1 like
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, намери си източника сам и точно Полша като взе 20 и се караха и другото е че ги обърнаха в злато и най много злато купуваха те. Търси си, в интернет има тук там и документи има снимани.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеКлеVVета
Източник?
Източникът, както писах, е Евростат (или Еврабарометър), пускал съм го тук есента или лятото.
>>> Ето нещо свързано след бързо търсене: само 35% от българите смятат Русия за заплаха – Ал Джазира на основата на Евробарометър, преди година:
https://www.aljazeera.com/opinions/2...ian-sentiments
Така че клеветниците и лъжците сте вие с Агро.
Аз винаги говоря на основата на факти и истина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
те и БСП печелеха избори преди години, но вече не!
От "не ме интересува нищо извън жената и децата, ма и те не ме интересуват много" вероятно само Радев може да измъкне едни 10-на процента, другите ще трябва да ги краде от горните копейки.
Та мисля, че разделението русофоби:русофили в България, ако я няма опцията "аз не се вълнувам", ще е нещо от рода на 60:40. Зле е положението, но предвид изходната база се подобрява.
- 1 like
Коментар
Коментар