IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • дей.........
    Last edited by X_Y; 06.07.2023, 22:02.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Знаете ли какво е ирония? Събитието пред общината във Варна в подкрепа на Прайда, бе организирано от руски дисиденти. Знаехте ли за това? Руснаци учат клетите българи как да си защитават човешките права! Затова никога не използвам думата русофоб. Истинският русофил е безкомпромисен путинофоб! Аз съм русофил-путинофоб!
      Да бяха отишли да видят прецедента си

      Коментар


      • Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Сайтът desebg.com публикува досието на Боян Чуков, бивш кадрови служител на Първо главно управление на ДС (ПГУ, разузнаването) в периода 1980-1990 г. и настоящ съветник на премиера Пламен Орешарски по националната сигурност.]
          Навсякъде по света се счита че който е работил за държавата си е родолюбец, само тук изглежда се счита че трябва този човек да бъде презрян.

          Колко човека барби са били в цру и от там са скокнали на държавна служба- какво ще кажеш за майк помпео- дали е родолюбец?? А буш- той откъде става прецедент- коя е работата преди президентството му

          Джордж Ге́рберт Уо́кер Буш, также известный как Джордж Буш — старший (англ. George Herbert Walker Bush; 12 июня 1924, Милтон[d], Массачусетс30 ноября 2018, Хьюстон) — американский государственный и политический деятель, 41-й президент США (1989—1993 гг.), 43-й вице-президент США при Рональде Рейгане (1981—1989 гг.), конгрессмен, дипломат, директор Центральной разведки.

          Въхххххххх, не мога да повярвам- ама той работил в цру- как смяташ дали е бил родолюбец

          Коментар


          • Знаете ли какво е ирония? Събитието пред общината във Варна в подкрепа на Прайда, бе организирано от руски дисиденти. Знаехте ли за това? Руснаци учат клетите българи как да си защитават човешките права! Затова никога не използвам думата русофоб. Истинският русофил е безкомпромисен путинофоб! Аз съм русофил-путинофоб!

            Коментар


            • Зеленски не е добре дошъл в България. Достатъчно фашисти си имаме в парламента и правителството, че да внасяме и от Украйна.

              Коментар



              • Българин не е ял толкова бой от украинец досега
                А помним мача на Пулев с Кличко...


                Коментар


                • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                  Сайтът desebg.com публикува досието на Боян Чуков, бивш кадрови служител на Първо главно управление на ДС (ПГУ, разузнаването) в периода 1980-1990 г. и настоящ съветник на премиера Пламен Орешарски по националната сигурност.

                  Той е назначен на този пост през лятото на 2013 г., след като президента Росен Плевнелиев се обяви срещу подготвяното тогава назначение на Чуков за секретар на Съвета по сигурността към Министерския съвет. Този пост бившият щатен служител на ДС заема през 2008-2009 г., когато премиер е Сергей Станишев.

                  В редица свои публикации Боян Чуков открито изразява подкрепата си към Евразийския проект на руския президент Владимир Путин, а името му се свърза още с подсъдимия по делото „Октопод” Алексей Петров. В периода 2005-2006 г. Чуков е изпълнителен директор на „Лев корпорация”.
                  ...
                  https://desebg.com/ms/1725-2014-02-28-14-52-21

                  Коментар


                  • добре е , за 15 години не можа ли ваща групичка да се научи да пише на български без автоматичен транслейтор?
                    б*си, херо мустафа научи български за 2 години


                    Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    barovec, виж като искаш или ако искаш руски опорки има руски и украински форуми. Тук народа знаеш ли какво мисли за руснаците и украинците, на българите им е писнало и 99% биха подкрепили нищо общо с тях в момента.Тези неща българите не ги говорят от чисто човешка култура, защото знаят че не е правилно на база етнос да се набеждават хора. Но украинците и руснаците НЕ СЕ ТРАЯТ и тази простотия не може никой психично здрав да я изтърпи.

                    Коментар


                    • Когато Гундяев дрънкаше глупости и лъжи по адрес на България, вкл. и личностни нападки срещу президента Радев, по спомени последният не реагираше по същия начин, в диалог, а слушаше чинно.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от GiRo
                        и
                        Както пита в другата тема бота- защо украинците разселени по хотелите на черноморието ни не отидоха да видят прецедента си
                        Yavor Dachkov


                        15 мин ·
                        Здравей, мащаб! Това, което се случи днес е обидно за интелигентността и вкуса. И трагично за човечността, защото е за сметка на ежедневната смърт на хиляди млади войници от двете страни. Този треторазряден палячо е обида за здравия разум и откровена нелепост. Клоун по Стивън Кинг. Вместо да радва децата ги изсмуква през канализацията. Цялото излъчване на тази делегация бе на инфернално зло с мутренска стилистика от началото на 90-те. Съжалявам, но презирам хората, които аплодираха този карнавал на бесовете под кичозната стилистика на астероиди, пластмаса и холивуд. Наистина съжалявам, утре ще ми мине, но продължавам да мисля, че подкрепата за тази безвкусица с елементи на сатанизъм е в най-добрия случай - глупост, обикновено нагаждачество и липса на елементарна ориентация в доброто и злото. Социалистическа новогодишна програма посред лято им спретна Зеленски, който очевидно обикаля за последни хонорари, защото контраофанзивата му "си е върнала" едва 40 километра и скоро парите от циничните му шефове ще секнат. Нямам думи за този истински потрес, който българския елит разигра днес в София със съводещия на Филип Киркоров от руската телевизия. Вие не сте с акъла си, подлизурковци от комунистическо-селски тип. Тагарев е вашата антропология и вашата менталност.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                          Зеленика е поканен от Председателя на НС ...

                          Президента Ни не го ... Соросоида мин- председател се е уплашил - "ама аз съм само на 2 седмици " , та се е наложило Зелению да разчита на "третата линия "
                          и какво от това
                          кирчо и кокорчо отидоха чак до белия дом
                          да договорят цената на газта със заместничката на дежурната чистачка
                          разбраха се, като хората, помогнаха и да обере прахта
                          после се снимаха с нея за да скрепят договора и се прибраха

                          а газта още не идва...
                          Last edited by ratten; 06.07.2023, 21:36.
                          препоръка е

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Зеленски разби Радев за "конфликта", дипломацията и отказа на помощ

                            В Украйна не тече конфликт, а война. Русия е минирала ниви и гори, контраофанзивата не може да напредва достатъчно бързо. Война от окопите без муниции не може да се води. Дипломацията не работи, когато Русия превзема ядрена централа, изключва я и предизвиква енергийна криза, както прави и с продоволствието, блокирайки Черно море и износа на зърно от Украйна.
                            Зеления глупак може да нарича нещата както си иска- според русия тя провежда сво, ако украйна води война нека я обяви. И какво общо има износа на украинско зърно с войната- наистина не разбирам

                            Коментар


                            • Зеленика е поканен от Председателя на НС ...

                              Президента Ни не се занимава с наркомани ... Соросоида мин- председател се е уплашил - "ама аз съм само на 2 седмици " , та се е наложило Зелению да разчита на "третата линия "
                              Last edited by Сибирския Бръснар; 06.07.2023, 21:40.

                              Коментар


                              • https://youtu.be/kh250HumJQ8

                                Коментар

                                Working...
                                X