Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[B]Сибирския Бръснар днес върши полезна работа -
показва ретуширани снимки на убиеца Навални
А погребение за Путлер няма да има.
Ще приключи в някоя канавка като Кадафи или като Пригожин.
Сибирския Бръснар също ,
Споре мен , в канавката ще свършат тези двамата ..........
а барбалячо ще го закопаят в булонския лес марокански камилари - приятели на зет му Големото Мароко
Коментар
-
satz, вече има батерии които отдават ток по 30 и дори 100 години, не са акумулатори които да трябва да се зареждат, собствения им заряд, енергията която могат да отдадат е много. Всички ще могат поне минимално да са енергийно осигурени за бита. Материалите в тях не са редки и в малки количества в природата, няма да са скъпи и ще им пада цената колкото повече се увеличава производството. Строят първия цех за производство в Русия и първите сега ще са за захранване на смартфони и таблети, никога няма да се зарежда устройството.Last edited by supertrader; 01.03.2024, 16:04.D.Y.F-091066
Коментар
-
Тези хора и войници от ВСУ има пускат клипчета в интернет с надежда някой да ги чуе, те бедстват. Колко мръсни и кални войници с не току що облечени униформи, хора които очевидно са там го потвръждават - човека казва за какво ги освобождаваме, те идват при нас и просят храна, а аз им казвам нямам и аз от няколко дни нищо не съм ял. Убили са руски войници които са били там да им носят храна и хората им казали - защо тогава ги убихте, те това правеха, носеха ни храна ? Ей ще си отидете и когато се преродите ще сте хора изпаднали точно в тази ситуация и ще се мъчите повече от тези които не искате да чуете и видите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, защо да напада страни от ЕС ? С тези отцепилите се от Украйна е съвсем различно, Путин е един изпълнител на волята на руснаците, хората искат помощ от него и той им я дава, та там са бедстващи а в Прибалтиките преяждат или поне не са толкова зле, те се отделят за да се борят за живота си. Я потърси малко да видиш какво казват тези хора и защо не искат в Украйна, като им кажат да се върнат те плачат. Пробвай да преживееш един месец без пари както им ги спират тези от Киев, опитай и тогава..хя..хя.хя..вечно си напреки. Ами това което са направили тези в Киев, такова нещо не се прави - да ги прогонват. И там са хора като мен и теб, ние с какво сме повече от тях и по други.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЛойд Остин казал, че ако Русия победи в Украйна тя после няма да се спре и ще нападне страни които са в Нато - прибалтиките. Първо ако конфликта се преустанови което и Русия иска тя няма да е победила, а само ще е успяла да защити отцепилите се от Украйна и те ще си направят самостоятелни държави, нищо повече от това. После Русия казва че тя няма да напада Прибалтийските страни, които са добре и нямат над себе си власт която като тези да иска да ги държи гладуващи и мизерстващи, да ги умори от глад, Русия няма да тръгне да ги напада, това е някаква измислица. За тези които се отцепиха от Украйна беше въпрос на живот или смърт. Остин не знае ли че ВСУ гладуват и то тези които са на фронта точно пушечно месо. Това е един заблуден човек.
Коментар
-
Сибирския Бръснар днес върши полезна работа -
показва ретуширани снимки на убиеца на Навални,
както и поведението на българските му подлоги - путинофилите
А погребение за Путлер няма да има.
Ще приключи в някоя канавка като Кадафи или като Пригожин.
Сибирския Бръснар също
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4162130[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар