Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-освен дебил си и лъжец.Къде говори с него-в Русия ли?И кога точно съм казал,че руските тролове пишат само в последните години. Фактът,че пише от много време не означава, че не е руски трол.
Ти също повтаряш руските опорки, но не си руски трол, а полезен идиот.Видно е,че си българин,докато оня не е.По-скоро няколко човека пишат от тоя профил.-Да, ама не.
Коментар
-
На почти 50 години съм и НИКОГА не съм чул българин да употребява дума асемблер.
На всеки е ясно,че си руски трол. Дори на русоробите във форума, въпреки че не си го признават.
Предполагам че стана малко дълго и скучно. Целта ми бепше да покажа че термина асемблер си е добре познат за блгарите и зад него си има определени познания., но във никакъв случай не е свързан с нищо русофилско или русофобско
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Модерацията ме изтри ( което не беше редно) та, ще опитам от друг ъгъл: Аз познавам Трейдъеко от около 15-16 години, лично съм говорил с него и не, НЕ забелязвам твърдените от теб неща. Малко превъзбуден е и прекалено внимание ти отделя но, това е грешката му. Още нещо ще добавя: НЯМАМ И НЕ ПОВТАРЯМ НИЧИИ "ОПОРКИ" и явно, защо обявява това за "грях"такъв "Капацитет по Слоеореда" като теб, може да питаме само психиатри. От най-добрите.
Ти също повтаряш руските опорки, но не си руски трол, а полезен идиот.Видно е,че си българин,докато оня не е.По-скоро няколко човека пишат от тоя профил.
- 1 like
Коментар
-
На почти 50 години съм и НИКОГА не съм чул българин да употребява дума асемблер.
На всеки е ясно,че си руски трол. Дори на русоробите във форума, въпреки че не си го признават.
Коментар
-
Трябва някой да не разбира,за да не разбере,че тоя не е българин.Това,което пише е преведено чрез онлайн преводач.Писал съм си с чужденки по Интернет и точно с такъв словоред бяха и техните писания, преведени от Гугъл преводач или друг онлайн преводач.
И аз си имам собствена позиция, та да повтарям нечий опорки. В момента управляващите в САЩ са поддръжници на борбата с глобалното затопляне, а за мен това е една голяма лъжа,разпространявят джендър идеология, на което също съм против.
За разлика от мен ти повтаряш на 10б процента опорките на Кремъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, както всички компютри работят на асемблер, така и хората имат един общ език. Ти руснак ли си ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMateev, не е вярно, бомбата хвърлена над Хирушима е била с много малка мощност и въпреки това и тази година няколко хиляди човека ще пострадат от нея - деца с малформации и много повече случаи на рак отколкото на друго място. Съвременните такива бомби са с много по голяма мощност, първо те са водородни - диутерий и тритий се палят със запалка която в единия и вариант е нещожно количество калифорний, също още повече се усилва със специална обвивка от уран 238 - сплав с други метали. Толкова са мощни че с такава бомба може да се промени орбитата на планетата, казват ще е с малко но като се скове всичко в лед какво ти пука.
Коментар
-
mirodes, както всички компютри работят на асемблер, така и хората имат един общ език. Ти руснак ли си ?Last edited by supertrader; 30.06.2024, 15:54.D.Y.F-091066
Коментар
-
Mateev, не е вярно, бомбата хвърлена над Хирушима е била с много малка мощност и въпреки това и тази година няколко хиляди човека ще пострадат от нея - деца с малформации и много повече случаи на рак отколкото на друго място. Съвременните такива бомби са с много по голяма мощност, първо те са водородни - диутерий и тритий се палят със запалка която в единия и вариант е нещожно количество калифорний, също още повече се усилва със специална обвивка от уран 238 - сплав с други метали. Толкова са мощни че с такава бомба може да се промени орбитата на планетата, казват ще е с малко но като се скове всичко в лед какво ти пука.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не ми отива да се връзвам на невежи но, ще обясня простичко и бавно: САМОВНУШАВАШ СИ. Със същата твоя "логика", ти самият, си наглоскаска, понеже повтаряш хлупотевините на Вашингтон. И? Ами нищо, нищичко не се променя от това. Някакъв Бърборино, (+/-). Виж, това че, Китай се очаква да състави определен бъдещ проблем за Русия, го признават и самите руснаци (истинските, не според твоите внушения) но, кога, какъв и доколко успешно биха се справили двата гиганта един с друг, това само бъдещето ще покаже. Към момента, те са ситуационни партньори а, в по-далечно бъдеще, има и САЩ, които, нямат интерес да позволят Китай да овладее руските ресурси, нито засега Русия има превес по население. Ние сме преполовили отдавна жизнения си път, процесите са бавни и едва ли ще видим лично, кое как ще стане но, светът трябва да успее да види резултата.
И аз си имам собствена позиция, та да повтарям нечий опорки. В момента управляващите в САЩ са поддръжници на борбата с глобалното затопляне, а за мен това е една голяма лъжа,разпространявят джендър идеология, на което също съм против.
За разлика от мен ти повтаряш на 10б процента опорките на Кремъл.Last edited by mibova; 30.06.2024, 15:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти ако не си разбрал досега, че тоя е руснак язък ти за дипломата по руски език.
И да наистина има различни поведенчески модели, ама Русия принадлежи към западната цивилизация. Цялата им култура,закони и така нататък са свързани с европейските. Тоя съюз на Русия и Китай преди време бе наречен "съюз на боата и заека".Печеливш ще е само Китай. Щото китайците никога няма да приемат за равноправни Русия и руснаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЯдреното оръжие нито е страшно, нито е опасно
Най страшното, което може да се случи по време на 3-тата световна ядрена война е, че целият свят ще разбере колко голям ташак е това ядрено оръжие ...
За който не знае най-големият поразяващ фактор е ударната вълна. Радиацията е опасна, но не е толкова убийствена. По-скоро е голяма неприятност, с която обаче лесно можем да се справим. Доказателство - Чернобил, в който едновременно избухнаха 400 ядрени бомби от типа на Хирошима. И колко човека умряха? Ами няколко десетки човека и това е всичко.
Ударната вълна обаче е сериозна дотолкова, доколкото разрушава всичко, но нейният разрушителен обсег е корен трети от мегатоните. Тоест 8 мегатона бомба ще предизвика тотални разрушения в обсег от 2 километра или общо 4 квадратни километа. За да се унищожи град като Москва или Ню Йорк, които са по няколко хиляди квадратни километри ще са необходини поне по 1000 ядрени бомби с мощност 8 мегатона.
Да, ама такива бомби почти няма. Тук-там има по някоя, направена с експериментална цел. Масовите са тактически по 100-200 килотона, обсега на разрушенията на които е по-малък от половин километър. Тук-там има по 1-2 мегатона и това е всичко.
Още веднъж - Ядреното оръжие служи само за сплашване, но в никакъв случай не може да нанесе толкова големи поражения, които са ни ги втълпявали цял живот. Не може дори и да унищожи един единствен 10-милионен мегаполис. По-скоро може, но Русия ще трябва да си изразходи целия си ядрен запас от ракети само по него и никъде другаде, но дори и тогава голяма част от тези ракети ще бъдат прихванати от ПВО и ПРО.
Та от тука ако някоя от ядрените държави употреби ядрено оръжие, ще стане за посмешище. Затова и се въздържат да го използват, а не че не искат.
Матеев Е ПРЕСТЪПНИК СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!Last edited by Pyramid; 30.06.2024, 14:15.
- 1 like
Коментар
Коментар