Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХАйде затка, да се накефиш- 7 minutes ago!
Russia's best SU-25 pilot did not move when attacked by US anti-air (youtube.com)Ето какво става когато един Е.Г. не разбира елементарен текст на английски
Да му помогнем
Всички видеоклипове в този канал са симулации на играта Arma 3!
Те не отразяват действителността и са плод на въображението на автора!
All videos on this channel are simulations of the Arma 3 game!
They do not reflect reality and are a product of the author's imagination!
А видеото на падането и взрива на рашисткия СУ-25 е тук: https://t.me/uniannet/140014
- 2 Харесвания
Коментар
-
Министърът на външните работи на Финландия Елина Валтонен заяви, че оставането на Унгария в ЕС трябва да бъде преразгледано предвид ценностите на страната, които се разминават с тези на ЕС.
Според нея възгледите на Унгария не съвпадат с официалната линия на ЕС и в двустранната си дипломация страната не трябва да представлява или да се преструва, че представлява ЕС, когато унгарският министър-председател Орбан посещава Москва или Пекин, например.
„Разбира се, това е въпрос на всяка отделна държава. Но в един момент си струва да се запитаме дали Европейският съюз е правилната група, ако идеите са толкова коренно различни от общите ни ценности“, цитира Валтонен вестник „Айсалмен саномат“.
Тя добави, че ще изпрати сигнал до Унгария да преразгледа членството си в ЕС.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За да сравним колко бензин може да се купи със средната заплата в САЩ и Русия, можем да използваме следните данни:
Средна заплата- Съединените щати: Средната годишна заплата е приблизително 52 000 USD.
- Русия: Средната месечна заплата е около 60 000 рубли, което е приблизително 700 щатски долара (според текущите обменни курсове).
- Съединени щати: Средната цена на бензина е около 3,63 USD за галон, което е приблизително 0,96 USD за литър.
- Русия: Текущата цена на бензина е 57,02 рубли за литър, което прави около 0,65 USD за литър.
Това сравнение подчертава разликата в достъпността на бензина спрямо средните заплати в двете страни.
Цитати:
[1] https://www.reddit.com/r/dataisbeaut...ine_60_l_as_a/
[2] https://www.globalpetrolprices.com/R...soline_prices/
[3] https://money.cnn.com/pf/features/li...bal_gasprices/
[4] https://take-profit.org/en/statistic...prices/russia/
[5] https://www.statista.com/statistics/...price-monthly/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Браво, Украинците сигурно са написали Истината.
788 убити за 9 месеца т.е. 270 дни., 3 Украинци на ден.
Сега питай твоя лъжлив приятел Путлер да ти каже честно
колко рашисти са били ликвидирани за този период
изчезнали са
а най-вероятно са се скрили за да се размножават
и наесен ше се върнат с приплода и ще попълнят редицитеLast edited by ratten; 24.07.2024, 14:00.препоръка е
Коментар
-
МОСКВА, 24 июл - РИА Новости. Исполнительный директор украинского энергохолдинга ДТЭК Дмитрий Сахарук заявил, что украинцам стоит рассчитывать на себя в подготовке к зиме.
"Рассчитывайте на себя. Я не шучу. Все в наших руках и зависит от каждого из нас", - заявил Сахарук, отвечая на вопрос о советах украинцам в подготовке к зиме, его слова приводит издание "Экономическая правда".
Он отметил, что ожидает от правительства и всех участников процесса подготовки энергетики к зиме кратное увеличение скорости.
Генеральный директор украинской энергокомпании YASNO (входит в холдинг ДТЭК) Сергей Коваленко ранее сообщил, что Украина столкнулась с катастрофической нехваткой электроэнергии из-за повреждений объектов инфраструктуры и ремонтов энергоблоков, ограничения в поставках света будут продолжаться. На всей территории Украины были введены графики почасовых отключений света.
https://ria.ru/20240724/dtek-1961597191.html
Надежды на правительство - никакой. Потому что это самое правительство додумалось в условиях жесточайшего энергокризиса перекрыть (назло ж москалям!) нефтепровод, по которому поставляется топливо странам, из которых Украина импортировала более половины (!!!) всей закупаемой за рубежом электроэнергии.
Теперь дело за населением: каждый должен отморозить уши назло Путину самостоятельно.
А те, кто устроил кризис, будут греться на закордонных просторах от Жешува до Майями.
Собственно, одна из причин, по которой в Киеве суетятся и пытаются как-нибудь хотя бы заморозить конфликт до зимы - это как раз то, что зимой он может замерзнуть сам. Вместе с мобилизационным ресурсом.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТам пращаха индивиди, които имаха IQ като твоя IQ
Франсетата ме харесаха на една научна конференция и ме поканиха на работа,
а България ме продаде като бял роб, запазвайки в заложници жената и синчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това е твоят прочит на събитията, моят е мааалко по друг. Кажи-речи до лвов всичко е било руско- имам предвид от сравнително новата история- още по преди може да е било и на марсианските македонци. ТОест руснаците си връщат в момента подаръците. Предполагам че на никой не е приятно да дойде някой и да му каже дай си ми парцалките- вземи си куклите и се махай. Но какво да се прави. Руснаците навсякъде пишат че техните войници- доброволци минават някакво базово обучение, колко е това достатъчно, не знам. Но виж хохлите има свидетелства който казват- от улицата- на третия ден на бойното поле
Териториални претенции всеки може да има.Last edited by Vergil1975; 24.07.2024, 13:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби започвам да си мисля разни не дотам приятни неща за теб. . Да не говорим за снощните ти писания как са те изпратили бял роб, защото не изпращаха току-така бели роби и то във франция. Защо не те изпратиха в либия или ирак??
Франсетата ме харесаха на една научна конференция и ме поканиха на работа,
а България ме продаде като бял роб, запазвайки в заложници жената и синчето
Last edited by barbaron; 24.07.2024, 13:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗа лекуване на тежко ватнишко невежество - четем ГОВ.РУ https://sozd.duma.gov.ru/bill/289614-8
Ето какво виждам "на сайта" :
Ce site est inaccessible
sozd.duma.gov.ru a mis trop de temps à répondre.
This site is inaccessible
sozd.duma.gov.ru took too long to reply.
Този сайт е недостъпен
Отговорът на sozd.duma.gov.ru отне твърде много време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГазпром, газовият гигант, собственост на Кремъл, отчете значителна нетна загуба от 629 млрд. рубли (6,9 млрд.
MISX: GAZP
121.65
RUB▲ +2,02 (+1,69%) today- имам акции купени на 30 цента и на 8 цента, ако мога да ги продам сега дали бих направил печалба и колко % ще бъде тя. Акциите са купувани 22година когато започна сво
Барби започвам да си мисля разни не дотам приятни неща за теб. . Да не говорим за снощните ти писания как са те изпратили бял роб, защото не изпращаха току-така бели роби и то във франция. Защо не те изпратиха в либия или ирак??Last edited by v_tin; 24.07.2024, 13:41.
Коментар
-
barbaron, титаниевите турбини къде ги правят Бойнг и Еърбъс е много интересно защото производството им е било изнесено в Русия - просто си купуват руски турбини които никога не се сменят докато преди това произведените в САЩ са били консуматив. Ето това е интересно. Запада разчита да превземе Русия и тогава да си възтанови бизнеса, но това няма да стане и ще се наложи да не използват руски производства неясно до кога.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСпоред украинската полиция 788 украински войници са изчезнали безследно по време на боевете в село Кринки на левия бряг на Днепър в Херсонска област от октомври 2023 г. до края на юни 2024 г.
Това пише "Украинская правда“, като се позовава на материал на изданието "Слідство.Інфо".[/B]
788 убити за 9 месеца т.е. 270 дни., 3 Украинци на ден.
Сега питай твоя лъжлив приятел Путлер да ти каже честно
колко рашисти са били ликвидирани за този период
- 1 like
Коментар
Коментар