Tepix, Русия не само че няма да нападне никоя страна от ЕС, но дори и като придобият способността да унищожават спътниците в Космоса няма да го направят. Те не са глупави и няма да нарушат баланса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГауляйтер "лыныры" ЛНР пасечник подтвердил (https://r.unian.net/79xMXaA) прилет по машиностроительному заводу в оккупированном Луганске
Говорит, что там "в скором времени" (видимо, прям завтра, не иначе) собирались запустить производство.
Судя по всему, уже не запустят.D.Y.F-091066
Коментар
-
barbaron, Шолц да не си мисли да отмени изборите заради война, защото той след тях е никой там.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Tepix, има неоспорими доказателства че той не е въоръжавал Украйна, не е искал и не е знаел. Също подготовката им е била със съветското оръжие, джавелини много малко и се внясят непосредственно преди конфликта. Има войници които смятат че трябва да говорят истината а са участвали и видяли и по чиста случайност разказват. Тръмп казва - те искаха да направят това нещо още когато аз бях президент, обадиха ми се и аз им казах въобще да не не ме занимават ! Има го интервюто и той не лъже.D.Y.F-091066
Коментар
-
Гауляйтер "лыныры" ЛНР пасечник подтвердил (https://r.unian.net/79xMXaA) прилет по машиностроительному заводу в оккупированном Луганске
Говорит, что там "в скором времени" (видимо, прям завтра, не иначе) собирались запустить производство.
Судя по всему, уже не запустят.
- 1 like
Коментар
-
Война не будет короткой, нам еще долго придется поставлять в Украину оружие и боеприпасы, - Шольц
В интервью изданию TAZ канцлер отметил, что диалог с путиным не исключен, однако он состоится только тогда, когда россия поймет, что навязанного мира не будет, и ей придется отказаться от своей кампании, выведя войска из страны.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Само да питам. Кой въоръжи Украйна когато беше на власт от 2016 г.? Кой мислиш оборудва Украинската армия с джавелините? При кой американски президент се изгради стратегията за противодействие на русия?
Чакайте на Тръмп да ви спаси! Хахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
чАКАЙ ЧЕ НЕ РАЗБРАХ кой на кого обяснявал- тя и съпругът и обясняват че който не се бие за страната си е жалък и тя го презира. И какво мисли за съпруга си, който не се бие за страната си и е избягал чак в лондон, хич да не е са поне 2000км. Как смяташ -на петров и башкиров визите дали важат ощепрепоръка е
Коментар
-
v_tin, по умните, украинците които са били в други страни, работили са в тях и знаят какъв е живота там просто преценяват че украинците ще се разочароват ако не се случи чудо - запада да се промени и то не за другите а за собствените си граждани, те са видяли какъв живот предлагат на собственото си коренно население западните страни. Попадал съм на канала на един украинец и той обяснява точно това - не си заслужава и на украинците няма да им хареса такъв живот. Ти като си в Германия с немската заплата какъв ти е живота там, ако не е илюзията че може да си купиш имоти в България които няма да ползваш..не го казвам да те уязвя а защото такава е реалността.D.Y.F-091066
Коментар
-
Украински депутат призовава украинците да отидат доброволно на фронта.
Но има един нюанс......
Александра Устинова, депутат от партията "Голос", беше един от най-ярките поддръжници на законопроекта "за засилване на мобилизацията". От трибуната на Върховната Рада тя излъчи, че "всеки украинец трябва да е готов да умре за Украйна, иначе Путин ще завладее цялата страна".
Доста е смешно да се види това, защото съпругът на наборната възраст на Устинова живее съвсем спокойно в Съединените щати, без да се отказва от нищо.
Много е вероятно след ликвидирането на режима в Киев и разпадането на украинската държавност Устинова да отиде да живее в САЩ с откраднатите държавни пари.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=Qgrcf6W4ip4- човека от алтернативата при карбовски- говори интересни неща, които досега никой не е споменавал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеУкраинската телевизионна водеща Фраймут пише:
„Дълбоко презирам бягащите от армията и съм отвратена от мъжете, които не искат да се бият за страната си.
Срамувам се пред британците.
Тук, в Лондон, съпругът ми и аз им обясняваме, че не всички мъже в Украйна са толкова жалки."
Ахахаххаахаххахахахаха................колко ми прилича по изказа на балбалон4о , затката и комсомолеца Россия_мир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Украинската телевизионна водеща Фраймут пише:
„Дълбоко презирам бягащите от армията и съм отвратена от мъжете, които не искат да се бият за страната си.
Срамувам се пред британците.
Тук, в Лондон, съпругът ми и аз им обясняваме, че не всички мъже в Украйна са толкова жалки."
Ахахаххаахаххахахахаха................колко ми прилича по изказа на балбалон4о , затката и комсомолеца Россия_мир
Коментар
Коментар