Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Ние сме лузари, виж какви утрепки ни управляват.. визирам Европата.. като почнат мигрантите да ви клецат ще ви дойде акъла.. на барбито ще му хареса ама на другите?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНа 12 април 1961 една новина облетяла целият свят - Руснаците са излетели в космоса.
И тогава всички хора по целия свят с надежда са се запитали "Ама всичките ли?"
Та и сега - наводнения, наводнения, наводнения и хората по света отново им се възроди надеждата - ама всичките ли руснаци се издавиха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНа 12 април 1961 една новина облетяла целият свят - Руснаците са излетели в космоса.
Та и сега - наводнения, наводнения, наводнения и хората по света отново им се възроди надеждата - ама всичките ли руснаци се издавиха?
За уникалния виц , хумора в който е обратно корелиращ с килограмите ти и излъчването ти на мъж, мисля да ти пратя до Габрово една тениска - подарък .....
Само кажи от кой модел.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
На 12 април 1961 една новина облетяла целият свят - Руснаците са излетели в космоса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
barovec, финансовата система е така изградена, нормално с пари от заеми се погасяват заеми. Има кредитен мултипликатор и обратното - демултипликатор, парите които трябва да се добавят са само разликите в лихвите - централната да я наречем и търговските. И работи така, само не е предвидено парите да се изместят в друга туристическа дестинация, а ценностите са да се движат хората, парите и стоките свободно. Само че се движат еднопосочно и се получава концентрация на тези трите.D.Y.F-091066
Коментар
-
….. или твърде много безпаричие….
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Още дълго време Европа ще е най-доброто място за живеене в света. При цялото ми уважение към другите култури - навсякъде другаде има или твърде много студ, или твърде много земетресения, или твърде много хора, или е твърде топло.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Ние сме лузари, виж какви утрепки ни управляват.. визирам Европата.. като почнат мигрантите да ви клецат ще ви дойде акъла.. на барбито ще му хареса ама на другите?!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеДобре, и другата група лузъри сега се отчетоха, тамън по време на преговорите Хамас-Израел.
Очакваме само Ким да нападне Сеул, за да спре възхода на К-попа (тук не мога да кажа, че няма резон, ужасни са!!!) и ще си имаме пълен комплект.
Хем ми е мъчно, че света, който мечтаеха моите родители се срутва пред очите им, хем винаги съм мислел, че му е твърде рано.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добре, и другата група лузъри сега се отчетоха, тамън по време на преговорите Хамас-Израел.
Очакваме само Ким да нападне Сеул, за да спре възхода на К-попа (тук не мога да кажа, че няма резон, ужасни са!!!) и ще си имаме пълен комплект.
Хем ми е мъчно, че света, който мечтаеха моите родители се срутва пред очите им, хем винаги съм мислел, че му е твърде рано.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахаха, брато, руснаците изравняват укропия, ти се хвалиш с 2 счупени стъкла. МОже ли малко по сериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАди братчеди, някой ще се похвали ли с нещо или откак разрушиха руснаците ел централите нямате ток. Обърнете се към соската- неговата жена върти педалите на динамото докато той пише колко е лош атомния ток и как трябва да дадем блоковете на 404 - нека на нея да и е лошо
- 1 like
Коментар
-
Tepix, Русия не само че няма да нападне никоя страна от ЕС, но дори и като придобият способността да унищожават спътниците в Космоса няма да го направят. Те не са глупави и няма да нарушат баланса.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар