IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За чиста и свята република

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Al-elder
    samo da dopulnia :

...edno e da se po4ete praznika(neshto sviato), a drugo e hora da go izpolzvat kato povod za agitacia, manipulacia, i prostotia!!!...pravete razlikata!!!
    Нито съм фен на Сидеров, нито съм болен мозък. Може Сидеров да е
    популист и манипулатор, но все още не е престъпник, както тези дето
    искат тихо и мирно да ги оставиме да продължат да ни ограбват.
    Много е удобна вашата теза за тези, които ви плащат. Аз не получавам пари от тяхната трапеза и мога да кажа откровено какво мисля за тази политическа паплач.

Коментар

• samo da dopulnia :

...edno e da se po4ete praznika(neshto sviato), a drugo e hora da go izpolzvat kato povod za agitacia, manipulacia, i prostotia!!!...pravete razlikata!!!
      Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Tuka opredeleno ima bolni mozuci. Mom4eta i momi4eta, ne zashtitavam nito edin politik s tova si iskazvane, no mislia 4e nai-demagogskata partia v momenta s nai-ploski iziavi, mislene i na4in na "povedenie" e imenno ataka. Zatova, molia spestete si prostoiite ( shte me izviniavate) i se ogledaite!!! Ne nie, a vie koito viarvate na hora kato Siderov (izpolzva4 i manipulator N1, absoluiten demagog) ste horata s zatvorenite o4i, koito bivat vodeni po-sliapo dori i to babide i dedovcite na BSP-to!!!

Molia ne se obijdaite ot ezika, niamam i niama da kaja pove4e nishto po temata!!!
        Uspeh i neka foruma, zapazi obshtata si temati4na naso4enost, a imenno finansi, investicii, shtoto sigurno za bat Volen, BSE e mrusna duma!!!

Uspeh i ne go vzimaite navutre!
        Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kronin
          Хора разберете, че националния празник е ден в който би трябвало българите да се обединят, да се чувстват горди от това което са били, и което са! На този денп ротестите на някаква си откровенно националистическа и леко профашистка партийка не интересуват нормалния българин! И от къде ги измислихте тези 30 000 човека, това е смешно. На последния Ви митинг е имало според наблюдатели между 600 и 2000 човека максимум! Не искам да се впускам в квалификации и оценки, но за мен такова протестно шествие или както си го наричате там е най-малкото глупаво и непристойно!
          Какви идеи защитавате точно, и защо протестирате на националния празник, срещу какво и кого?
          Ние просто ще излезем и ще уважим националния си празник, колкото и да не им харесва вече повече от 60 години на резаняците и на
          другарите господа интернационалисти.
          Най-малко 100 000 души ще излезат на митинга, с портретите на Ботев и Левски, за чиста и свята република.
          Крайно време е да се чуе мнението на народа за тройната коалиция-шведска тройка и нейния сутеньор - параванов.

Коментар

• Първоначално изпратено от GOGOrs
            На 19-02-2006 г. аз бях на шествието на АТАКА не съм броил колко хора бяха, но със сигурност знам, че зала 1 на НДК е 5000, когато зала 1 излезе пред НДК знам колко хора има, там имаше поне два пъти повече хора (това първо по повод бройката и присъствието).
            Второ на мен не ми харесва сегашното управление Сергей+Доган+Цар под ръководството на Първанката, а между другото с Първанов и Петър Дертлиев бяхме на един митинг против американските бомби над Белград. Не ми се ще "утре" някой да вземе да ме нарече гяурин.
            Ако се притеснява човек, че някой ще го нарече гяурин определено има проблем със самочуствието. Да си ГОРД, че си българин и да работиш за просперитета и благото на нацията е чест и отговорност! Повече се притеснявам кокато някой направи физономия когато чуе че съм Българин. Както и да е 3 март е свята дата и ден за обединение на нацията !!!

Коментар

• За 3 март 2006 още не е ясно дали ще има шествие или митинга ще се събере направо на Ал. Невски. Тези подробности мога да Ви ги кажа в Понеделник като се срещна с Волен.

Коментар

• На 19-02-2006 г. аз бях на шествието на АТАКА не съм броил колко хора бяха, но със сигурност знам, че зала 1 на НДК е 5000, когато зала 1 излезе пред НДК знам колко хора има, там имаше поне два пъти повече хора (това първо по повод бройката и присъствието).
                Второ на мен не ми харесва сегашното управление Сергей+Доган+Цар под ръководството на Първанката, а между другото с Първанов и Петър Дертлиев бяхме на един митинг против американските бомби над Белград. Не ми се ще "утре" някой да вземе да ме нарече гяурин.

Коментар

• Na tozi miting shte doidat naj malko 100 000 bylgari

Коментар

• Хора разберете, че националния празник е ден в който би трябвало българите да се обединят, да се чувстват горди от това което са били, и което са! На този денп ротестите на някаква си откровенно националистическа и леко профашистка партийка не интересуват нормалния българин! И от къде ги измислихте тези 30 000 човека, това е смешно. На последния Ви митинг е имало според наблюдатели между 600 и 2000 човека максимум! Не искам да се впускам в квалификации и оценки, но за мен такова протестно шествие или както си го наричате там е най-малкото глупаво и непристойно!
                    Какви идеи защитавате точно, и защо протестирате на националния празник, срещу какво и кого?

Коментар

• Решили са да попречат на Атака да си направи протестния митинг на Трети март
                      И това трябва да ни притеснява ли?!?
                      Какво общо има националният празник на България с политическо дефиле по софийските улици? Че и "протестен митинг"!!! Срещу какво протестирате точно на този празник? Не може ли днес да протестирате, например?
                      И сега трябва да оплюем полицията ли? Или кмета? Или който и да е там, даващ разрешения?

И тук едва ли е най-подходящото място за агитация!

Хайде малко с мяра тия неща!

Коментар

• Решили са да попречат на Атака да си направи протестния митинг на Трети март с процедурни и полицейски хватки. Глупаците не разбират, че това може само да бъде в полза на Атака. Няма как да скриеш 30 000 души в центъра на София, които вместо да си повикат на митинга, ще отидат на официалната церемония и ще ги освиркат централно.
                        Не е гаси туй що не гасне.Всички на митинга на 3ти март.Заедно да спасим България.

Коментар

• ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА

Infor, прав си за еврейте- те са мощна организация. Неволите са ги научили да бъдат такива. Какво са ни виновни, че се поддържат и са задружни, че са мрежа за натиск и влияние. Питам се защо евреи, италианци, унгарци могат да се поддържат и подкрепят worldwide, а българите не могат. Повечето българи в чужбина се пазят един от друг, избягват се и дори парадират с това. Такива хора е най-лесно да ги пречупиш, да започнат да говорят с акцент и чуждици и да слугуват на евреи, американци и т.н работодатели за сносна заплата. Само евалла на евреите, че са такава организация.

Коментар

Петър,
                            принципна подкрепа за твойта загриженост и все пак отбелязвам отново шокиращ наивизъм (нищо лично уверявам те)
                            "да участвата на всички етажи на властта, но да не сачленове на етно партия, отнася се за всички малцинства"
                            Да си чул някъде на аляска коморските острови, бахрейн, нубия или където и да е any place, да има евреин който да не членува в етническа партия, any jew не само политиците???? ако отговора ти е не тогава кво са ти виновни турците, те членуват в малка регионална етно партия, която дори Турция не желае да подкрепи 100% за разлика от ГЛОБАЛНАТА партия на евреите, чиято сила изпитваме къде пряко къде косвено и която чрез д.р Паси тепърва ще пробваме??!?

Коментар

На 799 ден царят "Слънце" каза:"ВЕРВАЙТЕ СИ"
                              Без коментар.

Коментар

Боби или аз не се изразявам точно или ти не ме разбираш. Аз лично много уважавам турците защото са точни и работливи хора. Аз обаче имам против тяхната партия и лидерите на тази партия които се опитват чрез демагогски изказвания и привкус на заплахи от типа "внимавайте и не ни дразнете че вижте как е при съседите" да извлекат лични облаги прикривайки се зад етническа партия. Освен това нямам нищо против български граждани със турско самосъзнание да бъдат във всички етажи на властта, но само при условие че са издигнати от която и да е политическа сила различна от ДПС. Това се отнася за всички етнически и малцинствени групи в България. Но пак повтарям важното е да не са членове на етнически партии, а на политически. Защото историята показва че където има деление на етнически принципи, там няма мир и спокойствие.

Коментар

Working...
                                X