IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха
    така наречените траки - тракия е римска област и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТРАКИ а са чисти БЪЛГАРИ са имали БОГ ХЕРОС на конницата.
    Викаш бог са си измислели ака ИЗДИГНАЛИ СА В КУЛТ КОННИЦАТА на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща !?!?!?!?

Чувал ли си за св. Героги ПОБЕДОНОСЕЦ. Сигурно налъми е яхнал.
    А за мадарския конник. как па им е дошло да го издялат като е нямало конница. Що не са издялали динозавър или летящ дракон
    Мадарският конник го е направил хан Тервел. Нищо общо няма с траките.А свети Георги е християнски светец ,а България приема християнството чак през 9-и век при хан Борис.
    А напоследък е пълно с фантастики как българи е имало още по времето на Троянската война, Ахил бил българин и тем подобни. Това е фантастика и нищо повече.
    Траките са били претопени за 600-700 години сред римляните. Българите са дошли от днешна Украйна и Южна Русия. Всичко друго е измислица.
    Last edited by mirodes; Днес, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това е тезата за произхода на българите от траките. Губят й се само 600 години,за да свърже траките с българите и да каже как така през тия 600 години българите необезпокоени са живеели в границите на Римската империя, а после Източно римската империя. Което я прави недостоверна.
      В"Именника на българските ханове "е посочен като първи владетел Авитохол, втори Ирник.Учудващо съвпадение с Атила и синът му Ирник.След смъртта на Атила в средата на 5-и век хуните са разгромени от готите и се преместват в степите на територията на днешна Украйна и Русия, където в началото на 7-и век Кубрат създава Велика България. Около 160-170 годити по-късно.Освен това българите са прочути с конницата са,както и хуните, а траките не са имали такава конница.
      ха ха
      така наречените траки - тракия е римска област и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТРАКИ а са чисти БЪЛГАРИ са имали БОГ ХЕРОС на конницата.
      Викаш бог са си измислели ака ИЗДИГНАЛИ СА В КУЛТ КОННИЦАТА на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща !?!?!?!?

Чувал ли си за св. Героги ПОБЕДОНОСЕЦ. Сигурно налъми е яхнал.
      А за мадарския конник. как па им е дошло да го издялат като е нямало конница. Що не са издялали динозавър или летящ дракон
      Last edited by bota156; Днес, 13:10.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Днес, 09:20 Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

...въпросът не е дали сме татари или не,а че се използва в обиден смисъл. И е лъжа.
        Иначе аз имам високо мнение за монголите, наричани татари, щото тия хора са завладели половината свят и не са го завладели целия единствено заради вътрешните борби.
        540:40
        Last edited by RUBLA; Днес, 11:29.
        Хареса ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

пиленце, нима макетата са ни виновни че официалните историци ни търсят корените на пичковци. То не е сибир, памир, урал, и хилядите имена на разни степи и блата.
          А сме били основно в едно блато - долното течение и делтата на ДУНАВ наричан от БЪЛГАРИТЕ истър от 5000г поне
          Това е тезата за произхода на българите от траките. Губят й се само 600 години,за да свърже траките с българите и да каже как така през тия 600 години българите необезпокоени са живеели в границите на Римската империя, а после Източно римската империя. Което я прави недостоверна.
          В"Именника на българските ханове "е посочен като първи владетел Авитохол, втори Ирник.Учудващо съвпадение с Атила и синът му Ирник.След смъртта на Атила в средата на 5-и век хуните са разгромени от готите и се преместват в степите на територията на днешна Украйна и Русия, където в началото на 7-и век Кубрат създава Велика България. Около 160-170 годити по-късно.Освен това българите са прочути с конницата са,както и хуните, а траките не са имали такава конница.
          Last edited by mirodes; Днес, 12:34.

Коментар

• Какви работи пишат в нета, хареса ми подредбата на приоритетите!!!
            Представете си Тръмп да ни е президент:
            -Ще ни върне Северна Македония веднага
            -Ще окупира Босфора /Панамски канал/
            -Ще изведе България на три морета
            -Никакво евро и Европа
            -Средиземно море ще се казва-Гълф оф Булгерия
            -Пиене на белина ще стане задължителен аперитив
            -Тесла ще започне производство в Стара Загора
            -Румъния ще стане Северна България
            -Румен Радев ще хвърли червеният комунистически билет и ще влезе в партията на Доган
            Всичкото горе е само сън в лятна нощ!

Коментар

• Боко е отървал пандиза като протеже на Луканов: https://www.dunavmost.com/novini/bor...oogle_vignette
              Пейчевски е понечил да завземе оръжейния бизнес на Гебрев: https://www.dunavmost.com/novini/fro...red-gru-gebrev
              Last edited by Кисимов; Днес, 13:20.

Коментар

Като не щат мира, има секира.Писна ми тия цървули да ни наричат татари.
                пиленце, нима макетата са ни виновни че официалните историци ни търсят корените на пичковци. То не е сибир, памир, урал, и хилядите имена на разни степи и блата.
                А сме били основно в едно блато - долното течение и делтата на ДУНАВ наричан от БЪЛГАРИТЕ истър от 5000г поне
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

...въпросът не е дали сме татари или не,а че се използва в обиден смисъл. И е лъжа.
                  Иначе аз имам високо мнение за монголите, наричани татари, щото тия хора са завладели половината свят и не са го завладели целия единствено заради вътрешните борби.
                  540:40
                  Last edited by RUBLA; Днес, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да бяха достоен опонент, да се засягам. Аз имам приятел от техникума, истински татарин. Не мога да се оплача по никакъв начин, абсолютно читав човек е. Сега, като се замисля...май той би трябвало - ако влиза тук - да се засяга от идиотски изявления като твоето.
                    Last edited by RUBLA; Днес, 11:29. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Пред Съдебната палата протестират в борбата за свобода и справедливост:
                      • Васил Божков-Черепа, с 19 обвинения, три дела за убийства, за неплащане на данъци и за рекет;
                      • Джейхан Ибрямов, заловен при приемане на 100 000 лева подкуп на паркинг;
                      • Лена Бориславова с обвинение за документна измама и свален имнитет;
                      • Кирил Петков с две обвинения и свалени два имунитета за незаконен арест и за заплахи и изнудване на министър;
                      • Божидар Божанов с обвинение за изнудване на министър и манипулиране на обществени поръчки;
                      • Руди Гела, обвинеяем по висящо в съда дело за изнудване на народен представител…
                      Това ако не е елитът на нацията, то КОЙ Е?

Коментар

• Престъпните схеми на промяната

https://www.facebook.com/61552471052...59438658651170

Коментар

Да бяха достоен опонент, да се засягам. Аз имам приятел от техникума, истински татарин. Не мога да се оплача по никакъв начин, абсолютно читав човек е. Сега, като се замисля...май той би трябвало - ако влиза тук - да се засяга от идиотски изявления като твоето.
                          Last edited by Pyramid; Вчера, 22:20.

Коментар

Естествено. Те добротата я приемат за слабост.
                            Добре, че не зависи от теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Аха. И, като действаш враждебно, казваш, ше победиш?
                              Естествено. Те добротата я приемат за слабост.

Коментар

Аха. И, като действаш враждебно, казваш, ше победиш?

Коментар

Working...
                                X