IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Нали вие сте категорично против ПП / ДБ / ДСБ, които единствени искаха наистина
    • да се борят с корупцията,
    • да реформират Съдебната ви система,
    от които сега сте недоволни !!
    Точно така - ПП-ДБ искаха да се борят с корупцията и да оправят съдебната система, като с това излъгаха много хора да гласуват за тях. Впоследствие обаче се оказа, че те са най-големите бандити и най-корумпираните политици на всички времена. Лъжци и престъпници, които скоро ще бъдат натикани в затвора.

Към днешна дата ПП-ДБ масово си губят електората, защото не минава ден да не ги хванат в поредната лъжа, поредната кражба, поредната корупционна сделка и поредното престъпно нарушаване на Наказателния кодекс и дори на Конституцията.

Така че ПП-ДБ вече са се запътили половината към затвора, а останалите към бунището на историята, и е цяло чудо, че някой заблуден все още приказва добри думи за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      И затова ли ПУТИН ни е виновен.
      Държавата не работи, напразно плащаме данъци
      Толкова абсурд се случи за по-малко от седмица - сякаш сме удавени в утопия, в която напразно плащаме данъци, защото държавата не работи. Но не работи не от вчера, не от последната седмица или година. Трайно не работи. В резултат ни блъска тотален хаос - корупцията е нормалност, бездействието - рутина, агресията - повсеместна, законът - празна дума, възмездието - непозната чуждица.
      А ето и фактите - тираджия премазва 12-годишната Сияна върху асфалт, който от години е като юфка. Опасен път, неремонтиран от десетилетия. С три катастрофи с три жертви от началото на годината. Сияна е четвъртата. Тя завинаги ще остане на 12.
      Пиян шофьор без книжка убива на магистрала “Тракия” семейство занаятчии от Костенец. Шофьорът убиец е невредим. Той е седнал зад волана пиян, но ще бъде съден за убийство по непредпазливост. Такива са законите в България. Затова 72 часа по-късно на магистрала “Струма” е заловен шофьор на камион с 2,2 промила алкохол в кръвта. Някое семейство извади в този ден голям късмет - хванат е преди да стане убиец по непредпазливост.
      В София получава присъда мъж, който нарязал жестоко съпругата си с макетно ножче - 58 хирургични шева, четири средни телесни повреди. Присъдата е 5 години затвор - ще излезе след 3, за да нареже някоя друга. Присъдата обаче идва едва 5 месеца след инцидента по съкратеното съдебно следствие - значи в България все пак е възможно да има бързо правосъдие - но засега само в процентите на крайно изключение.
      Пастрокът Петър Чернев от Пловдив, малтретирал жестоко 5-годишния Адриан, обезобразил до неузнаваемост главата му. Детето молело да го убие, за да приключи с мъките му. Пастрокът получава 8-годишна присъда, а майката - глоба… Няма страшно, всичко е точно, така е у нас по закон.
      Друг пастрок, но от Варна, използва положение на зависимост, и се съвкуплява многократно с 14-годишното момиче на майката, с която живее. Малолетното момиче ражда, а той получава 2-годишна присъда. Съвсем обичайна по размер справедливост по българските стандарти.
      В Пловдив се оказва, че полицаи опитват да задържат крупни контрабандисти на цигари, но шефовете упорито им пречат. Обратното на ситуацията отпреди месец в Бургас, когато полицаи не искат, а шефовете им ги принуждават поръчково да арестуват човек, като платена от конкурент наказателна акция. От МВР започва да мирише много лошо, но това не е никаква пречка ударно да им вдигнат заплатите, а увеличението на майчинските - то ще почака догодина. Какво по-логично бюджетиране - в България, където няма правосъдие, но членовете на Висшия съдебен съвет са получавали през миналата година заплати от по 21 000 лева.
      Това са новините от България от последната седмица.
      Нормалните новини от България.
      Сега разбирате ли за какво говоря?
      Чудя се, защо сте недоволни !

Та нали вие бяхте толкова категорично против Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие ("Истамбулската конвенция") !

Нали вие сте категорично против ПП / ДБ / ДСБ, които единствени искаха наистина
      • да се борят с корупцията,
      • да реформират Съдебната ви система,
      от които сега сте недоволни !

Каквото повикало, такова се обадило. Сърбайте чорбата сега !
      Last edited by barbaron; Днес, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

За последно: НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЖДАШ ЧОВ3К ЗА ВЪЗГЛЕДИ И РАЗБИРАНИЯ. "ПРЕДАТЕЛСТВОТО" Е ДЕЙСТВИЕ.

ИЗВИНИ МИ СЕ НЕЗАБАВНО!!!
        Пак те питам -по кой член от НК съм те набедил?
        Имам предвид морална категория, не престъпление. То и ако някой твой приятел направи нещо в твоя вреда пак е предателство, но не е престъпление в повечето случаи.

Коментар

• Модератор, докога ще толерирате това поведение?!?

НАСТОЯВАМ ЗА НЕЗАБАВЕН БАН НА ЛИЦЕТО МИРОСЛАВ ДЕСОВ, a.k.a. "mirodes"/"Vergil1975 " ЗА СИСТЕМНИ И ЗЛОСТНИ ОБИДИ !!!
          Last edited by Pyramid; Днес, 18:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Съюз с Русия е предателство спрямо българските национални интереси. А ти искаш едновременно и икономически и военен съюз.Излизане от НАТО е предателство спрямо българските национални интереси.
            Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.
            За последно: НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЖДАШ ЧОВ3К ЗА ВЪЗГЛЕДИ И РАЗБИРАНИЯ. "ПРЕДАТЕЛСТВОТО" Е ДЕЙСТВИЕ.

ИЗВИНИ МИ СЕ НЕЗАБАВНО!!!

Коментар

• KAK МОГА ДА ОБИДЯ НЕКОЙ НА КОЙТО НЕ СЪМ ЦИТИРАЛ/ОТГОВАРЯЛ И НЕ СЪМ АДРЕСИРАЛ ПИСАНИЦИТЕ МУ.

Коментар

Значи, на твоите "въпроси":
                1.НИКОГА не съм искал България да е "част от Русия".
                2.ВИНАГИ съм искал България да е в съюз с Русия. Военен, търговски, политически.
                Намирам НАТО за неадекватен И неравноправен пакт, ДОМИНИРАН от наглоскаските и щатите, а т.нар."сигурност" с тях за НЕсъществуваща. Да си им опонент е страшно, а да си им "съюзник", е ОПАСНО (АКО РАЗБИРАШ РАЗЛИКАТА).
                .3. НЕ ПОДКРЕПЯМ НЕизгодни за България сделки, С КОГОТО И ДА Е.

Така.
                А сега, ИЗВИНИ МИ СЕ! НЕЗАБАВНО !
                Съюз с Русия е предателство спрямо българските национални интереси. А ти искаш едновременно и икономически и военен съюз.Излизане от НАТО е предателство спрямо българските национални интереси.
                Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.
                Last edited by mirodes; Днес, 18:22.

Коментар

Хора,които отговарят положително на един или няколко от зададените от мен въпроси.
                  Става въпрос за морална категория, не за престъпление.
                  Значи, на твоите "въпроси":
                  1.НИКОГА не съм искал България да е "част от Русия".
                  2.ВИНАГИ съм искал България да е в съюз с Русия. Военен, търговски, политически.
                  Намирам НАТО за неадекватен И неравноправен пакт, ДОМИНИРАН от наглоскаските и щатите, а т.нар."сигурност" с тях за НЕсъществуваща. Да си им опонент е страшно, а да си им "съюзник", е ОПАСНО (АКО РАЗБИРАШ РАЗЛИКАТА).
                  .3. НЕ ПОДКРЕПЯМ НЕизгодни за България сделки, С КОГОТО И ДА Е.

Така.
                  А сега, ИЗВИНИ МИ СЕ! НЕЗАБАВНО !

Коментар

• Мнението ми не е насочено лично към теб,а към всички, които отговарят положително на въпросите ми или поне на един от тях.

Коментар

Кого наричаш ти "национален предател"?
                      Хора,които отговарят положително на един или няколко от зададените от мен въпроси.
                      Става въпрос за морална категория, не за престъпление.

Коментар

В кое точно престъпление съм те обвинил?Посочи член и алинея от НК.
                        Кого наричаш ти "национален предател"?

Коментар

Ти усещаш ли, колко вежливо и възпитано ти обяснявам - и доказвам НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА на глупотевините ти? ИМЕННО МОРАЛЪТ ИЗИСКВА, когато си в състав на певстъпление срещу личността (а именно, обида, клевета и набеждаване) да се извиниш. Нямаш доказателства - извиняваш се. Просто е.
                          В кое точно престъпление съм те обвинил?Посочи член и алинея от НК.

Коментар

Въпросът е морален,не провеждам следствие тук.
                            Ти усещаш ли, колко вежливо и възпитано ти обяснявам - и доказвам НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА на глупотевините ти? ИМЕННО МОРАЛЪТ ИЗИСКВА, когато си в състав на престъпление срещу личността (а именно, обида, клевета и набеждаване) да се извиниш. Нямаш доказателства - извиняваш се. Просто е.
                            Last edited by Pyramid; Днес, 18:01.

Коментар

Не си наясно с правната страна, значи:
                              НЕВИНЕН СЪМ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.
                              Т.Е.
                              ТИ ме обвиняваш - ТИ привеждаш доказателства.
                              Въпросът е морален,не провеждам следствие тук.

Коментар

Попитах те конкретни въпроси.Отговор няма.
                                Не си наясно с правната страна, значи:
                                НЕВИНЕН СЪМ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. Грижа на обвинението е да си докаже тезата.
                                Т.Е.
                                ТИ ме обвиняваш - ТИ привеждаш доказателства.
                                Last edited by Pyramid; Днес, 17:51.

Коментар

Working...
                                X